2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

sende dr sun :) terzi söküğü hesabi olmuş canım:) instagramda buluşalım özelden yazarım adresimi

Yok canım ikiyi okumadım ben. iş ve çocukla koştururken hiç kitap okuyacak Halim olmuyor kendime aldığım aşk romanlarını dahi okuyamadım daha:) o yüzden hiç bilmiyorum yani
haklisin benimde zamanım olmuyor çok fazla sürekli çıldırıyorum hatta ,yirumeyede başladı ya ,mete yürüyor. Mu canım?
Ev hic toplu kalmıyor bende delleniyorum arka mi donuyorum bisey yapıyor saga baksam başka şey sola baksam bambaşka,sürekli dökmekte ,esmekte karıştırıp atmakta ,mandallara takti heryer mandal ,lego ,oyuncak
anlıyacağın uzun zamndır sıcak kahve bile içemedim ,kahvaltıyı 3 saate yapıyoruz miz,miziz anca bu saatlerde mussyitim saat gecenin 2 si olmuş düşün ,dişleri çıkıyor ya iki haftadır sabaha kadar yarim saatte bir uyanıp meme istiyor ,

Benmi yanlış yapıyorum diyorum dr,u terbiye zamanı dedi hayır i öğretelim dedi doğruyu bulmam lazim okumam lazim bişekilde

Yürüyor canım o da ayrı sıkıntı zaten devamlı bir yerlere gidiyor aynı odada asla durmuyor tüm evi geziyoruz devamlı bana spor ama zayıflatmayan spor :))
Bizim ev de çöp eve dönüyor topluyorsun 10dk geçmiyor yine dağılıyor artık çocuklu ev dağınık olur diyorum napayım:))
Hiçbir çocuk aynı değil ki evet bu dönem hayırı bilmeliler ama dinlemiyorlar ki kafalarına buyruk yaşıyorlar. Kitaba Bilgi ve hayat bilgisi çok Farklı gerçekten :/

sende dr sun :) terzi söküğü hesabi olmuş canım:) instagramda buluşalım özelden yazarım adresimi

Buluşalım:))

Selâm canım buraya pek giremiyorum ,ekledinmiki benni ,
Ben bu arada harvey karp in kitabini aldım çok fazla okuamıyorum zamn bulamıyorum ama çok iyi bence tavsiye ederim ,birde goDe erdoğanın ,nami diyar super dadı,istila edilen cocuklar ve hayat evde baslar kıtaplarını aldım

Annem diyo ki çocuk yürüse bi dert yürümese bir dert ,iki dakika durmuyoruz canım eller kollar sürekli hareket halinde bende zayıflamıyorum göbek duruyor 7,8 kilo var resmen hepsi orda ,

Bu arada 350 den fazla takip istediği var kabul etmiyorum hangisi sensin bilmem lazim canım masalpembesi

özel mesajı ni yeni gördüm pardon

Ay bizim kız hala baba demiyor bu arada inatla demiyor resmen ,

8 dışımız mevcut hala ,4 u patladı mor gibi çıkmak üzere ,

Kani hala cok düşük çıktı 9.3
3 kutu nutrigen bitti toz saselerden gene tik yok ferdim verdi zaten kabız çocuk 20 damla verdi gunde s ,aksam 3 gündür kyllniyorum aksam veremedim birtürlü emzirdigim icon ,yemeklerden 2 saat sonra yada 1 saat önce ver dedi biz gece uymadığınız için 11,12 de kalkıyoruz öğlen o saate kadar uyanınca ağlayıp meme diyor ,doğal olarak 11,de kalksamda 12de ilacı veriyorum 1saatte öyle bekliyorum saat 1 oluyo kahvaltı için ay ne zor ya ,dahab önce bukadar dikkat etmedim yarim saat ediyordum yükselmedi hic ,birde dr,bana 6,8 damla diyordu ben 4 veriyordun ,kabız ya ,(,sağlık ocagindaki dr,4 yeterli demişti ,)simdi 20 oldu ,sabahları zeytin yağında bekletilmiş incir ver dediler iki gündür veriyosun tik yok ,bugün zeytin yagi icirdik,çocuk ıkına ,ikina oldu r3smen 5saat arayla 3 kezvyapti simsiyah sert ,gündüzde yoğurtlu armut ,hurma ,kayısı verdim ,yavrum ona bakınca içim eriyor resmen ya ,napsam ki bilemedim,?

Son düzenleme:

Bizimkinin de d vitamini düşük çıktı ama bizim hatamız kullanmayı unutuyordum hep şimdi dozunu arttırdık inşallah yükselir.
Bizimkinin kanı normal çıktı ferromixin kullanıyoruz toz şase olan kabızlık yapmıyor diye bunu seçmiştik. Bir de ben her yemeğine kıyma koyuyorum. Keçi boynuzu unu aldım akşamları muhallebicine katıyorum. Siyah üzüm kurusu dut kurusu veriyorum ara ara bunlar da faydalı olabilir dene istersen.
Bizimkinin 10dişi oldu üst azıları 2si birlikte çıktı tam bir işkenceydi ama o dönem çok zor oldu. bir hafta süründürdü. 3gece fitile ilaca banyoda sabahlamamıza rağmen ateşi 38in altına düşüremedik. Çok zor çıktı üstler şimdi alt azılardan korkuyorum İnşallah sizinkiler ve bizim altlar rahat çıkar.

