• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah ben etrafımdan biri güzel haber aldımı bende çok mutlu oluyorum:halay:
Ozaman neyapıyoruz canım daha çok dikkat edip daha çok kilo veriyoruz :KK66:
Dönerin ekmeğini yemesen???

Bu Pamik Pamik i neyapsak biz acaba:KK62::sinirli:
(Ayyyy dünkü hatamdan dolayı pekte eleştirmek istemiyorum ama :olamaz:)

Mesafeyi korumak gerçekten iyidir her kim olursa olsun canım artık dünya öyle bi hal aldı 2yüz verdinmi tepene çıkıyorlar komşun kardeşin arkadaşın çevrendeki herkes...
Ama işin olduğunda çocuğuna bakması bile çok güzel bende gurbetteyim ne annem ne kv yanımda değiller ama hasta olmaya bile korkarım çocuklarım diye sağolsun komşularım arkadaşlarım var ammmaaaa annane babane bi başka işte...
Kesinlikle katiliyorum anneane ve babanen dedelr olmazsa olmaz ama herkes bir degil herkesin farkli huyu var iste allaha sukur cok memnunum ben oyle karismazlar etmezler zor zamanmzda yanimizdalar kimse evladinin kotu olmasini istmemz sonucta :) yanlis anlasilmasin yani ama yinede fikrinizi almak istedim .Onemli olan da zaten zor durumlarda birbirimizn elinden tutmak degil mi dogru olan gerek biz onlarin gerek onlar bizim ;) hayat malesf karsilikli bizlerde ilerde kayinvalide olucagiz ister kiz ister erkek annesi olalim o yuzden benim prensibim nasil muamele gormek istiyorsam o sekilde davranmam gerektigidir.Saygida kusur etmeyiz elbette sonucta anne babamiz nasilsa onlarda oyleler yeterki iyi niyetimiz suistimal edilmesin tek istegim bu aslinda sadece onlara degil herkese karsi gayem bu;)

E

Evet bende oyle dusunuyorum soyle bi ornek vereyim hemen hepimizn annesine nazi geciyor dimi mesela annemizin yaninda koltuga uzansakta ayak ayak ustune atsak ta pijamyla taytla gezsekte ayip olmazken bunu gelde kayinvalidenin yaninda yap ne kadar anne desekte olmuyor iste malesef:KK66: hemen art niyetli dusunmeye baslanir dimi allaha sukur aramiz iyi uzak oldugumuz icin mi bilmem ama yazin gitigimizde 2 -3 ay ayni evde duruyoruz esim yokken yani ister istemz insan sıkılıyor bazen laflar batiyor insan uzerine aliniyor falan ki ben haksizliga falan hic gelemyn bi insanim annem olsa katlanamam uyaririm yani o derece :KK66:
kesinlikle canım ama bizim sıkıntı bundan biraz daha farklıydı
mesela doğum yaptım ramazandı. teravihten çıkınca karı koca geliyolardı yanıma anla artık. bi çorba yapmadı. oysa ben hastalandığında çorba yemek salata hepsini yapıp indiriyorum. zoruma giden o kadar çok şey varki Allaha havale ettim.
misafirim geldiğinde çağırmamı bekler. (eşim bile böyle ister)
ona gelen olduğunda illa bende olmalıyım ama çalışıyorum gelemem desemde anlayan yok
alışveriş yaptığımda ne aldın kaça aldın sorup durur

Cocugunun adi safran mi?eger oyleyse degsiik bi isim ...zehir etti derken ne yapti acaba?
Evet oğlumun adı safran :) tek olsun istedik başka var mı bilmiyorum.
1,5 sene beraber oturduk Kahramanmaraş kaynanasını bi araştır :D klasik kaynanaların 2 katı. Aç bile yattığımı bilirim. O derece hangi birini anlatayım ki :) evliliğimden kocamdan o kadar sığ udum ki çok şükür eşim sonunda anladı toplarladı evi ayırdık ta düzeldi aramız. (Bu arada kaçarak evlendik biz :olamaz:)
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah ben etrafımdan biri güzel haber aldımı bende çok mutlu oluyorum:halay:
Ozaman neyapıyoruz canım daha çok dikkat edip daha çok kilo veriyoruz :KK66:
Dönerin ekmeğini yemesen???

