Bende 3.adette başlıcam 2adet geçicek 3.de baslanicak. hayırlısı demekten başka bişey gelmio zaten eldenbuarada aynı yerde devam edosko dondurulmuşlarımda orda zaten
Yani simdi.ben bugun adet oldum.. 10 aralikta olcam desek. 8 ocakta mi baslamamiz gerekiyo..Tesekkurler canim.. ben ayni yerde yaptircam sonucta memnundum.. baska yer daha iyi birsey yapamazdi nasipte yoksa...
Evet canim bana oyle dediler. Kanaman olcak dediler. Sonra bir adet daha geçecek sonrakinde baslicaz dediler... ama sen bir doktorunla gorus istersenYani simdi.ben bugun adet oldum.. 10 aralikta olcam desek. 8 ocakta mi baslamamiz gerekiyo..
Aynen canm banda öyle dedilerYani simdi.ben bugun adet oldum.. 10 aralikta olcam desek. 8 ocakta mi baslamamiz gerekiyo..
Canim seninde 5. gun embriyosuydu dimi.. ben henuz drla konusmadim. neden tutmadi diye cok merak ediyorum. birsey yapilabilirse yaptiririrm. cok iyi cok guzel mukemmel demislerdi..nasip degilmis diyoruz merak ediyorum tabi..elbet bir nedeni vardiKızlar merhaba
Negatıf sonuc alanlar yada tedavısı düşükle sonuclananlar.. hıcbır arastırma yapmadan yada embrıyolara bır tarama testı yaptırmadan mı tedavıye baslayacaksınız??
İnşallahhh canimmm kendiliğinden olurda hiç gerek kalmaz:))Canım inşallah bebeklerimiz bu tedavilerimiz de gelir bende ocak ayında tekrar baştan başlıycam benim dondurulmaya hiç yumurtam kalmıyor geçen ay ki negatif den sonra adetle birlikte incir havuç kürüne başladım, arısütü bal polen propolis çörek otlu karışım yaptırdım onuda yiyorum, ayrıca hayıt tohumu,aslan pencesi , civan perçemi üçünü karıştırıp çayını içiyorum geçen salı günü de hacamat yaptırdım ocak ayına kadar inşallah kendiliginden olur
Aynen canm banda öyle dediler
Anladim.. benim dondurulmus yok.Evet canim bana oyle dediler. Kanaman olcak dediler. Sonra bir adet daha geçecek sonrakinde baslicaz dediler... ama sen bir doktorunla gorus istersen
Canm ben bişey yaptirmicam sonuçta hiç bir sorun olmasa bile kesin tutucakti diye bişey yok zaten ilk denemeydi 1tane embriyo konmustuKızlar merhaba
Negatıf sonuc alanlar yada tedavısı düşükle sonuclananlar.. hıcbır arastırma yapmadan yada embrıyolara bır tarama testı yaptırmadan mı tedavıye baslayacaksınız??
Aminnnn inşallah canımİnşallahhh canimmm kendiliğinden olurda hiç gerek kalmaz:))
Ben tekrarlanmasını beklemek yerıne kafam rahat bır tedavı tercıh edıyorum.Hubannn canim senin dusuktu dimi..birde onu birkac dusukten sonra istiyorlar sanirim. tekrarlanan...
Bu arada dr a yazmistim. yinede kan testi istiyor. ne gorecek acaba.
Haklısın cnm .. arastırmada bır stres..Canm ben bişey yaptirmicam sonuçta hiç bir sorun olmasa bile kesin tutucakti diye bişey yok zaten ilk denemeydi 1tane embriyo konmustu
Canım geçmiş olsun sanada bahsettigim şeyle ilgili hiç bir fikrim yok inşallah fikri olan birileri sana yardım edicek bu konuda. canimm benim ilk denememdi inşallah ocakta ikinci deneme olucak dondurulmuslarla en kisa surede bebişlerimiz kavusuruz insallahhD dehaaa ,Hubannn ,ve de edosko sizleri önceki forumlardan hatırlıyorum
Hubannn canım çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda yine kavuşursun meleğine.
D dehaaa canım senin 2. denemen de negatif oldu öyle mi,kusuruma bakmayın unutabiliyorum.
edosko sende yanlış hatırlamıyorsam ilkti,hatta aşılamadan falan bahsediyordun önceki yerlerde karıştırmadıysam
Canm dondurulmusun mu var senin. başarısız denemeden hemen sonra yenisine baslamssn benm doktor 2 adet ara dedi 3.adette dondurulmuslarla baslicazKızlar merhaba. Benim de de ekim ayında bir tane 5. gün embriyosu transferim negatif sonuçlanmıştı maalesef. 13 ekimde negatif sonuç aldıktan sonra hemen reglim başladı ve reglimin 21. günü lucrin iğnesi oldum. İğneden 10 gün sonra tekrar regl oldum ve şimdi estrofeme başladım. Rahim kalınlığı uygun olduğunda transferim yapılacak inşallah. Doktorum şimdilik herhangi bir test istemedi. Umarım ikinci denemelerimizde hepimiz hamile kalırız. @dehaaa üzülme sakın diyemiyorum çok yakın zamanda aynı şeyleri yaşadığım için acını anlayabiliyorum ama umarım sen de çabucak atlatırsın. Çok zor oluyor yeniden devam etmek ama inşallah sabrımızın sonunda bebeklerimize kavuşuruz.
Canım merhabaD dehaaa ,Hubannn ,ve de edosko sizleri önceki forumlardan hatırlıyorum
Hubannn canım çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda yine kavuşursun meleğine.
D dehaaa canım senin 2. denemen de negatif oldu öyle mi,kusuruma bakmayın unutabiliyorum.
edosko sende yanlış hatırlamıyorsam ilkti,hatta aşılamadan falan bahsediyordun önceki yerlerde karıştırmadıysam
inşallah canım 2.si en hayırlısı ve sonuncu denemeniz olur,sağol cevap içinCanım geçmiş olsun sanada bahsettigim şeyle ilgili hiç bir fikrim yok inşallah fikri olan birileri sana yardım edicek bu konuda. canimm benim ilk denememdi inşallah ocakta ikinci deneme olucak dondurulmuslarla en kisa surede bebişlerimiz kavusuruz insallahh
Benim degerim de 20 oldu dustu.. dr um erken dusuk diye nitelendirdi. bunun bircok nedeni olabilir gel konusalim dedi.histeroskopi olmustum..... bakalim ne diyecek merak ediyorum.Ben tekrarlanmasını beklemek yerıne kafam rahat bır tedavı tercıh edıyorum.
İlk düşüklerın normal oldugu soylensede bır sorun olma ıhtımalı var ise sadece bır kan verıp bırkac ay beklemeyle öğrenecegım bırsey.. ben hıckımse aybı seylerı yasasın ıstemem cok zor.. o sebeple düşüklerde ve negatıflerde tatmın edıcı bır cevap alamasakta en azından sorun yok demenın rahatlıgı önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?