- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Ya işte kimyasal gebelikten korkuyorum öyle olunca böyle yükselip sonra düşüyor yaa.. ama inşallah olmaz.Birazcik bekle istersen hergun iki kat katliyi beta hcg benim 4,gun gecti test yaptim 900 ciktu aradim 3.gun daha bekle oyle dedi bana dr,karnindan ozamn kese gorunuyo,bence 1 hafta bekle ayrica korkma hormon aliyosun disardan igne ilac vs,eger bisey almiyosan o horman sadece gebelikte ortaya cikiyo korkma normalde insan vucudunda beta hcg _05 tir korkma hamilesindir
Dün geçti dedim ya bu sabah yine oldu şaka gibi yaYani bakteriniz,iltihap gecti :)
Dün geçti dedim ya bu sabah yine oldu şaka gibi ya
Nazanen canım 3 gün daha bekleyip gidince görünümü peki kese yoksa daha sonrami gördünüz
Arkadaşlar lütfen yardım ..
Tahlil sonuclarimi mail olarak yolladılar ama pek anlayamadım ben bu pozitif mi demek?
Sonuc kisminda 336.04 yazıyo resim yukleyemedim
Ya işte kimyasal gebelikten korkuyorum öyle olunca böyle yükselip sonra düşüyor yaa.. ama inşallah olmaz.
Pazartesi bi gidiyimde en azından yükseldiğinden emin olayım diyorum
Sağol canım yok ilaç felan almiyorum 2 ay oldu dk hapı birakali 1 ay da öyle korundum bu ay hiç korunmadik çok şükür problemsiz oldu Rabbim olmayan herkese versin inşaallahHamile gorunuyosun canim hayirlisi olsun sanirim yeni gecikmen oldudimi? ( hormon ilaci felan almiyosan bence hamissin)
Allah korusun Can'ım ya benim zaten bi kalp durmasından kürtajım var bidaha kaldıramam yani onu bende duydum ama ihtimal vermedim doktor antibiyotik vermek istemiyorım üç ay geçsin öyle dedi gittiğimde antibiyotik verir heralde tam 12 hafta olucamBen az önce gittim kultur testi yaptirdim insallah ureme cikmaz bak ihmal etme sende ,dusuk tehlikesine kadar giduyomus,bende oyle akinti felanda yok,yeni yeni rengi sabahlari devismeye baslamisti
Sağol canım yok ilaç felan almiyorum 2 ay oldu dk hapı birakali 1 ay da öyle korundum bu ay hiç korunmadik çok şükür problemsiz oldu Rabbim olmayan herkese versin inşaallah
Allah korusun Can'ım ya benim zaten bi kalp durmasından kürtajım var bidaha kaldıramam yani onu bende duydum ama ihtimal vermedim doktor antibiyotik vermek istemiyorım üç ay geçsin öyle dedi gittiğimde antibiyotik verir heralde tam 12 hafta olucam
Kanamam oldu Can'ım bildiğin adet gibi hep gittim doktora hap iğne kullandım düşmesin diye doktora tekrar gittiğimde kalbinin iki hafta önce durduğunu öğrendik ve aldılar allahım kimseye yaşatmasınkelebek922 canim kalbinin durdunu nasil bildin yada kacgun sonra ogrendin?
Kanamam oldu Can'ım bildiğin adet gibi hep gittim doktora hap iğne kullandım düşmesin diye doktora tekrar gittiğimde kalbinin iki hafta önce durduğunu öğrendik ve aldılar allahım kimseye yaşatmasın
Başlarda doktora iki günde bir gittim iki doktora gittim hepsi aynı şeyleri dedi gebelikte kanamalar olabilir dediler bende normal diye kabullendim meğer öyle değilmiş inşallah bu bebeğimi kucağıma sağlıklı bi şekilde alırım diğeri yaşasaydı 1 temmuzda doğucaktıAmin canim benim ilk gebeliginde bole olunca tabiki korkman cok normal,bende diyoeumki bebise bisey olsa ben nasıl anlarim acaba 2 hafta sonra yasamadigini fark etmis dr,un sende anlamamissin kanama harici,cokk uzuldum ama iyiki sana bisey olmamis ve bundada olucak diye bisey yok icini rahat tut olucagi varsa olur
Başlarda doktora iki günde bir gittim iki doktora gittim hepsi aynı şeyleri dedi gebelikte kanamalar olabilir dediler bende normal diye kabullendim meğer öyle değilmiş inşallah bu bebeğimi kucağıma sağlıklı bi şekilde alırım diğeri yaşasaydı 1 temmuzda doğucaktı
Evet canım bende kahve rengi bir tik lekem gelince olur,olur ilaclarina yani progestana devam et dedi telefonu kapatti,esim baska dr,ayarladi oda ilaci birak tehliken yok dedi,allamya kime inanicazki biz boyle ,bir 3.dr a daha gidip aralarinda karar vericem.bu 2.dr,cok kati o yok bu yok su yok sigara iciyodum hic icme diyo,oteki g7nde en fazla 3 ic diyo ,midem bulaniyo ama 2,3 tane iciyorum
Amin canim hepinizin bebişini korusun.2 tanecik iciyorum oda keyfi olmaktan cikti canimya,kabizligim varya normalde sigarayla zor bela ciktigim icin sadece wc de iciyorum onuda insallah duzelirimCanim bende ocakta bi düsük yapmistim 3 ay korunmadan sonra tekrar kismet oldu hamilelik . Ama doktor günlük yumurta yogurt vs tüketmem gerektigini söyledi ve kesinlikle sigara icilen ortamda dahi olmamam gerektigini belirtti. Sigara bebise zarar verebilir dikkat etmende fayda var rabbim korusun kötü seylerden insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?