Ben bildirmedim neden bildirmek mi gerekiyorEvet canim 13unde insallah duyariz.Allahim bu mutlulugu yarim birakmasin herkes icin duam o. Birde kizlar bagli oldugunuz saglik ocagina hamileligi bildirdinizmi?
Nasıl çıktı sonuçlarBugün test sonuclarim cikicak inşallah temiz cikar ,dua edin lütfen
Nasıl çıktı sonuçlar
Ben yaptırdım bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı bol su içtim bende yeşil akıntı da vardı onun için toz bi ilaç verdi bi hafta sürdü bol suyla çok şükür iyiyim şimdiSelam kan uyusmazligi testimiz negatif yani iyi,idrar yolu enfeksiyonum var,her hamilede olurmus ,demirim,b.12 ,d vitaminim dusuk mus.aile hekimime gosterdim birazdanda kendi kadin doğum dr,götürücem,b.12,74,e dusmusyasiz yaptirdinizmi tahlil?
Ben yaptırdım bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı bol su içtim bende yeşil akıntı da vardı onun için toz bi ilaç verdi bi hafta sürdü bol suyla çok şükür iyiyim şimdi
Yok benden istemedi ben şimdi iki hafta sonra gidicem ikili test içinHadiya benden kultur testi istedi bugun dr,bakicakmis ilerleme varmi bakteride diye o testte 3 gun inceleniyormus,ona gore ilac vericekmis,siz kultur yaptirdinizmi peki ? Banada bol su ic dedi
Yok benden istemedi ben şimdi iki hafta sonra gidicem ikili test için
Bizde kalp atislarimizi duymadik daha yeniyiz insallah on gun sonra kalp atislarimizi duyariz.
Geçti derken neden bahsettiniz bana da bahsetmedi ama dün aradım doktoru sordum iki hafta sonra gidicem bakalım ikili testte o gün olucak heraldeAma sizinki gecti ,nasil anladiniz gectigini peki?bu ikili testten hic bahsetmiyorlar sanirim 3 aylikken yapiliyo,bide soyle duydum eskiden 4'lu test varmis sonra daha iyisi 3'luyu bulmuslar daha sonra dahada iyisi 2'liyi bulmuslar ,simdu biz sadece 2 mi 3 'lumu yaptıracağız?bu konuda bilgim yok pek ,sadece radyoloji yapiyormus oda nasil yapilir bilmiyorum,radyasyon alirsak ya?
Ben 6 haftalikken duydum ama 7.haftada kesin ve net duyarsin canim ,ben dr,birden acinca agladim cokkk cokk degisik bir duygu bak dedi icinnde bir canli var esim sanmiski benim kalbim atiyo :) oda cok duygulandi,Allah sizede duymayi nasip etsin inşallah
Geçti derken neden bahsettiniz bana da bahsetmedi ama dün aradım doktoru sordum iki hafta sonra gidicem bakalım ikili testte o gün olucak heralde
Merhaba kizlar benim hamileliğim daha yeni dün öğrendim daha.
21 ayın sonunda allah nasip etti bize şükür. Benimki şubatta olacak ama deneyimlerinizden yararlanmak istedim.
Pazartesi doktora gidicm kese görünümü bilmiyorum ama hamileliğin sağlıklı olup.olmadığı konusunda kesin bilgi almak istiyorum çok tedirginim o konuda ben
Çok teşekkür ederim sizinkilere hayırlı olur inşallah..Hadi hayirlisi olsun inşallah tebrikler canım,sağlıcakla kucaginada almayi nasip etsin rabbim inşallah.kac gun kecti adetin ,kan testi yaptirdinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?