Selam kızlar. Bugün zübeyde hanım doğum hastanesinde doktor randevumuz vardı. O kadar heyecanla gitmiştim hüsrana uğradım geldim. Randevu aldığım doktorun yerine asistanı bakıyormuş Keseyi gördü. Hiç birşey demedi. Bebeği görmek için alttan bakmak lazım dedi. Onun içinde başka yere yönlendirdi. Onlarda 3 gün sonraya randevu verdi. Offf moralim bozuldu. Oysa internetten randevu alırken çoğunda asistan bakıyor yazıyordu özellikle onlardan almamıştım .
Yakınında başka devlet hastanesine git istersen. Moralini de bozma kese görünmüş, kalp atışına biraz daha Zaman var sanırım. Ben de acemiyim ama olumlu düşünmek lazım
Canım sıkıntı yapma ya kendini yedin bitirdin kaç gündür değerim yüksek mi düşük mu diye daha bunun kalp atışı var ikili testi var ayrıntılı ultrasonu var hepsinde böyle stres olursak geçmez 9 ay :)
Yakınında başka devlet hastanesine git istersen. Moralini de bozma kese görünmüş, kalp atışına biraz daha Zaman var sanırım. Ben de acemiyim ama olumlu düşünmek lazım
Değer yükseliyor mu diye bakıyorlar da ne bileyim ben bi kere verdim sadece bu kadar sıkıntı yapmadım merak ettim. Evcil hayvanlar parkı var ona yakınım gazino ve Osmangazi ortasında sen??
Değer yükseliyor mu diye bakıyorlar da ne bileyim ben bi kere verdim sadece bu kadar sıkıntı yapmadım merak ettim. Evcil hayvanlar parkı var ona yakınım gazino ve Osmangazi ortasında sen??
Ooooo sık giderim oralara adese nin oralar :) bakalım 7-8. Hafta içinde ilk muayeneye bilgi tüp merkezi yada sanatoryum tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum. Sonra bakalım.
Yok canım önemli değil sürekli kan vermek öyle bişey gerekli olsa doktorun söyler zaten o kadar evhamlı olmaya da gerek yok bence aynen ben de ilk gebeliğimde bir kere vermiştim kan çok şükür sağlıklı oğluşum