Amin inşallahben de ocakta başlayacağım nasipse tedaviye ,rabbim hepimizin adımlarını kolaylaştırsın inşallah .zorlaştırmasın...sonu güzel olsun kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahben de ocakta başlayacağım nasipse tedaviye ,rabbim hepimizin adımlarını kolaylaştırsın inşallah .zorlaştırmasın...sonu güzel olsun kızlar
hakkında hayırlısı olsun inşallah kaç yaşındasın ?Bizde 2 yıldır uğraşıyoruz aşılama tutmadı klomen catlatma iğnesi olmadı geçen martta laporoskopi oldum herşey iyi dedi de. Rezerv azligim var tüp bebeğe basliyacagim şuan aldığım.kilolari vermeye calisiyorum. ocakta ilk tüp bebek tedavisine basliyaacgiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
29 yaşındayım cnm rezerv azlığı zaten 2 yıl önce söylenmişti ama yumurtalarim tedaviye cevap veriyordu 2 tane olmuştu aşılama da dahakkında hayırlısı olsun inşallah kaç yaşındasın ?
tüp bebek ted.onları yeterli seviyeye getirirler evelallah içini ferah tut ..moralli olmamız lazım bu tüp bebek işinde :)29 yaşındayım cnm rezerv azlığı zaten 2 yıl önce söylenmişti ama yumurtalarim tedaviye cevap veriyordu 2 tane olmuştu aşılama da da
aslında rezerv azlığı olanlara aşılama yapılmamsı klomen verilmemesi gerekiyormuş ama bana verdiler aynı sizin gibi inşallah ilk denemenizde tutar rabbim o mutluğu tatırır29 yaşındayım cnm rezerv azlığı zaten 2 yıl önce söylenmişti ama yumurtalarim tedaviye cevap veriyordu 2 tane olmuştu aşılama da da
bursa'da rapor olayı çok zor ..ben o yüzden kalkışmadım rapora .. ilk denemem olacak inşallah rabbim ol derbu arada iki tüpüde özel yaptırdım raporsuz bu kez raporlu olacak nasipse benim o kadar aşılama yaptırdım bari rapor hakkımı kullanayım dedim:)
İnşallah canım moral en iyi ilaç bakalım hepimize nasip etsin Allah tedavi süreci maddi manevi yorucu zatentüp bebek ted.onları yeterli seviyeye getirirler evelallah içini ferah tut ..moralli olmamız lazım bu tüp bebek işinde :)
Cnm brn İstanbul da Medipol de aşılama oldum o zaman işte ilaçları raporlu almıştım Üniv. Hast. Bide şartlar uygundu 3 yıl evlilik vs. Rezerv azlığı tüp bebek için yer konusunda kararsizim aslında bakalım ne olacak.bursa'da rapor olayı çok zor ..ben o yüzden kalkışmadım rapora .. ilk denemem olacak inşallah rabbim ol der
bizde üni.hastanesnide rapor çıkarmak eziyet diyorlar ne telefona bakıyorlar ne bişey.. tedavi parası tmm da ilaçları bari raporsuz sgk kapsamında karşılansa keşke.. insanlara ekstra ilaç külfeti bırakıyorlarCnm brn İstanbul da Medipol de aşılama oldum o zaman işte ilaçları raporlu almıştım Üniv. Hast. Bide şartlar uygundu 3 yıl evlilik vs. Rezerv azlığı tüp bebek için yer konusunda kararsizim aslında bakalım ne olacak.
ben de 4yıllık evliyim ama 1bucuk yıldır korunmuyorum eylül ayında hsg çektirdim.tüplerim kapalıymışKızlar kimler ne aşamada hikayelerimizi yazıp tanışalım ben 25 yaşındayım 2 gün sonra 7. yıla gircek evliliğim 2 tüp negatif bir histeroskopi oldum nasip olmadı son tüp 2015 Mayıs daha cesaret edip de gidemedim bi yere şimdi düşünüyorum nasip eder inşallah Rabbim hepimize bu arada benim zaten bir oğlum olacak biyolojik değil ewlat edinme kurumundan allaha bin şükür dilerim kardeşleri de olur hep beraber büyütürkende bu günleri unuturum
aminnn canım aminnn inşallahhh rabbim yardımcımız olsun güzel düşünerek en azından psikolojimizi düzgün tutabiliriz..bu da bi çok şeye iyi gelecek inşallahİnşallah canım moral en iyi ilaç bakalım hepimize nasip etsin Allah tedavi süreci maddi manevi yorucu zaten
Nerde yaşıyorsunuz acaba ben eskisehir şeyim burda rapor için 300 tl istiyolarmıs 1 günde çıkiyomusun ama ben ankaradan çıkarım raporu hastaneden yardımcı olacaklarbizde üni.hastanesnide rapor çıkarmak eziyet diyorlar ne telefona bakıyorlar ne bişey.. tedavi parası tmm da ilaçları bari raporsuz sgk kapsamında karşılansa keşke.. insanlara ekstra ilaç külfeti bırakıyorlar
hakkında en hayırlısı olsun inşallah ol der rabbim sağlıkla
ben bursa'Da yaşıyorum sadece üni .hastanesinden cıkıyor ama 1seneyi gözden cıkarmak gerekiyor ve karşıladığı miktar da çok aman aman değil...Nerde yaşıyorsunuz acaba ben eskisehir şeyim burda rapor için 300 tl istiyolarmıs 1 günde çıkiyomusun ama ben ankaradan çıkarım raporu hastaneden yardımcı olacaklar