2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
herkese merhaba arkadaşlar baktımda ne kadar uzun zaman olmuş buraya girmeyeli herkesin bebişleri sağlıklı keyifleri yerindedir inşallah benimkinin kansızlığı vardı kaşık olan kan ilacından kullanıyoruz iki aydır bu aralarda pek bir iştahsız ne versem reddediyor küçük adamım bende yetişmeye çalışıyorum hem ev işlerine bebeğe ve işe tabiki aradada fırsat bulursam ders çalışıyorum şeflik sınavına giricem on gün sonra ay bide onu başıma sardım sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

Tekrar hamileyim kizlar ve cok zor geciyor midee bulantim yine ilkinde oldugu gibi var ve kucuk cocukla hamilelik cok zormus yemek yedirirken hep oguruyor kusuyorum. Bitsin diye gun sayiyorum he bu arada kaza kursunu oldu planli degildi kendisi gelmek istemis buyur gel dedik. Ama napicam bilmiyorum iki cocuga nasil bakarim naparim bazen cok korkuyorum

zor olacaktır ama hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay çok sevindim

çok yıprandım evliliğim boyunca maddi manevi cesaret edip boşanmam lazım bundan sonraki ruh sağlığım ve çocuğum için

Bende yeni hamile olduğumu öğrendim haftaya kalp atışlarını duyacağız allahım nasip ederse nasıl gidiyor hamilelik

Yasiyorummmm burdayim napiyorsunuz? Valla oglumu buyutmekle geciyor zaman sizdede oyle ve cok yoruluyorum asiri hareketli heryere giriyor cikiyor

aaaa cokk sevindim kimse girmeyincd bende baya boslamisim :) ağustos ayinda tatile gittik 3 hafta ,simdide ankaradayim esim 15 gunluk izinde , bu arada tekrar hamilesin sevindim isteyerekmi oldu ,hadi hayirlisi durumun nasil ?

evet canım cok uzun zaman olmus brnde bayadir girmemisim sen adliyedemiydin esimde memur suan seflik sinavi yok bizde ,maşallah sana diyorum ben ojuku dondurdum kizdan firsay bulamiyorum ,,yiyimsiz bi kiz oldu benimkisi cok ,cok zor bu durum ,emzirmiyorsun sanirim ?

cikar aradan iste ikisi bir arada buyur canim ,pisikilojin nasil peki Allah kolaylik versin ?

çok yıprandım evliliğim boyunca maddi manevi cesaret edip boşanmam lazım bundan sonraki ruh sağlığım ve çocuğum için
sen hangi şehre yerlesmistin bacim ,?
Esinin ailesine bakmak icin sehri terk etmistin galiba yanlis hatırlamıyorsam eger

Herkese selam kizim 21+15 gunluk olduk hala emziriyordum takiii 1,ay oncesine kadar hic sorun yoktu ,amacim 2 yasina girsin dogum gununden sonra biraktirmakti ama.1 aydir goguslerim hep kesik,kesik yara oldular fito,hametan,milkwey in lanolini ,fucidin,hala kullaniyirum hametanla ama yok gecmiyor bi turlu yara oldu hrp kaniyor ilk basta azi disi çıkıyor sandik son aİlari cikmadi daha.ondan degilmis ,agzi mantar olmus ondan ısırıyor dedik ilac verdi duEldi ama isirmasi bitmedi 15 gun cok zOrlandim ,biraktirmak istemedim vicdan yaptim cocuk dr,u 1 yasindan sonra birak dedi dinlemedim,digum dr,um ,asm de,um birak diyor hep ama dinlmeiyorum ,o halde bile agliya,agliya emzirdim cunku memeede uyuyan bir kizim var ve sabaha kadar emen 2 saatte bir uyanan kizim var ,ilk basta sabah emmelerini kestim,1 haftada alisti ,( bu arada hala yemiyen bir cocuk ) kalktim hemrn yumurta koydum onune.omletler,kofteler yaptim 3 lokma.zar zor yedi,oglen.memede uyuyordu 12,13gibi en gec 3 de yatardi meme olmayinca 18,19 da uyumaya basladi gece 21 gibi uyandi gece 3,4 de zar zor uyutmaya basladik oglen memeden bu sekilde kestim disari cikinca arada arabasinda uyudu

En zoruda geceydi meme olmadan uyumiyordu ,sadece gece uyuturken emzirdim ama gece yarilarini kestim 1 hafta felan,ama ana yüreği dayanmadi cok agliyordu geri basa donduk emzirdim gecede ,cunku bazi geceler hic enzi re emziremiuordum cocugum yuzume bakipta , an ne ,anneee,anneee diyordu meme istiyorum demiyordu ,her seferinde ben ona yavrum memede ilac var uf oldu ,memede sut bitti dediğimden cocuk cesaret edemiyordu meme isyiyorum demeye

Benimde pisikilojim bozuldu iyice bu arada ,emzirirken agliyordum ,cunku uyurkende sımsıkı dislerini kitliyordu ,zor verdigimden memeyi tekrar vermeZ diye dusuniyordu sanirim ,iste o zamanlarda esimin elini sıkıyordum agliyarak ,yine basa donduk yine kaniyor ,yine kaniyor istesemde emziremiyorum 2 ayin dsha kaldi sabir diyorum ama bende en kucuk seye celalleniyordum ge en gun eline vurdum dusunun gozume yumryk atti ben uyurken sebepte meme vermemem o gece sabaha kadar uyumadim neden eline vurdum diye ,pisikolojim bozuldu hircin oldu cocuk cunku 2 yas sendromuna girdi sanirim zaapdedemiyorum artik ,

Suan ankaradayim gezmeye geldimn1 hafta 3 gece oldu emzirmedim cok mutsuzUm 22 ay emzirebildim cok agladim ama yara hertarafim kizima bakip kiyamiyorim burdakikerle carsafta salliyoruz uyuyor 1 de cok sukur sabahlamiyoruz 7 en fazla 8 saat uyiyor 6da kalkıyordu sukur bugun 9 da kalkti ,sanirim ben kabul edemesemde kestim aramizdaki o buyuk bag bittimi simdi memede sut var ben emzİremiyorum ne kotu bisey. dr,u dem istiki biz anneyi ikna edemiyoruz cocugu degil demisti ,oylede oldu ,dr,bana cok acidigini soyledi aci ceksemde emziriyordum cunku

EmZirme uzmaniyla gorustum ,Gece daha rahat uyurmus emmesse,yemekte yermis belkide uhuuuuu ,uhuuuuu,uhuuuu

Kizlar gebislik yasiyorum benim gibi hamislere selam olsun. Midem daha iyi yemek yiyebiliyorum artik. Buarada emzirmekten bahsetmissin. Cok zor hala sik sik uyanmak memeden kesmen iyi olacak sanirim bilemiyorum ama aliskanlik yapmis sanirim artik

Kizlar gebislik yasiyorum benim gibi hamislere selam olsun. Midem daha iyi yemek yiyebiliyorum artik. Buarada emzirmekten bahsetmissin. Cok zor hala sik sik uyanmak memeden kesmen iyi olacak sanirim bilemiyorum ama aliskanlik yapmis sanirim artik
Nasıl geciyor canim ilk hamileleginle arada fark varmi ,baEn esim diyorki 2.hamilelik oyle olmaZ felan dogeuluk payo varmi acep?

canim bu kizmi erkekmi isim dusundunumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…