Canım venim 500gr az olur mu hiç.sende kendi azmimi görüyorum.hatika gidiyorsun

tebrikler
Zümreciğim canım sen sağlığına bir kavuş eminim biz birlikte hedefe ulaşıp mezun olacağız

bir hafta kilonu korumuşsun ne güzel..
Canım bence kahvaltıyı az tutmakla hata ediyorsun o yüzden artı görüyorsun.ama harekette önemli.leslie 1 milden başlayıp arttırarak o programı devam ettirsen tıkır tıkır gidecek eminim.hepimiz yapabiliriz.kendine güven canım.bak ben sporu 1 hafta yapmadım +400 gördüm hemen.hareket şart
İncelmenin verdiği mutluluk harika dimi canım? Tebrik ederim.çok iyi gidiyorsun.diyetisyenle çok uyumlusun.bu bile kocamnnn bir başarı.bravo valla
Hiç farketmez.. parça pinçik bile olsa at suya 1 cevizi akşamdan sabah suyu içip cevizleri de ye.tatlı isteğini müthiş azaltıyor.metabolizma çok hızlanıyor
Bravo canım.almamak da önemli ya.bu hafta onu gördüm kendimde.o yüzden takılma hiç bu hafta baya gider ♡♡
Canım kaptanım şu ekmek 1 dilime düşsün artıkkk

Ekmek direkt şeker.hemen acıktırıyor.ekmek yiyerek tatlı isteğini azaltamazsın..ama bu hafta daha iyi olacağına eminim

sakın pes etme
Sülersin canımm....
Maşallahhh! 55 ne güzel bir sayı böyle

tebrik ederim
Sporunu ihmal etme canım.şimdi yaparsan sabaha kadar ne yanar o yağlar bir düşün

Menün gayet iyi..afiyetler olsun
Canımcımm akşam menümüz aynı.bnde buzluğa attığım taze fasulyeden pişirdim.nw de olsa tazesi çıkacak bir iki haftaya.bitireyim dedim.onun dışında harikasın tatlım.afiye olsun.Allah tez zamanda şifa versin