Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bütün gün kk ya giremedim malum pazartesi işimdi yoğunluğu ama bütün yazılanları okumak 1 saatten fazla zamanımı aldı :)) iyotsuztuz
tablo süper olmuş ellerine sağlık
Niye tedirginsinki canim onceki hamileliginde bir sorunmu yasadin.ben ilkinde bir kere baktirdim betaya bir daha baktirmadim bunda uc kere baktirdim lekelenmem vardi dis gebelik riskim vardi o yuzden baktirdik.sen neden korkuyorsun
Benimki de 15 aylık canım ama seninki çok daha minikmiş Allah kolaylık versin hepimize ben çalışıyorum da aynı zamanda oğluma annem bakıyor ben çalışırken annem olduğu için biraz rahatım
Kızlar bütün gün kk ya giremedim malum pazartesi işimdi yoğunluğu ama bütün yazılanları okumak 1 saatten fazla zamanımı aldı :)) iyotsuztuz
tablo süper olmuş ellerine sağlık
Niye tedirginsinki canim onceki hamileliginde bir sorunmu yasadin.ben ilkinde bir kere baktirdim betaya bir daha baktirmadim bunda uc kere baktirdim lekelenmem vardi dis gebelik riskim vardi o yuzden baktirdik.sen neden korkuyorsun
Benimki de 15 aylık canım ama seninki çok daha minikmiş Allah kolaylık versin hepimize ben çalışıyorum da aynı zamanda oğluma annem bakıyor ben çalışırken annem olduğu için biraz rahatım
gitmez olur muyum canım hemen gittim progestan kullanıyorum vajinadan ayrıca 3 tane igne verdi onu kullanılyorum. doktorda yerleşme kanaması dedi ama emin olamıyorum malesef . birde kan pıhtılaşması var bende onunda hergün ignesi var. Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.