Valla bulantim bundada oldu cok buyuk bir fark yok hemen hemen ayni. Bunda asiri halsizim cunku kucuk cocukla ugrasiyorum yatip uzanamiyorum. Ilki gibi rahat degilim. Kiz olacak insallah ismi Beril olacak nasipse. Allah kimseyi yari yolda birakmasin. Evlatlarimizi kucagimiza alalim olanlara saglik tek dilegim. Cok heyecanliyim pembis kiyafetler alinca bi tuhaf oluyorum. Alismisim erkegeNasıl geciyor canim ilk hamileleginle arada fark varmi ,baEn esim diyorki 2.hamilelik oyle olmaZ felan dogeuluk payo varmi acep?
Canım naber nasılsın ,uzun zaman oldu girmeyeli siteye brbisker nasıl? İki çocuk zormu ?Valla bulantim bundada oldu cok buyuk bir fark yok hemen hemen ayni. Bunda asiri halsizim cunku kucuk cocukla ugrasiyorum yatip uzanamiyorum. Ilki gibi rahat degilim. Kiz olacak insallah ismi Beril olacak nasipse. Allah kimseyi yari yolda birakmasin. Evlatlarimizi kucagimiza alalim olanlara saglik tek dilegim. Cok heyecanliyim pembis kiyafetler alinca bi tuhaf oluyorum. Alismisim erkege
merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye girmemesemde acaba burdaki arkadaşlarım neler yapıyor diye zaman zaman aklımdan geçmiyor değil herkes iyidir umarım ikinci çocuk için hayırlsıı olsun rabbim gönlüne göre versin canım benim oğlan 24 ocakta 3 yaşına girecek inşallah ikinciyi henüz düşünmüyorum sevgilerÖyle böyle derken memeden kestik ,yanına yatıyorum masal açıyorum ikinizde o şekilde uyuyoruz artık ,besigide kaldırdık yanımızda yatıyor ( deprem oldu 5.8 ) çok korktum zaten hastaydı yavrum bide o anlarda ,o günden beri yanlız yatamıyoruz 3 umuz beraber :)
İlaç içtim birkaç aydır ,hep o gel git ler hormonlardan mis meğer ,duzeldim sonra
Birkaç gündür ikinci çocuğu düşünüyoruz , spreil çıkarttım geçen hafta bakalım hayırlısı,
Varmı bizim gruptan ikinciyi doğuranlar burdami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?