2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

Medipol Üniv. Sartlara uygunsa hemen çıkarıyor raporu 300 değildi daha uygun bi fiyatı ama şuan hatırlayamadım. 3 yıllık evlilik şartı vs. Vardı aşılama için çıkarmıştım ben ama sanırım ilaç dozu oluyor mesela 1000 doz du benim bide 3000 doz olan vardi.

Medipol Üniv. Sartlara uygunsa hemen çıkarıyor raporu 300 değildi daha uygun bi fiyatı ama şuan hatırlayamadım. 3 yıllık evlilik şartı vs. Vardı aşılama için çıkarmıştım ben ama sanırım ilaç dozu oluyor mesela 1000 doz du benim bide 3000 doz olan vardi.
benim şartlar uyuyor ama işte çok uğraştırıyorlar maalesef :(
sen napcaksın rapor çıkartacak mısın

benim şartlar uyuyor ama işte çok uğraştırıyorlar maalesef :KK43:
sen napcaksın rapor çıkartacak mısın
Valla cnm Medipol sanırım sadece kendisinde tedavi olan hastalara veriyor raporu oda raporli 4500+ilaçlardır en son brn yer konusunda çok kararsiizm bilmiyorum Medipol de ki doktroum Günseli hanım di sağolsun cokdw ilgilendi benimle eşim ona devam edelim diyor brn bahçeci Erbil bey veya mustaaf acet diyorum bahçeci gercektencok iyi ama tabi rapor vs yok sanirim ve ucretio ilaçla falan 10.000 geçiyor :(

Merhabalarr erken açılmış topik. Kısmetse biz düşünüyoruz. Ben Eskişehir'deyim. Bir kere normal bir dondurulmuş burda acıbademde denedik olmadı memnunda kalmadık sonra ailem istanbulda ve gebze de Anadolu sağlıkta Aydın Arıcı da yaptırdık herşey çok güzeldi ekip herşey hatta başta da rahim klaınlaşma sorunum var deyince estrofemi erken başlattı fitil olarak kullandırdı son kontrolde 10 mm idi ama maalesef toplanan 4 yumurtam olgun çıkmadı ve transfer olmadı. Şimdi aralık sonu gibi yine başlıcaz rapor ve yıllık izin alıp gidicem hayırlısı olsun hakkımızda 1.5 sene ara vermek zorunda kaldım yeniden başlıyoruz.

Merhabalarr erken açılmış topik. Kısmetse biz düşünüyoruz. Ben Eskişehir'deyim. Bir kere normal bir dondurulmuş burda acıbademde denedik olmadı memnunda kalmadık sonra ailem istanbulda ve gebze de Anadolu sağlıkta Aydın Arıcı da yaptırdık herşey çok güzeldi ekip herşey hatta başta da rahim klaınlaşma sorunum var deyince estrofemi erken başlattı fitil olarak kullandırdı son kontrolde 10 mm idi ama maalesef toplanan 4 yumurtam olgun çıkmadı ve transfer olmadı. Şimdi aralık sonu gibi yine başlıcaz rapor ve yıllık izin alıp gidicem hayırlısı olsun hakkımızda 1.5 sene ara vermek zorunda kaldım yeniden başlıyoruz.
İnşallah güzel haberlerini alırız. Hepimizin hakkında hayırlı olsun cnm

İnşallah güzel haberlerini alırız. Hepimizin hakkında hayırlı olsun cnm

İnşallah bnde polikistik overliyim burada acıbadem de çok yüksek dozlar kullandılar çok uyarıldı yumuralarım e2 değerim çok yükseldi ve o değerle çatlatma iğnemi vurdum 30 tane yumurtadan sadece 4 kaldı kalitesi iyidi ama rahmimi kalınlaşmamıştı ayrıca madem yine 4 kalacaktı niye o kadar doz kullanıp ohss riski oldu dimi İstanbulda gayet düşük doz kullanıldı az ama kaliteli yumurta planladı doktorum ama bu seferde yumurtalar olgun çıkmadı şans. Şimdi fsh da yükselmeye başlamış 10,25 çıktı moralim bozuldu rezerv bakımından bir problemim yok kafamda ama kalitesi ve olgunluğu sorun inşallah yüzümüz güler. Siz nerdensiniz ve hangi hastane?

