2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar bebeğim normalde günde 3 4 kez kaka yaparken son 2 3 keredir 3 günde bir yapmaya başladı mama takviyeli gidiyoruz başından beri ama bi anda değişti ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor
:KK43:
Canım bizim doktorumuz bunun normal olduğunu söyledi. Hatta 1 haftaya kadar yapmayabiliyorlarmış. Bizimkininde düzensiz ilk aylarda olurmuş. Benim oğlum bu ara günde iki kez yapıyor ama yinede ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor. Onunla ilgili değil sanırım

Canım bizim doktorumuz bunun normal olduğunu söyledi. Hatta 1 haftaya kadar yapmayabiliyorlarmış. Bizimkininde düzensiz ilk aylarda olurmuş. Benim oğlum bu ara günde iki kez yapıyor ama yinede ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor. Onunla ilgili değil sanırım
Bence de canım onunla ilgili degil benimki 3-4 kez yapiyor ama yine de ıkına ıkına bi hal oluyo surat kıpkırmızı oluyo dedign gbi

Kızlar merhaba beratım 1 Mart'ta beyin ameliyatı oldu şuanlık maşallah gelişimi iyi ve biz 50 gün sonra taburcu olduk şimdi evimizdeyiz oğlumla birbirimizi tanıma aşamasındayız rabbim kimseyi evlatla sınamasın dünyada evlat kaybetme korkusu kadar kötü bir duygu olamaz hiç geçmeyecek dediğim kollarım boş dönerim sandığım yollardan oğluma sarılarak döndüm allahım dualarımızı kabul etti dua edenlerden Allah razı olsun evlatlarınızın acısını göstermesin amin

Kızlar merhaba beratım 1 Mart'ta beyin ameliyatı oldu şuanlık maşallah gelişimi iyi ve biz 50 gün sonra taburcu olduk şimdi evimizdeyiz oğlumla birbirimizi tanıma aşamasındayız rabbim kimseyi evlatla sınamasın dünyada evlat kaybetme korkusu kadar kötü bir duygu olamaz hiç geçmeyecek dediğim kollarım boş dönerim sandığım yollardan oğluma sarılarak döndüm allahım dualarımızı kabul etti dua edenlerden Allah razı olsun evlatlarınızın acısını göstermesin amin
Canimm cok sevindimm cok sukur rabbim evladini sana bagisladi insallah bu gunlerinizi daha guzel gunleri yasayarak unutun bir an once her gunununz bir onceki gunden guzel olsun:)

Canım ne kadar sevindim kavuşmanıza. Çok zor bir sınav verdiniz. Senin de sınavın buymuş arkadaşım, dilerim bir daha evladınla sınamasın seni rabbim. Şimdi mutlu olup, ayrı geçen günlerinizi telafi etme zamanı :) hep mutlu olun inşallah... beratı kokla, öp benim için :)

Kızlar bebeği benim oğlum gibi sürekli ağlayan var mı? 40mız çıkmak üzere ama uyumadığı zaman durmaksızın ağlıyor. Bittim resmen

Kaklanla emzirmek zor oluyor canim gittigin yerlerde sorun oluyor fln bir de memenin kokusunu tadini almasini oneriyolar.. Ayrica gogsumdeki yaralarda gecmiyor kalkan kullandigim surece cok uzun surermis gecmesi oyle diyor doktorlar.. Ama
Bizim findik alisti kocamann ucu var tabi benum gogus uclarim hala kucucuk
Canım yavaş yavaş kalkanı çıkar da emzir bırak ağlasın aç kalsın 1 öğün birsey olmaz,benim uçlarım mercimek kadardi bak kalkanla emzirdim 20 gün ama sinir oldum gittigim yerlerde çıkarip onu takmak zoruma gidiyordu eksik gibi hissediyordum kendimi ama inat ettim uğraştım özellikle çok açken kalkansız verdim hep ağladı zırladı ama pes etti sonunda ucundan azıcık azıcık tutmaya başladı derken ucum biraz olsun oluştu simdi hala küçük büyümüyor tabi ama emmeden önce biraz parmağımla çekiştiriyorum dışa dogru çıkıyor öyle emebiliyor. Artık kalkansız veriyorum hep kendi meme ucunla emzirmek çok daha zevkli ve bebekle arandaki bağ daha da artıyor. Biraz inatlaş canım seninki de pes edip emecek seni :)

Bu arada süt üm az arttırmak için lactamil çay lactamil süt maltana hipp çay içiyorum :bicak: hurma helva boza ne duyarsam yiyorum varmı böyle sorunu olan
Canım sürekli mama değistirmek iyi değil kabızlık yapıyor gaz yapıyor. Bir mamayı en az 2 ay kullanmalısın alışıp alışmadığına kilo alımına ona göre karar verilir. Bir de süt arttırmak icin humana still tea iç,bulgur pilavi ve hoşaf. Hindistan cevizli çikolatalar da işe yarıyor :)

Canım yavaş yavaş kalkanı çıkar da emzir bırak ağlasın aç kalsın 1 öğün birsey olmaz,benim uçlarım mercimek kadardi bak kalkanla emzirdim 20 gün ama sinir oldum gittigim yerlerde çıkarip onu takmak zoruma gidiyordu eksik gibi hissediyordum kendimi ama inat ettim uğraştım özellikle çok açken kalkansız verdim hep ağladı zırladı ama pes etti sonunda ucundan azıcık azıcık tutmaya başladı derken ucum biraz olsun oluştu simdi hala küçük büyümüyor tabi ama emmeden önce biraz parmağımla çekiştiriyorum dışa dogru çıkıyor öyle emebiliyor. Artık kalkansız veriyorum hep kendi meme ucunla emzirmek çok daha zevkli ve bebekle arandaki bağ daha da artıyor. Biraz inatlaş canım seninki de pes edip emecek seni :)
Kesinlikle sama katiliyorum canim normal emzirmek gibisi yok hem rahat oluyor hem daha guzel ten temasi olmasi.. Bizde kalkani biraktik ama bir kacgundur benim oglum memeyi reddetmeye basladi kucagima
Yatirirken aglamaya basliyor fln bazem boyle oluyormus agzina tutturc diye memeyi ne taklalar atiyirum

Kızlar sürekli süt sıtmasımıdır mastitmidir nedir ondan oluyorum
Deliricem
Varmı olan
Surekli sagman gerekiyor canim sutun fazla demekki bende oluyordum aventin gogus kalkanlarindan aldim gogus pedi yerine onlari kullaniyorum gogsun doldukca icine akiyor onun ben rahatsiz olmuyorum boylelikle

1 aylık bebeğim bronşit oldu.sebep gribal enfeksiyon almış.yogun bakımda kaldı 3 gün ..dün çıkarttilar:(ben ne kadar üzerine titresiysem geldi buldu....bakamadim cocuguma:(

1 aylık bebeğim bronşit oldu.sebep gribal enfeksiyon almış.yogun bakımda kaldı 3 gün ..dün çıkarttilar:KK43:ben ne kadar üzerine titresiysem geldi buldu....bakamadim cocuguma:KK43:
Canım çok geçmiş olsun kolayca atlatır inşallah.Sen fazla evhamliydin evet.Çok giydirme kuzuyu terleyince daha kötü olur.Bir de emiyor olmasına rağmen su ver kaynamış soğumuş.

Kızlar selam,

Tüp bebekten sonra elinde Gonal f 450 kalan oldu mu? Kalıp satmak isteyen olur mu bana?

Back
X