• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar Nasılsıniz
78 mart doğumluyum 38 bitti yani. Nisan 27 de hamile kaldım. 42 iste
Hımm hesap doğru allah inşallah sağlıklı bi erkek bebek nasip eder sana canım .mayalara görede erkek canım bebeğin mesela senin doğumunla bebeğin doğumu aynı çift yada tek sayı olursa kız, biri çift biri tek senede doğmuş ise erkekmis. Sen 78 doğumlusun bebis 2017 olacak erkek bebek yani ,sen çift senede dogmussun bebek tek senede doğacak benim çocuklarda tuttu bu teorilerde,

Evet oğlunda tutmuş doğum günün kutladinmi tarih ne zaman
Oğlun çift senede mi doğdu canım yil kac senesinde ,mayalara göre anneye çocuğun doğum yılı biri tek biri çift sayı olunca erkek oluyormuş. 85 tek sayı 2017 tek sayı yani ikinizde tek yılda doğdun için bu kız oluyormuş bakalım doğrumu ,

Kızlar Nasılsıniz

Hımm hesap doğru allah inşallah sağlıklı bi erkek bebek nasip eder sana canım .mayalara görede erkek canım bebeğin mesela senin doğumunla bebeğin doğumu aynı çift yada tek sayı olursa kız, biri çift biri tek senede doğmuş ise erkekmis. Sen 78 doğumlusun bebis 2017 olacak erkek bebek yani ,sen çift senede dogmussun bebek tek senede doğacak benim çocuklarda tuttu bu teorilerde,
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Oğlun çift senede mi doğdu canım yil kac senesinde ,mayalara göre anneye çocuğun doğum yılı biri tek biri çift sayı olunca erkek oluyormuş. 85 tek sayı 2017 tek sayı yani ikinizde tek yılda doğdun için bu kız oluyormuş bakalım doğrumu ,
ben 86 doğumluyum kızım 2013 te doğdu o Zaman bende tutmadı

Kızlar 2, 3 gundur uykum gelmiyor geceleri , zombi gibi geziyorum evde,.tabi gündüzleri de uyuklamaktan mahvoluyorum benim gibi olan varmı....

Kızlar Nasılsıniz

Ben 1976 da doğdum. Nisanda hamıle kaldım. Kısmetse ocakda doğacak. Buna göre ne çıkıyor canım

Kızlar 2, 3 gundur uykum gelmiyor geceleri , zombi gibi geziyorum evde,.tabi gündüzleri de uyuklamaktan mahvoluyorum benim gibi olan varmı....
Benım tansıyonum düşüktü yıne. Gözlerım kendılığınden kapanıyor. Korkuyorum bazen. İnşaAllah bir sorun olmaz

Ben 10 haftadan sonra harmony test yaptiricam..yanlislik orani yok denecek kadar az eger slklntl cikarsa o zaman amniosentezi dusunuyorum..drunuza bir danisin..harmony test pahali oldugu icin cok yapilmiyor turliyede onlarinda cesitleri var bazisi ikizler icin bazisi tup bebek icin oluyor..bir internetten arastirmani oneririm

bilgi için teşekkür ederim ama ben 8 aylık hamileyim canım :) B bugza ya bir bakayım demiştim.

Ayrintili ultrasona giricez zatrn Kurban Bayramindan sonra randevum. Ayrintili ultrason vücutta anormal bisey var mi diye gorur. Zekayi göremez.dna'yi gormez. Eger dna ve zeka sikintisi varsa -ki bunlar harmony test ve amniyosentezle anlasiliyor bildigim kadariyla- o zaman annelik seruvenim biter.
Ben 38 kocam 48 yasinda. Bebegimiz engelli olursa uzun yillar ona bakmaya veya baksin ilgilensin diye ona kardes yapmaya vaktimiz yok. Ustelik bunu ona yapmaya da hakkimiz oldugunu dusunmuyorum. Bu konuda kaderci degilim ve belki bazilarimizin tepkisi de olacak. Ama yıllardır dusundugum bir konu ve engelli cocuklarla da calistim uzun yillar. Hem kendilerinin hem ailelerinin neler yasadigini biliyorum. Kumar iynayabilecek kadar cesur da degilim bu konuda. Belki sorun yoktur allah buyuktur diyemem. Allah tabi ki buyuk ve tabi ki nolacagini O bilir ama elimizdeki imkanlari kullanip bile bile sorunlu covuga evet demem. Esim de ailem de ayni konuda hemfikiriz. Daha genv yasta olsaydim daha farkli olurdu. 20 yasindsendromlu bir cocuk dogursaydim simdiye 18yasinda olacakti yanina kardesler bile yapabilirdim.
Su anda boyle bir luksum yok.
Lutfen yanlis anlama sana cevap verdim ama bu konuda kendimi ifade etmem gerek diye dusundum galiba.
Insallah hersey yolunda gider ve boyle bir karat almak zorunda kalmaz kimse. Sahlikli ve yumuk yumuk bebeklerimize sarilip iyi yetistirebiliriz kalan omrumuzde :)

ben fikri ne olursa olsun kimseyi yargılamam canım, kendini olduğu gibi ifade etmen bence çok güzel. bebek tedavisi sırasında bana ve eşime genetik test yapılmıştı. belki de bu yüzden ben rahatımdır. belki yine de sorun çıkabilirdi bilmiyorum ama yine de rahatım :)
yaklaşık 1 ayım kaldı, doktorum sağlıklı bir bebek olduğunu söylüyor. inşallah her bişeyi sağlıklıdır :) inşallah senin de tüm testlerin iyi çıkar canım.

Yok canım ikimiz de tek.ben 85 o 2013.nisanda dogumgunum ama nisanda mi mayısta mi hamile kaldım bilmiyorum :)

ben fikri ne olursa olsun kimseyi yargılamam canım, kendini olduğu gibi ifade etmen bence çok güzel. bebek tedavisi sırasında bana ve eşime genetik test yapılmıştı. belki de bu yüzden ben rahatımdır. belki yine de sorun çıkabilirdi bilmiyorum ama yine de rahatım :)
yaklaşık 1 ayım kaldı, doktorum sağlıklı bir bebek olduğunu söylüyor. inşallah her bişeyi sağlıklıdır :) inşallah senin de tüm testlerin iyi çıkar canım.
Canim cok tesekkur ederim. Insallah bu yazdiklarimiz tatli endiseler olarak mazide kalır bebeklerimiz saglikli eksiksiz hayırlı evlatlar olur.
Acilman falan yok di mi daha? Ssnn dogurmus dun cok sevindim. Insallah kolayca olur hepimizinkiler :)

Back
X