Bu Pamik Pamik i neyapsak biz acaba:KK62::sinirli:
(Ayyyy dünkü hatamdan dolayı pekte eleştirmek istemiyorum ama :olamaz:)

Mesafeyi korumak gerçekten iyidir her kim olursa olsun canım artık dünya öyle bi hal aldı 2yüz verdinmi tepene çıkıyorlar komşun kardeşin arkadaşın çevrendeki herkes...
Ama işin olduğunda çocuğuna bakması bile çok güzel bende gurbetteyim ne annem ne kv yanımda değiller ama hasta olmaya bile korkarım çocuklarım diye sağolsun komşularım arkadaşlarım var ammmaaaa annane babane bi başka işte...
yok yok kızacaksın ki kendime geleyim.

mesela doğum yaptım ramazandı. teravihten çıkınca karı koca geliyolardı yanıma anla artık. bi çorba yapmadı. oysa ben hastalandığında çorba yemek salata hepsini yapıp indiriyorum. zoruma giden o kadar çok şey varki Allaha havale ettim.
ona gelen olduğunda illa bende olmalıyım ama çalışıyorum gelemem desemde anlayan yok
Nereli kız kaynanan :D

Ne guzel bende oyle dusunuyorum her nekadar anne desekte aslinda kendi annemiz gibi olmuyor annemize nazimz gectigi gibi gecmiyor yani ben oyle dusunuyorum biz suan ayri sehirlerdeyiz ama ileride ayni sehirde olma ihtimalimiz var o yuzden evimizin cok yakin olmasi taraftari degilim mesafe herzmn icin iyidir :KK66:
yok canım kendi annemiz gibisi varmı yok..Eşim hiç annesine karistirttirmiyor bizim eve.Bu durumda bazen kV de kıskançlık yaratabiliyor..Aile içi eşimle bi durum olsa hemen kendi annemle dertlesirim..başka kimseyle konusamam.o yüzden aglarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememisler..

Zor bi durum ya allah yardimcn olsun bazi seylere mecbur kaliyoruz iste askinda herkes empati kursa hicbir sorun kamiycak aslinda ama malesf yok iste;(

yok canım kendi annemiz gibisi varmı yok..Eşim hiç annesine karistirttirmiyor bizim eve.Bu durumda bazen kV de kıskançlık yaratabiliyor..Aile içi eşimle bi durum olsa hemen kendi annemle dertlesirim..başka kimseyle konusamam.o yüzden aglarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememisler..
Esin demekki biliyor annesini ki onlemini almis bastan ;)

Evet oğlumun adı safran :) tek olsun istedik başka var mı bilmiyorum.
1,5 sene beraber oturduk Kahramanmaraş kaynanasını bi araştır :KK70: klasik kaynanaların 2 katı. Aç bile yattığımı bilirim. O derece hangi birini anlatayım ki :) evliliğimden kocamdan o kadar sığ udum ki çok şükür eşim sonunda anladı toplarladı evi ayırdık ta düzeldi aramız. (Bu arada kaçarak evlendik biz :olamaz:)

yok yok kızacaksın ki kendime geleyim.
Dmk maras kaynanasi ama esin aklini kullanmis helal olsun :KK66:bu arada degisik bi isim baska varmi bilmiyorum dedigin ney kiz bu isimden mi baska var mi diyosun?