İnşallah bnde polikistik overliyim burada acıbadem de çok yüksek dozlar kullandılar çok uyarıldı yumuralarım e2 değerim çok yükseldi ve o değerle çatlatma iğnemi vurdum 30 tane yumurtadan sadece 4 kaldı kalitesi iyidi ama rahmimi kalınlaşmamıştı ayrıca madem yine 4 kalacaktı niye o kadar doz kullanıp ohss riski oldu dimi İstanbulda gayet düşük doz kullanıldı az ama kaliteli yumurta planladı doktorum ama bu seferde yumurtalar olgun çıkmadı şans. Şimdi fsh da yükselmeye başlamış 10,25 çıktı moralim bozuldu rezerv bakımından bir problemim yok kafamda ama kalitesi ve olgunluğu sorun inşallah yüzümüz güler. Siz nerdensiniz ve hangi hastane?
İstanbul canım benim rezerv az malesef Medipol de aşılama oldum tutmadı işte zaten Dr bi kere deneyelim demişti asolama için

Valla cnm Medipol sanırım sadece kendisinde tedavi olan hastalara veriyor raporu oda raporli 4500+ilaçlardır en son brn yer konusunda çok kararsiizm bilmiyorum Medipol de ki doktroum Günseli hanım di sağolsun cokdw ilgilendi benimle eşim ona devam edelim diyor brn bahçeci Erbil bey veya mustaaf acet diyorum bahçeci gercektencok iyi ama tabi rapor vs yok sanirim ve ucretio ilaçla falan 10.000 geçiyor :KK43:
epey fark var :( bursa'Da hastaneler arası fazla oynamıyor 500-1000arası değişiyor fark..
içine hangisi siniyorsa orayı tercih et diyeceğim ama maddiyat da önemli tabii .
bir de rabbimin ol demesi şart.yer sadece aracı... olmayınca olmuyor ne yazık ki ..rabbim kolaylaştırsın inşallah

bursa acıbademden mi memnun kalmadınız ?
ben oraya gitmeyi düşünüyorum şahin beyden aldığım elektrik çok iyiydi.. evime ve işime yakın olması nedeniyle de tercihim orası olcak galiba.
rabbim inşallah sizin de işinizi rast getirir ve ol der.stres her işte olduğu gibi bunda da çok önemli. o yüzden lütfen güzel düşüncelerle başlayın.rabbim büyük mucizeleri sonsuz inşallah ol diyecektir..

bursa acıbademden mi memnun kalmadınız ?
ben oraya gitmeyi düşünüyorum şahin beyden aldığım elektrik çok iyiydi.. evime ve işime yakın olması nedeniyle de tercihim orası olcak galiba.
rabbim inşallah sizin de işinizi rast getirir ve ol der.stres her işte olduğu gibi bunda da çok önemli. o yüzden lütfen güzel düşüncelerle başlayın.rabbim büyük mucizeleri sonsuz inşallah ol diyecektir..

Yok hayır Eskişehir acıbademden memnun kalmadım ama Bursadakini övüyorlardı

gerçi hastane fln bahanesi işin rabbim ol dedikten sonra hiç fark etmez gelir tutunur bi şekilde.. allah hepimizin işini rast getirsin inşallah

Bende öyle düşünüyorum tabi olacağı varsa olur ama bünyeye göre farklı tedaviler uygulamak lazım bana çok yanlış tedavi uygulanmış ohss olmanın kıyısından döndüm. Hemşireleri kötüydü ilgi kötüydü ve doktorum çok umutlandırdı olacak falan diye. Burada mesela rahim kalınlaşmıyor diye hemen baştan dedim ilk günden estrofem başlandı İstanbul'da yani. Hemşireler ilgili istediğim zaman her konuda ulaşabildim. Bakalım bu sefer ne olacak çok yıpratıcı bir süreç. Benim iki aşılamam, burada bir normal bbir dondurulmuş İstanbul'da bir yarım kalan tedavim var napalım en azından umudumuz var..

