- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
Selam millet maşallah maşallah menulerrr supperrr...tam gaz gidiyoruz bakalimmm..
benim menücugum deee!!!
çeyrek yağsız magsiz bi tost içinde sucuk var demeye bin sahit gerek ..yanında bir çay bardağı ballı çay yada su desem daha dogru olur...
çok küçük bir dilim Revani
ne yedim unuttum sonrasını valla hatirlamiyorum..
Eşim aradı saat 4 gibi kızarmış tavuk pide getiriyorum ayran yapsana dedi..bende ne tavukmu pidemi alllaaahhh dedim..sonra sadece bir but yedim birazcık ta pide..bir buçuk bardak ayran...
akşam kV börek yapmış gelini yesinde hiç zayiflayamasin diye iki dilimcik yedim...
ama bir sorun niye yedim çünkü ayıp olmasın diye:))
eşime yani annesi yapmış ya o yüzden...
ama çok su iciyorum..
ve bugün spor 1 saat ara ara tabii ....
bugunde bitti ...Çocuklarda uyudu ...simdi dizi keyfiii...herkese güzel aksamlar ...
benim menücugum deee!!!
çeyrek yağsız magsiz bi tost içinde sucuk var demeye bin sahit gerek ..yanında bir çay bardağı ballı çay yada su desem daha dogru olur...
çok küçük bir dilim Revani
ne yedim unuttum sonrasını valla hatirlamiyorum..
Eşim aradı saat 4 gibi kızarmış tavuk pide getiriyorum ayran yapsana dedi..bende ne tavukmu pidemi alllaaahhh dedim..sonra sadece bir but yedim birazcık ta pide..bir buçuk bardak ayran...
akşam kV börek yapmış gelini yesinde hiç zayiflayamasin diye iki dilimcik yedim...
ama bir sorun niye yedim çünkü ayıp olmasın diye:))
eşime yani annesi yapmış ya o yüzden...
ama çok su iciyorum..
ve bugün spor 1 saat ara ara tabii ....
bugunde bitti ...Çocuklarda uyudu ...simdi dizi keyfiii...herkese güzel aksamlar ...