• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Gunaydin ...@mislisse cnm domatesli melemen soyle sadece 1 domates 1 yumurta koydugum icin oyle dedim...normalde sogan biber salca baharatlar maydonoz koyuyordum o zamanda 1 tane ekmek ye yaniiii bandira bandira acili aciliiii ..offf uyuyan devi uyandirma bebisimm:))
Onun disinda ev degisikligi soyle gecen yaz biz evin ustune cati kati ev yaptirdik..ama hic esya koymamistik..simdi evi su basmisti ya bizde dedikki asagidaki oturma odasini kullanmadigimiz ne varsa yemek masasi sandalye o tarz seyleri yukariya tasiyalim..onla ugrasildi ...bi misafir gelirse yukari ciksin diye..cocuklar yuzunden her zaman duzen sagliyamiyorum..oyle olursa rahat ederim diye cnm..
anladim canim afiyet olsun ;) degisiklik iyidir iyi yapmissiniz canim sudan dolayi ev cok hasar gordumu peki?

Selam kızlar okuldan geldim. Yine nobet yine yorgunluk. Uzerine 12 mart ve 23 nisan hazirliklari... mukemmeliyetci olmak cokk zorluyir bazen.... henüz yemek yemedim gibi bir şey 3 lokma yedim sadece :) Oğlum uyursa yiyecem inşallah;)

Selam kızlarrrr...
Mislisse Mislisse canım kabuklu halde satılıyor. kavrulmamı. direk çiğ şekli. kabuğunu kırıyorum, üzerinde duran zarımsız yeri çıkıyo zaten öyle yiyorum. yani hazır tuzlanmışlardan değil.

menü:
sabah: 1 salatalık, 3 parmak kaşar, 5-6 zeytin, 1 bardak süt, 2 yumurtadan omlet bol oul biber, isot, karabiberli, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 tanesine yağ sürdüm, 1 tutam maydanoz
ara: yeşil elma, yeşil çay
öğlen: 5 çorba kaşığı sade bulgur pilavi, bol pul biber, isot, karabierli haşlama tavuk, azıcık karnabahar
ara: sade kahve içerim, yanına diet biskuvi alırım
akşam: dışarıda salata yiyeceğim somonlu.
bugün spor yok hanımlar.

yaa bu kilo derdinin yanında birde bir aday bulsam kendime keşke :D

Çok sağlıklı harika menü canımcımmm:KK66:

Oh inş daha da iyi olursun canım.. menün çok güzel bence şifa olsun zümrem :KK19:

Buradayım canım bugün yoğundu ama daimi müdavimim :KK48:spora başlaman harika canım 70 ler sana gelmiyorsa sende daha hızlı yürüyorsun harikasın:KK66:

Afiyet olsun canım akşam salata da olsa süper olurmuş metabolizma açısından.. her gün tartilma konusunda ise canım 2 kaşık pilavdan old hiç zannetmiyorum ama spora başladığın için geçici bir artıya çıkabilir bacaklar sisebilir.. bunu da sporla beraber bitki çayı da içerek asarsin tartı da vazgeçecek merak etme arkadaşım:KK66:
Sağol zümreciğim. ;) ;)

Selam kızlar okuldan geldim. Yine nobet yine yorgunluk. Uzerine 12 mart ve 23 nisan hazirliklari... mukemmeliyetci olmak cokk zorluyir bazen.... henüz yemek yemedim gibi bir şey 3 lokma yedim sadece :) Oğlum uyursa yiyecem inşallah:KK66:
Canım Allah kolaylık versin..çok zor valla öğretmenlik.sınıfla ayrı uğraş kutlamaydı törendi.üstüne de nöbet.bitiriyor bizi.ama yine de yoğunluk iyidir can sıkıntısından ;) hem ikinci dönem çabuk geçiyor

Günaydınnn mı desemmm tünaydııınnnn mı deseeemmmm :KK70:
Mislisse Mislisse kaptan 2 kaşık pilavdan bişey olmaaazzzz. Yemeyekde ölek mi yani :KK70::KK70::KK70:

selin_01 selin_01 ağzım sulandı yaaww akşama yemeğim var yarına yapsam mı napsam.
Accik yap bebisim hic bise olmaz sonucta hepsi faydali seyler..sadece ekmek olayi onemli ondada kepekli koy ekmegi olursa yemede yaninda yat ...

Kızlar misafirlikteydik oğlanı yeni uyuttum o yüzden menü gecikti.

Limonlu su
Goji çayı
3 bitki çayı

Kahvaltı
Yarım hamburger ekmeğine tost
Yarım Çavdar ekmeğine tost
Yarım çay bardak yarım yağlı kefir

Atıştırma
Yarım elma

Öğlen yemeği
Yarım elma
yarım armut
yarım muz (meyve tabağı tarçınlı zencefilli zerdeçallı)

Atıştırma
Çeyrek simit

Akşam yemeği
Yarım kase sebzeli kırmızı mercimek çorbası
3 kaşık kaşarlı mantarlı tavuk sote
3 kaşık pirinç pilavı
Yarım bardak yarım yağlı kefir
6 sebzeli yeşil salata

Atıştırma
Şekersiz çay
2 bisküvi
1 avuç içi çekirdek (misafirlikteydik)
Türk kahvesi

Su 1,5 litre
Maşallah canım.dolu dolu bir menü.yiyerek zayıflama diye buna denir ;)

Canım Allah kolaylık versin..çok zor valla öğretmenlik.sınıfla ayrı uğraş kutlamaydı törendi.üstüne de nöbet.bitiriyor bizi.ama yine de yoğunluk iyidir can sıkıntısından :KK66: hem ikinci dönem çabuk geçiyor
Aynen canım ama seviyirum mesleğimi çok şükür ;) zaten eminim sende öylesin dır sevmeyince bu meslek yapılmaz...

