Ya canim benim hic bulantim yok uykusuzlugumda yok yani arada kasigim agrimasa hic belirtim yok.Aaa sende benim gibi yeni evlisin evet heyecanli ,benim esim cok istiyor cocuk,durumun nasil mide bulantilarin ,halsizlik,uyku ne durumdasin?
Ah onlar buyusunde heryerim catlasinhttps://m.unnado.com/earth-mama-angel-baby/earth-mama-dogum-oncesi-dogalcatlak-yagi-120ml
Yakinda baslamamiz gerekicek sunu buldum ama,iyi gibi gorunuyo
Benim 8 nisan da en son adet gordum cuma gunu bu bebek buda. Kese dedi dr,ama bebek daha sekkillenmedi ki:) tebrikler ilk bebeginizmi? Duygu durumunuz nasil,sikayetleriniz neler? Herseyi yiyebiliyomusunuz? Nelerden sogudunuz?Hangi ildesiniz bu arada yakinsak birbirimize dr,tavsiyesindede bulunabiliriz,
Doktorda minicik kesemizi gorduk.daha kalp atisini 13unde duycaz insallahhh. Bende kilo yok suan zaten dikkat ediyorum.senin vucut odemmi yapti acaba?Hadiya ne guzel bende ilk ay anlamadim hatta ankaraya gidip geldim 3.4 gun geri dondum bisey anlamadim,ama dr,gidipte progestana basliyincaya kadar oldum resmenya,4 gundur ilaci almiyorum hala etkileri devam yatiyorum surekli ,bulantidan aksam yemklerini disardan soyluyoruz hep,sabah zorla 1 dilim bisiler yiyorum,gogus agrisindan ,gaz sancisindan saga sola donemiyoru. Bile uffff nezaman normale doncem ben
Bugun dr,gidicektin naptin canim?
Ayyyy yokkk ben catliyamam:) 52 kg dan suan 56 olmusum
Istanbul anadolu yakasındayım canım , ilk bebeğim ve arada kasık ağrım disinda ağrim pek yok. Mide bulantım şimdilik yok şukür
Doktorda minicik kesemizi gorduk.daha kalp atisini 13unde duycaz insallahhh. Bende kilo yok suan zaten dikkat ediyorum.senin vucut odemmi yapti acaba?
Sizinle mi 13 ünde kalp atışını duyacak doktorunuz ve siz inşallah sağlıkla duymayı nasip eder Mevla'm ikimizede tüm bekleyenlere deDoktorda minicik kesemizi gorduk.daha kalp atisini 13unde duycaz insallahhh. Bende kilo yok suan zaten dikkat ediyorum.senin vucut odemmi yapti acaba?
Evet canim 13unde insallah duyariz.Allahim bu mutlulugu yarim birakmasin herkes icin duam o. Birde kizlar bagli oldugunuz saglik ocagina hamileligi bildirdinizmi?Sizinle mi 13 ünde kalp atışını duyacak doktorunuz ve siz inşallah sağlıkla duymayı nasip eder Mevla'm ikimizede tüm bekleyenlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?