Benim 2tane var dondurulmuş tedavisi nasıl oluyo bilmiom gerçi ama. hakkımızda hayrlisi canm ya negatifi görmek çok üzücü. ocakta başlıcakmsn tekrarBenim dondurulmusum yok canim. henuz adet olmadim ne yapicaz hic bilmiyorum
Kaç tane dondurulmusun var kaçıncı gün embriyosu canm. Birde fikrin varmı dondurulmuş ta nasıl bir süreç izlediği hakkında?Ben varim dondurulmusla olacak insallah...
Canannnn sen dusuk mu yaptin. cok uzuldum canim.Ben varim dondurulmusla olacak insallah...
Bilmiyorum ki dr ne zaman derse..Benim 2tane var dondurulmuş tedavisi nasıl oluyo bilmiom gerçi ama. hakkımızda hayrlisi canm ya negatifi görmek çok üzücü. ocakta başlıcakmsn tekrar
2adet canm doktor bugün öyle dedi banaBilmiyorum ki dr ne zaman derse..kac adet gecmesi gerekiyor
Geçmiş olsun canm uzuldumCanim benim bir tupte uc dondurulmuş var biri 5. Gun 2 si 4. Gun embriyosu.. adetin ikinci ya da ucuncu gunu gidiyorsun. Hap veriyor rahmi kalinlastirmak icin sonra bir kez daha muayeneye cagiriyor. Transfer gunune karar veriyor.. ben dış gebelik geçiriyorum su an kesem gorunmedi... igne oldum kanamami bekliyorum...
Tesekkurler canim... insallah boylesi hayirlidir hakkimizda...Geçmiş olsun canm uzuldum((
Gecmis olsun canimm..
Peki kizlar ayni yerdemi yaptiracaksiniz...ben gerci sikayetci degilim drumdan ikiz bebekleri bile cok. benim sansizligim sanirim tutmamasi..kader kismet orasi ayri tabide.
Bende 3.adette başlıcam 2adet geçicek 3.de baslanicak. hayırlısı demekten başka bişey gelmio zaten eldenBen 3. Adette baslayacagim tedaviye yani iki adet gecsin dedi...
Tesekkurler canim... insallah boylesi hayirlidir hakkimizda...
Canım inşallah bebeklerimiz bu tedavilerimiz de gelir bende ocak ayında tekrar baştan başlıycam benim dondurulmaya hiç yumurtam kalmıyor geçen ay ki negatif den sonra adetle birlikte incir havuç kürüne başladım, arısütü bal polen propolis çörek otlu karışım yaptırdım onuda yiyorum, ayrıca hayıt tohumu,aslan pencesi , civan perçemi üçünü karıştırıp çayını içiyorum geçen salı günü de hacamat yaptırdım ocak ayına kadar inşallah kendiliginden olur
insallah sonraki denemeniz tutarKızlar ekim ayında tüp bebek tedavisi sürecine başladık 28 ekimde transferim oldu bugün sonuç günümdu neyazik ki negatifi gördüm2 tane dondurulmuş embriyomuz var kismetse ocak adetiyle dondurulmuş tedavisine baslicaz sizler ne durumdasiniz aranızda daha önce dondurulmuş embriyo tedavisi gören varmi
aminİnşallah canm isteyen herkes olumlu sonuç alır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?