2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar memeyi bebeğin ağzına vermeden sütünüzle meme ucunu ıslatın ki kuru kuru çekmesin yara büyür öyle. Bir de H Hulya90 soğan kürü duymuştum ben cnm netten bir araştır istersen. Eskiden tek formül oymuş, bir de onu dene bence. E einleben sen ne yaptın cnm, Berat ın gelişimi nasıl?

Benim dertten başka anlatacak hiçbirşeyim yok beratımın ciğerleri düzeldi oksijen desteğinden yavaş yavaş kurtuluyor tam evimize gideceğiz derken beyin kanamasından dolayı hidrosefali olmuş erken dönemde şant takılması gerekiyormuş beyin dokusunu etkilemesin diye ne diyeyim ne yapayım çaresizliğime

Benim dertten başka anlatacak hiçbirşeyim yok beratımın ciğerleri düzeldi oksijen desteğinden yavaş yavaş kurtuluyor tam evimize gideceğiz derken beyin kanamasından dolayı hidrosefali olmuş erken dönemde şant takılması gerekiyormuş beyin dokusunu etkilemesin diye ne diyeyim ne yapayım çaresizliğime
Canim benim allah yardimcin olsun ne denilirki allahim evladini sana bagislasin cok buyuk bir imtihan dualarimiz seninle

Off arkadaşım ne kadar üzüldüm bilemezsin. Allah yardımcınız olsun, çok ağır bir sınav oldu sizin için. Dilerim Berat bu durumunu da hızla toparlasın. O güçlü bir bebek...

Cnm bebişlerin nasıl? Nasılmış ikiz bakmak :)
Ayy sorma canım zombi gibiyim günde 1 saat anca uyuyabiliyorum, çok zormuş gerçekten ama bir o kadar da tatlılar. Ikisi kız yada ikisi erkek olsa insan sıkılırdı sanırım ama kızımı seviyorum sonra oğlumu alıyorum daha farklı bir sevgi geliyor sonra yine kızımı alıyorum çok farklı duygular iyi ki yapmışız ;) Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Sen nasılsın bebişin nasıl kızın la bebişin arası nasil kıskançlık var mı? :)

Ayy sorma canım zombi gibiyim günde 1 saat anca uyuyabiliyorum, çok zormuş gerçekten ama bir o kadar da tatlılar. Ikisi kız yada ikisi erkek olsa insan sıkılırdı sanırım ama kızımı seviyorum sonra oğlumu alıyorum daha farklı bir sevgi geliyor sonra yine kızımı alıyorum çok farklı duygular iyi ki yapmışız :KK66: Allahım bebek isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Sen nasılsın bebişin nasıl kızın la bebişin arası nasil kıskançlık var mı? :)
Değişik değişik seviyorum diyorsun :KK3: benim kızımın maşallahı var cnm hiç kıskançlık yapmıyor gibi. Kıskandığı durumları dile getiriyor. Neden bana almamışlar diyor mesela biz de gidip ona da alıyoruz. Hiç üzmüyor ama yavrum beni. Ben kendim pek iyi değilim ama depresif halim bir geliyor bir gidiyor. Sürekli ağlayabilirim bıraksam kendimi. Bilmiyorum ne zamana kadar böyle gidecek :mad:

Değişik değişik seviyorum diyorsun :KK3: benim kızımın maşallahı var cnm hiç kıskançlık yapmıyor gibi. Kıskandığı durumları dile getiriyor. Neden bana almamışlar diyor mesela biz de gidip ona da alıyoruz. Hiç üzmüyor ama yavrum beni. Ben kendim pek iyi değilim ama depresif halim bir geliyor bir gidiyor. Sürekli ağlayabilirim bıraksam kendimi. Bilmiyorum ne zamana kadar böyle gidecek :mad:
Masallah ona yerim onu ben ;) depresif haller bitmiyor kesinlikle 40ım çıktı hala daha geçmedi bendekiler. Bu ara bbebeklerimde burun tıkanıklığı ile uğraşıyorum nefes alamıyor bebeler :/

Emzirmek ne kadar zormus ya pes etmemek icin direniyorum kalkani birakmaya calisiyorum bizim bıdık cok alismis aglaya aglaya emmeye calisiyiz :( me zaman bu sıkıntilar bitipte tadini cikarabilcem acaba aglamk icin hep nedenm var lohusalik ne zormus.. @ankanas canm sen naptin kalkanlami devam ediyorsun doktorum bana kalkanla devam ettigin surecr yaralar iyilesmez dedi

Arkadaslar bebeğim 20 günlük ..Önceki gibi derin uykulari yok huzursuzluk var uykusunda onu öyle görünce üzülüyorum Allah acısını göstermesin tabi de..bi ikinma gibi sürekli anlayamıyorum ..siz de durumlar nasıl ..bide ağzı pamukçuk bembeyaz:110:

Arkadaslar bebeğim 20 günlük ..Önceki gibi derin uykulari yok huzursuzluk var uykusunda onu öyle görünce üzülüyorum Allah acısını göstermesin tabi de..bi ikinma gibi sürekli anlayamıyorum ..siz de durumlar nasıl ..bide ağzı pamukçuk bembeyaz:110:
Bizimki 33 gun oldu bizimkide oyle surekli agliyor gunduz hic uyumuyor sabah 7 de gozler acik surekli kucagimda yere koydugumda durmuyor ne yemek yiyebiliyom ne isimi yapabiliyorum.. Bu donem boyle gececek sanirimm

Emzirmek ne kadar zormus ya pes etmemek icin direniyorum kalkani birakmaya calisiyorum bizim bıdık cok alismis aglaya aglaya emmeye calisiyiz :KK43: me zaman bu sıkıntilar bitipte tadini cikarabilcem acaba aglamk icin hep nedenm var lohusalik ne zormus.. @ankanas canm sen naptin kalkanlami devam ediyorsun doktorum bana kalkanla devam ettigin surecr yaralar iyilesmez dedi
Kahverengi bölgeye tam almazsa ağzına yara oluyor cnm.

Gözleri açılıyor artık çevreyi tanımak istiyor, uyaran istiyor. Benim ki konuşmama bayılıyor sohbet ediyorum onunla :) mesela şu an 2 saatlik nöbeti tamamlattı :) uyanmazsa ben de uyuyacağım.

Gözleri açılıyor artık çevreyi tanımak istiyor, uyaran istiyor. Benim ki konuşmama bayılıyor sohbet ediyorum onunla :) mesela şu an 2 saatlik nöbeti tamamlattı :) uyanmazsa ben de uyuyacağım.
Bizimkide konusulmasina bayiliyi gunduz uyumayi sevmiyor kucagimda uyukluyor cok hosuma giduyir aslinda ama cok da yorucu oluyor

Kahverengi bölgeye tam almazsa ağzına yara oluyor cnm.
Evet canm bikiyorum bizimki kAlkana alistigi icin cok zor sliyir biraz kalkanla biraz kalkansiz emzirmeye calisiyom nedense bu konuya cok takildim almak istemedikcd gogsumu aglayip duruyom

Benimki de ayni canım uykuda sık sık kıpkırmızı oluyo sancı giriyor ağzıda pamukçuk

bizde de aynı derin uyku yok hiç durmuyor hep sallıyoruz kucakta Beşikte ayakta. hep gaz sancısı yada kabızlık gibi süt yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz acaba mama kullananlar ne kullanıyor kızlar

Back
X