Esin demekki biliyor annesini..

selinn...
aslında annesi çok mülayim birisi..hatta fazla saf..bana diyor camlarını siliyimmi,merdivenlerini yikiyimmi ,ne yapılacaksa yapalım diyor,herseye yardım etmek istiyor ama ben izin vermiyorum..fazla saf olduğu için bizim evin içinde ne olursa başkaları sorsun bizi ne var ne yok anlatıyor.mesela çocuklar sünnet olmuştu..komşum meraktan ölecek ne kadar altın para takildi diye ..kV ye soruyor oda ne var ne yok anlatmis delirdim..bi daha dedim asla bizim evle ilgili asla bişey ogrenmemelisin..KP de merakli onada anlatıyor,eşimde hiç sevmez öyle özel evimizle ilgili herşeyi sormasını...o yuzden anneme sakin bişey anlatma der..ne kadar mesafeee o kadar kafan rahat

Bugün bende hiç giremedim.kahvaltıya davetliydim.eve yeni giriyorum.mükellef bir sofrayla sınavdan geçtim.belkide geçememişimdir.menümü yazınca notumu düşersiniz:KK66:

Kayınvalide konusuna gelince biz yakın oturuyoruz.birbirimizi severiz.yardımcı oluruz.kırmamaya çalışırız.ama mesafeliyizdir.2mizde sınırımızı biliriz.tabi bu benden kaynaklanan bişey değil.kayınvalidem anlayışlı kadındır.tabiki o beni kızı gibi düşünemez.bende onu kendi annem gibi göremem.ama şimdiye kadar kayınvalide gelin ilişkisini iyi götürdük.bundan sonrada böyle devam ederiz iñş.ama altlıüstlü otursaydık böyle olmazdı.

tevafuk55 tevafuk55 nerdesin cnm? Kader456 Kader456 arkadasimizda bu 10 gun olmiycak aramizda ve diger arkadaslar nerdesinz bakem
Selam kızlar :KK3:
Nasılsıniz ne var ne yok kaynanalar konusulmus en can alıcı konuda ben yokmusum ya :mad:
Mislisse Mislisse buradayım canım netle alakali sorunum var demiştim ya hatta yarım saat öncede girmeye çalıştım giremedim sinir oldum :KK34: interneti 1 gb uzattım ayin 22 sine kadar. :KK73:

günaydın hatunlar :)
terfi alma ihtimalim oldu. baya garip b duygu içindeyim. acaba kilo vermemin etkisi var mı bilemiyorum. pazartesi görüşmek istediler az önce. baya sevindirici bi haber bana açıkcası. hem çok çalışıyorum hem hak ettiğim maaşı alamıyorum. terfi alırsam çalışma süremde değişme olmaz, iş yükümde fark etmicek. maaşım iyileştirilecek birde belki araba verirler. olursa öyle valla süper olur. kendi arabamla gidip gelmek istemiyorum. :KK70:
menüm;
sabah: limonlu, çavdarlı tost, yarım domates, 2-3 adet marul, 6 yeşl zeytin.
saat 10: yeşil çay, 10 adet badem.
öğlen: 6 yemek kaşığı misket köfte getirdim.
16: yeşil çay içicem sadece.
18: kararsızım, döner yemeyi düşünüyorum, sporda hem iyi olur diye. :)
Tebrik ederim canım.terfini bi pastayla kutlarız artık.

Bugünkü menüm
11.30
Çeyrek su böreği
1kaşık havuç salatası
2 kaşık kereviz salatası
3 kaşık mevsim salata
3 dilim sucuk
1 sarma
1 küçük kırmızı biber dolması

Ara:
Türk kahvesi

Akşam:
5 adet sarma

Akşama yeşil çay içerim
1 tanede meyve yerim.

Bugünkü menüm
11.30
Çeyrek su böreği
1kaşık havuç salatası
2 kaşık kereviz salatası
3 kaşık mevsim salata
3 dilim sucuk
1 sarma
1 küçük kırmızı biber dolması

Ara:
Türk kahvesi

Akşam:
5 adet sarma

Akşama yeşil çay içerim
1 tanede meyve yerim.
Canım problem yok aslında gayet iyi görünüyor. (Bence)

Back
X