@ mislisse iyi geceler cnm...kilo vermeyi ilk olarak cok istedim..beynimde bitirdim önce yemeyi sonra plan yapıp başladım...hamur işleri benim vazgecilmezimdi..bide tuz delisiyimdir..kendi yemegime ekstra atardim..hatta eşim bu ne ya Tuz Gölü canavarimisin sen diye kızardı ödem olurdu ellerimde sabahları uyandigimda..bide süt veriyorum diye goguslerde iki katı büyüktü..anlicagin hiç bir olurum yoktu..eşimin yanında resmen ablası gibi olmustum...ciddi karar vermek önemli...mesela benim abucubur,Cola,hazır meyve suları,cips,hazır gıda bunları tuketmezdim zaten,sadece tek zaafım hamur işleri ama öyle böyle degil..sabah kalkıp 7 de mayası hamur yogurup 8 de hamur kızartması yapıp sayısız yerdim,sıkma ,gözleme,mantı,offf neyse rüyama gircek...konuya doniyim...yemek yeme aliskanligim tamamen değişti,hiç tuz hamu işi,tatlı vs 7 ay yok...ve platesle step yaparak,,mekik çekerek,dambulans çalışarak verdim..çok güzel bir duygu tekrar hepimizin yaşaması dileğimle mutlu huzurlu geceler tatlı rüyalar dilerim..