Bende öyle düşünüyorum tabi olacağı varsa olur ama bünyeye göre farklı tedaviler uygulamak lazım bana çok yanlış tedavi uygulanmış ohss olmanın kıyısından döndüm. Hemşireleri kötüydü ilgi kötüydü ve doktorum çok umutlandırdı olacak falan diye. Burada mesela rahim kalınlaşmıyor diye hemen baştan dedim ilk günden estrofem başlandı İstanbul'da yani. Hemşireler ilgili istediğim zaman her konuda ulaşabildim. Bakalım bu sefer ne olacak çok yıpratıcı bir süreç. Benim iki aşılamam, burada bir normal bbir dondurulmuş İstanbul'da bir yarım kalan tedavim var napalım en azından umudumuz var..
kesinlikle olur olmaz o değil de ilgi önemli insanın tedavi esnasında kendini rahat hissetmesi, doktoruna dilediğini aklına takılanı sorabilmesi.bir de dediğin gibi kişiye doğru tedavi en önemlisi... bu kadarla gelmiş geçmiş olsun diyelim. :( inşallah bu son olur en hayırlısı olur.
benim aşılamam fln yok.bir tek hsg çektirdim .. tüplerim tıkalı çıktı... buralara geldik işte..allah beterinden saklasın

eskişehirdeki acıbadem ahstanesinde deneyiminin olmadığını düşünüyorum ben o yüzden hiç gitmedim ama hamile kalan 2 zi olan arkadaşlarım bile var rabbim nasip ettikten sonra oluyor benim tercihim hızlı trenle yakın olduğundan ankara özel tüp bebek merkezi ve cem akarsu dan yana oldu rezer azlığı olduğu için biraz sıkıntı benimde hepimizin hakkında hayırlısı olsun

canım benim soronum şu an rezerv azlığı ben doktorumun verdiği vitamini kullanıyorum ocak diye planladık tedaviyi ama çok stres yaptım arasam mı diye düşünüyorum ilk adetimde olsun diye eşime söyledim hayır diyo bilemedim
Merhaba doktorunuz rezerv azlığı için neler önerdi . Hangi doktora gidiyorsunuz.hangi şehir .

bursa'da rapor olayı çok zor ..ben o yüzden kalkışmadım rapora .. ilk denemem olacak inşallah rabbim ol der
Merhaba sizin sorun nedir acaba Bursa da rapor olayı çok zor demişsiniz neler istiyorlar bilgi verebilir misiniz . Özelde üç kez denemem oldu . Bu sefer rapor çıkarttırıp yine farklı bir özelde yaptırmayı istiyordum . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba sizin sorun nedir acaba Bursa da rapor olayı çok zor demişsiniz neler istiyorlar bilgi verebilir misiniz . Özelde üç kez denemem oldu . Bu sefer rapor çıkarttırıp yine farklı bir özelde yaptırmayı istiyordum . Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba,
ben gidip başvurmadım şartlar devletin belirlediği genel şartlar hepsini tam bilmiyorum internette ayrıntılı yazıyor .
ama uludağ üni.sıranın çok sonraya verildiğini ,imza için bile aylarca beklettiklerini biliyorum.
bilgi almak için üni.nin tüp bebek bölümünü aradım 3gün boyunca belli aralıklarla (elimden düşürmeden aradığım saat aralıkları da oldu)ama tek bi muhatap bulamadım.açmıyorlar.
inşallah bu kadar zor değildir..bildiğim kadarıyla jimer'De geçiyor rapor.
harekete geçersen rapor için durumlardan beni de haberdar eder misin?
aminnn rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.kolaylaştırsın işlerimizi..

Back
X