Selam kızlar bu konu bayağıdır geride kalmıştı şimdi aklıma bir fikir geldi ve sizlere danışmak istedim.
Aranızda ikinciyi düşünen var mı? Sizce ne zaman olmalı? Belki hamile olanımız bile vardır bilemiyorum ama :)

Merhaba canım. Hamile olanı var mıdır bilmiyorum ama hamile olmak isteyeni vsrdir. Mesela ben çok istiyorum şuan olmuyor. Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah

Merhaba canım. Hamile olanı var mıdır bilmiyorum ama hamile olmak isteyeni vsrdir. Mesela ben çok istiyorum şuan olmuyor. Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah

Amin canım Allah hayırlısıyla en doğru zamanda nasip etsin inşallah... En kısa zamanda güzel haberlerini duyarız dilerim..

Olsun canım bir kere olmuş ikinci niye olmasın. Rabbim hayırlısıyla en uygun zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana. Sen içini ferah tut..
Sağol canım. Allah ne muradın varsa versin. Allah'a emanet ol inşallah. Allah yardımcın olsun.

baya olmus buraya girmeyeli suan 16 disimiz car bizimde 3 kopek dis ayni anda cikti canım ,tefeonun bozuldu klavye yazmiyor iki saatte surda kızım yarim saat uyuyor ondada ne yapıcağını şaşırıyor insan çorba yaptım ayakta bir kahve içtim ,gece 2 de isim bitiyor anca ,ondada bayılıyorum ,fabrika işçisi gibiyim maaşıma zam istedim geçende :)

selam tatlım 2.çiyi yaparsam b.köye yatarım kesin,çok isterdim ama ne sağlığım nede psikolejim izin verir yanlızimda yakınında kimse yok ,esim yardımcı oluyor sağolsun ama oda yeterli değil daha 2
Kere sinemaya gittik düşün ,keske ilsa kızıma kardeş çok seviyor bebekleri ,eğer olsaydı en fazla 3 yas olsun isterdim ,tam arkadaş olurlardı arada ucurum olmazdı 5,7 yas çok çünkü

selam canım olur merak etme arkadaşımada olmaz dediler ben hep olucak dedim şuan hamile

Şuan herkesi çok iyi anlıyorum buraya girmiyoruz zamaniMiz yokbelkide,bizimki hic durmuyor.Maşallah 5 dakika evim toplu degil sürekli dağıtıyoruz ramazan birde gecev11de çıkıyorum mutfaktan ,kızı yıka emzir yatır sonra kendim dus al derken saat oldu 1,sonra gece sahur yemegi hazırlayorum oldumu 2 ,bu arada çamaşır topla as,canım çıkıyor ,sürekli dağıldığı için dokuluyorda ,kızımın önüne koyuyoruz yemekleri kendi yesin diye e,oda yemekten çok heryere sürüyor resmen kirkliyorum mutfağı Nisan 25 rota virusu oldu kızım ,asi olduğumuz halde oldu kızım .bu çakma rotaymış ,çok zordu meme emdi kustu 3 gün ,gözleri çöktü serum takıldı kendinenoyle geldi ates olmadi ,3 gün sonra ishale çevirdi kaka tahlilinde anlaşıldı ,3 günde ishal surdu sonra banada geçti sanırım 1 gün sonrada ben serum yedim,1 gün sonrada esim yedi.adam hayatında hastaneye gitmesi sayılıdır 1 haftaya toparlayamadı,çok şükür geçti Simdi de geniz akıntısı başladı öksürüyor ,ayı bulmiyemiyorki dr,a gitmeyelim ,1 yaşına kadar hic hasta etmedim ben kızımı ,ne zamanki parka çıktık hastalık eksik.olmadı ,ama çok tatlı teyzeleri 17.kelime konuşuyoruz
,anne,baba,anane dede,abbovvvvv,pisi ,möö,deldel,cızzzz,kaka,çişçiş,aaaa,nennenne,baba ne,pis,memmee,mammaaa

Arada ağzından bazı kelişmeler cikiyo,bebek,abi,teypte,yenye,dayı gibi ,sürekli soylemediginden saymiyorum

18.ayda 2 li kelimeler bekliyor dr,u.
17 ayini bitirldi 18.aydan gün aldığı gün sokağa çıkmıştık
baba geliyorrr dedi inanamadım arkadasta yanımdaydı amaaa oda tekrarlayınca sok.oldum ,yasasinnnnnn oleyyyyy kızım 16 ay hic baba demedi ama ilk ikili kelimesi baba geliyor oldu
Ödeştik canım kocam
:)

Ben.kızıma 1 yaşından sonra hep bak kizin cissss yapıyorum cisi buraya yapıyoruz diyordum.tuvalet gorunce anne cisss ,çiş diyordu ,simdi ciside kakayi da söylüyor maşallah ama yapınca tabi:)
dun ona gittim klozet kapağı aldım bir iki oturdu ama yapmadı ,kakasını zaten yapmıyor Ama akli erince yani 2 yasinda cabukogrenir zaten biliyor ama yapamıyor ,dr,u şaşırdı o zemini simdi hazırla diyecekmiş bana ,dedimki biliyorki zaten nasıl.biliyor dedi adam sasirdi maşallah dedi ,çok doğru yoldasınız :)

Mayısın 2.haftasında zeytini tamamen verdim çekildiğini çıkardı bana verdi.3.hafta son dada kirazın çıkardı ama onları yuttu :) herşeyin çekirdeğini çıkarıyor ama yemiyor oynuyor ,ben çok korkuyor dum ben olmadan ya agzina atarsa diye ,neyseki öğrendi ,

Kuruyemişler ezip veriyordum baktım 16 dişı var ,dedimki yiyebilir toplamdaysa zaten 20 dışı olucak 6 yaşına kadar bunlarla yiyecek o halde kendisi yesin dedim verdim eline .tabiki fındık badem ,ben kendim 2,3 kere isirtip öyle veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…