2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
173
Herkeze merhabalar 3 aylik evliyim 11 mayista test yaptim,bhcg 899 cikti 14 mayistada dr, gittik net ogrendim keseyi gorduk,gecen hafta 6,haftalikken vajinal ultrasonla cokk zorda olsa gorduk kalp atislarini,1 haftadir icim icimi yedi ya kalbi atmassa diye ,cunku karnimdan duyulmadi sesi dusuk tehlikem var progestan 100 mg,bebe aspirini yarim,ve folik asit verdi.2 gun once kah erengi lekem geldi baska dr. Gittik ilk defa kalp atisini duyduk gum,gum agladim resmen nasil duygulandim esimde cok sevindi duygulandi ,sizler nasilsiniz nasil geciyor hamilelik?

Hayirli olsun canim.bende cok yeniyim ve pazartesi doktor randevum var.sadece idrar ve kan testi yapildi ilk muayenem yarin.cok heyecanliyim insallah saglikla kavusuruz bebeklerimize.4+6yim henuz sanirim goremiycez Allahim banada nasip etsin kalp atislarini duymayi.ara ara kasiliyorum regl sancisi gibi

Ayy heycanlisin dimi ? Kan testinin sonucu kac cikti peki ? Benimde 5 haftalikken gittim gorundu ayni senin gibi ,idrarda cift cizgi silikti hatta benim .evet hergu. Adet sancisi gibi sancilarim var benimde,6 haftada gorunuyo kalp atisi 7.haftada net duyuyosun inşallah duyarsin canim

Reglm geciktigi 3.gün 532.16 cikti yarin 7.gun olacak tam 5 haftalik bakalim ne diyecek cok heyecanliyim ve ilk gebeligim tecrubem yok yani

Benim 4,gun gecik.isti 899cikti 3 gun daha bekleyip ole gitmistim dr,telde ozaman gel demisti,ne kadarlik evlisin canim ? Benimde ilk gebeligim 3 aylik evliyim bende

Aaa sende benim gibi yeni evlisin evet heyecanli ,benim esim cok istiyor cocuk,durumun nasil mide bulantilarin ,halsizlik,uyku ne durumdasin?

Hadiya ne guzel bende ilk ay anlamadim hatta ankaraya gidip geldim 3.4 gun geri dondum bisey anlamadim,ama dr,gidipte progestana basliyincaya kadar oldum resmenya,4 gundur ilaci almiyorum hala etkileri devam yatiyorum surekli ,bulantidan aksam yemklerini disardan soyluyoruz hep,sabah zorla 1 dilim bisiler yiyorum,gogus agrisindan ,gaz sancisindan saga sola donemiyoru. Bile uffff nezaman normale doncem ben
Bugun dr,gidicektin naptin canim?
Ayyyy yokkk ben catliyamam:) 52 kg dan suan 56 olmusum

Son adet tarihim 14 Nisan , 20 Mayıs'ta beta hcg 288 çıktı. Bugünde 30 Mayıs beta 8686 yüksek iyi çıktı ve kese göründü. Ancak bebek ne zaman görünecek bilemiyorum çok heyecan yapıyorum gerçi kadın doğum hast çalıştığım için ultrasona her zaman girme imkanım var. Bebek de görünse bian önce.

Benim 8 nisan da en son adet gordum cuma gunu bu bebek buda. Kese dedi dr,ama bebek daha sekkillenmedi ki:) tebrikler ilk bebeginizmi? Duygu durumunuz nasil,sikayetleriniz neler? Herseyi yiyebiliyomusunuz? Nelerden sogudunuz?Hangi ildesiniz bu arada yakinsak birbirimize dr,tavsiyesindede bulunabiliriz,

Kizlar yarin kan testlerim var sabah gidicem kan vermeye ,sizden istemedilermi acaba?

Istanbul anadolu yakasındayım canım , ilk bebeğim ve arada kasık ağrım disinda ağrim pek yok. Mide bulantım şimdilik yok şukür

Doktorda minicik kesemizi gorduk.daha kalp atisini 13unde duycaz insallahhh. Bende kilo yok suan zaten dikkat ediyorum.senin vucut odemmi yapti acaba?

Istanbul anadolu yakasındayım canım , ilk bebeğim ve arada kasık ağrım disinda ağrim pek yok. Mide bulantım şimdilik yok şukür

Ooo ben avrupa yakasi ,cok iyi ya agrin olmamasi bulantin felan ,dr,un yanindami calisiyosun sen ? Eger oyleyse bu kayisili cay var ,birde her cesit karisik olani 15 cesit felan onlardan icmek serbestmi sorarmisin ? Bende fena kabizlik var gecmiyo birturlu ,her dr,gittigimde unutuyorum sormayi:)

Doktorda minicik kesemizi gorduk.daha kalp atisini 13unde duycaz insallahhh. Bende kilo yok suan zaten dikkat ediyorum.senin vucut odemmi yapti acaba?

Ay hadi hayirlisi insallah ,ben aglamistim kalkp atislarini duyunca bi tuhaf oluyosun az kalmis gorursun sende duyarsin,bi tuhaf oluyo insan.bende kabizlik ve asiri gaz var odem evet

Sizinle mi 13 ünde kalp atışını duyacak doktorunuz ve siz inşallah sağlıkla duymayı nasip eder Mevla'm ikimizede tüm bekleyenlere de

Sizinle mi 13 ünde kalp atışını duyacak doktorunuz ve siz inşallah sağlıkla duymayı nasip eder Mevla'm ikimizede tüm bekleyenlere de
Evet canim 13unde insallah duyariz.Allahim bu mutlulugu yarim birakmasin herkes icin duam o. Birde kizlar bagli oldugunuz saglik ocagina hamileligi bildirdinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…