- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 46
brokoli corbasi cok guzel oluyor ben sutle falan yapiyorum tarifinde kremada yaziyor ama ben koymuyorum cok da lezzetli oluyor yapimi da cok kolay hemen anlatayim benim yaptigimi 500gr brokoli 1-2 orta havuc 1 orta boy sogan bi orta patates hepsini kup kup dogra ustune gececek kadar suda yumusayana kadar hasla bunlar haslandimi ayri tencerede 2 ymk kasigi tereyagini erit 1ymk kasigi unu koy kavur 2 su bardagi sutu ekle karistir topaklanmasin sonra buna o haslanan sebzeleri aktar suyundan da ekle haslama suyunda 2 bardak falan kalsin gerekirse katiligina gore eklersin sonrasebzeleri aktardin mi blendirdan gecir az karabiber az tuz ekle kaynamaya baslayinca 5 -10dk daha alti kisik pisir aman dikkatli ol tasmasin afiyet bal seker olsun
leslie cardio degil mi ki? Birde ipi bu kg ile atlayamiyorum dizim rahatsizlaniyo sonra tecrube ile sabitbundan 8 sene once falan 66 kg ilen sadece ip atlayarak kg vermistim hem de 15 kg
ama kg simdi 83 ;(
menun guzel canm afiyet olsun![]()
Kremalı tarifini biliyordum bu nedenle hiç yapmamıştım.
Süt ile İlk fırsatta brokoli çorbasını deneyeceğim.

konuya geleyim eşimin telini rahat karistirabilirim bir şey demez yine kurcalarken birde ne göreyim benden önceki kız arkadaşı nin profiline girmiş yani onu takip ediyor belliki tabii cildirdim ama hiç belli etmedim bir kaç hafta sonra patladim neymiş o girmesede arananlarin listesi nde çıkıyormuş heeee bende enayi yuttum ogunden beri cok duygusalim aptal gibi hissediyorum