- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
Gunaydin canim cok tatlisin yaaa ne kadar guzel icten yazmissin...Herkese iyi geceler arkadaslarbugun cok yogundum ufak tefek islerim vardi ve biraz alisveris yaptim kuafore gitiim sac ve kas islemi icin o yuzden buraya ugrayamadim ozur dilerim
Soylemk istedigim bi kac bisey var madde halinde siralayayim....
1.Menuleriniz cok guzel hanimlar ben bu aralar yazmadigim icin yorum yapmaya yuzum yok o yuzden simdilik maruz gorun beni ben de dagitmityorum menu paylasmiyorum diye sakin yanlis anlasilmasin
2.Eger bi aksilik olmaz da ucak iptal edjlmezse yarin sehir disina cikacagiz 1 hafta cok aktif olamayabilirim o yuzden simdiden haber vereyim dedim ( sanki cok aktifmisim gibi konustum)
3.Kizimi bugun dra goturdum iyiki goturmusum leke falan degil bildiginiz curumus disler bi islem yapmadi ben zaten evde fircaliyordum yeri geliyor siliyordum dis macunumuz da vardi dis doktorumuzun onerdigi florurlu cok az miktarda uyguluyordum onu birakmami florursuz bir dis macunu ile disleri guclendirecek bir dis kremi onerdi bunlari kullanip 3 ay sonra bir daha gidecekmisiz amacimiz dislere iyi bakmak temizlemk gece beslenmesini birakmak yani yapcak bise yok lutfen sizlerde ihmal etmeyin olur mu dis sagligi cok onemli gercekten ;( ben cok zorlaniyorum disini fircalarken nolcak bilmiyorum ;(
4.Bu ara yuz bakimina da merak saldim evde maske icin bi urunum vardi haftada iki kez yapiyodum ama ozel bi nemlendirici yag aldim (hem leke hem kirisiklik hem gozenek hem de nemlendirme icin) once dogal gulsuyu ile tonikliyorum sonra yagimi suruyorumkas ve kirpigim icin de 1 hafta sonra baslayacagim insallah....
5.kadin olmak ne zor ismis ya herkese iyi geceler simdilik biz daha yeni yatiyoruz ;![]()
![]()