Selam kızlar okuldan geldim. Yine nobet yine yorgunluk. Uzerine 12 mart ve 23 nisan hazirliklari... mukemmeliyetci olmak cokk zorluyir bazen.... henüz yemek yemedim gibi bir şey 3 lokma yedim sadece :) Oğlum uyursa yiyecem inşallah:KK66:
allah kolaylik versin canim ogretmenlik en sabir gerektiren ve en kutsal meslek ;)

Selam kızlarrrr...
Mislisse Mislisse canım kabuklu halde satılıyor. kavrulmamı. direk çiğ şekli. kabuğunu kırıyorum, üzerinde duran zarımsız yeri çıkıyo zaten öyle yiyorum. yani hazır tuzlanmışlardan değil.

menü:
sabah: 1 salatalık, 3 parmak kaşar, 5-6 zeytin, 1 bardak süt, 2 yumurtadan omlet bol oul biber, isot, karabiberli, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 tanesine yağ sürdüm, 1 tutam maydanoz
ara: yeşil elma, yeşil çay
öğlen: 5 çorba kaşığı sade bulgur pilavi, bol pul biber, isot, karabierli haşlama tavuk, azıcık karnabahar
ara: sade kahve içerim, yanına diet biskuvi alırım
akşam: dışarıda salata yiyeceğim somonlu.
bugün spor yok hanımlar.

yaa bu kilo derdinin yanında birde bir aday bulsam kendime keşke :KK70:
anladim canim senin menunde cok goruyorm cunku sorayim dedim ;) allah kalbine gore versin canim insallah hayalinin erkegini bulursun ;)

Yok sukur hic bisey ..parkeler siser dedik ama yok sismedi ...ama oyle bir temizlik oldu ki 6 ay temizlik yapmam artik :))))
iyi bari 6 ay tatildesin ;)

Hadi hayırlısı olsun inşallah. Habersiz bırakma olurmu. Metoya da maşallah ya bişey demicem :KK70:

Canım çok çok geçmiş olsun. Ne ameliyatı bu?

Maşallah sana ölürdüm ben bu menüyle :KK70:

Canım benim kilo 55,5 ama çok kilo vermiş olarak ilk üç listesine alma beni. Çünkü bir haftada 2 kilo vermedim. Baskül sağolsun demekki hep fazla yazdım ben :KK70:

Basen var az ama o kendimi bildim bileli var gitmez o. Göbüş de çok az kaldı karın hareketleri yeterli olur sanırım. Akşam eşimle konuştum yeter aslında dedi ama sen bilirsin istiyorsan biraz daha ver dedi. Kararsız kaldım. En iyisi bakalım bu hafta kaç olucam. Ona göre hareket edeyim diyorum.
sagol canım sinir ameliyatı

canim en iyisini sen bilirsin :KK66:

menun de sporunda cok guzel masallah bu yedigin yer fistigi taze mi kavrulmus mu nasil tuketiyosun ?

sen verirsin canm eminim guceniyoruz sana en zor olani basarmissn zaten bundan sonrasi corap sokugu gibi gelir canim :KK66:

afiyt olsun cnm guzel menu yalnz su miktarinve spor belirtilmemis ?

insallah canim hakkinda hersryin hayirlisi ...

amin insallah hep birlikte :KK66:

bugnku normaldi acikcasi ama 2 yk pilavdan da bise olmamali ya ;(

yok canim degil anlamadim ki ben de ;(

o zman haftalik tartilmk en dogrusu
gunluk tartilmak yaramadi bana ;(

cok iyi cnm bence 2.haftada 2 mile basla olur mu basla ki yansin yaglar 1 hafta hem 1 mil icin hemde isinmak icin yeterli bence:KK66:

afiyet olsun cnm guzel menu pat.kzrmasi cok degildi sanirim dimi?

cok guzel menu cnm afiyet olsun :KK66: iyi hissetmene sevindim sen iyi ol hepimiz iyi olalim ins.:KK66:

kiz melemen zaten domatesli omuyo mu ? neyse menemeni 1 dlmle tamamlayabilmen iyi bi basari tebrik ederim guzel menu sporun da super :KK66: buarada evde degsiklik yaptim diyodun boya badana mi yoksa mobilya falan mi ?

tmm cnm sorun degil nereye yaticak sehir disimi? cok gecmis olsun yine acil sifalar dilerim.
cok sağol canım evet sehir dışı

kilzar az once 4 fast mil yaptim bayagi ter attim sukur bi yandan yesil cay icesim var bi yandan yok ....Sizlerde durumlar nasil hareket var mi?
Olmaz olurmu yarım saat yürüyüş yaptım geldim ve birazdan 15dkk Leslie mide yapıcam;)
Şimdi limonlu yeşil çayımı içiyorum canım:kahve:

Back
X