2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Meraba kızlar bende inş tüp bebek tedavisine basladım bygun lucrin 12inci iğnedeyim dün gonal f 450 iğnesinede basladım nasip olursa bende şubat ayında transferim gerceklesecek rabbim hepimizin dualarını kabul eder inş.sıkıntım iki tüpüm tıkalı ve çikolata kisti hastasıyım .
Suanda da var kist ama dr pek önemsemedi kan tahlilim iyi cıktıgı için yeni iğneşere basladık.inş hersey yolunda gider yaşım 24

Meraba kızlar bende inş tüp bebek tedavisine basladım bygun lucrin 12inci iğnedeyim dün gonal f 450 iğnesinede basladım nasip olursa bende şubat ayında transferim gerceklesecek rabbim hepimizin dualarını kabul eder inş.sıkıntım iki tüpüm tıkalı ve çikolata kisti hastasıyım .
Suanda da var kist ama dr pek önemsemedi kan tahlilim iyi cıktıgı için yeni iğneşere basladık.inş hersey yolunda gider yaşım 24
Ayrıca. İlk denemem kızlar

Kızlar ya birse size birsey sormak istiyorum.doktora sormayı unuttum bana hiç vitamin folik asit falan vermedi ben kendim folic plus alsam yan etki yapar mı ki ne diyırsunuz

Kızlar ya birse size birsey sormak istiyorum.doktora sormayı unuttum bana hiç vitamin folik asit falan vermedi ben kendim folic plus alsam yan etki yapar mı ki ne diyırsunuz
Cnm folik asit olması lazım unutmus olbrlmi doktorun? Bn multivitamin kullnıyrm içinde folik asitte var baska vitaminlerde birçok arkadas da kullanıyor. Bnde en azından folik asit al cocugun tutunması ve gelişimi için önemli

Cnm folik asit olması lazım unutmus olbrlmi doktorun? Bn multivitamin kullnıyrm içinde folik asitte var baska vitaminlerde birçok arkadas da kullanıyor. Bnde en azından folik asit al cocugun tutunması ve gelişimi için önemli
Bilmiyorum cnm ya hiç bahsetmedi bende şimdi geldim eczaneden folic trio aldım baslasammı baslamasammı diyede kararsızım dr dan habersiz ama baktım yan etkisi hic yok yazıyır arada kaldım

ikiisinide yapmazlar ne yazık araştırma hastanesi ya bu ikinci deneme 1tane transfer ederler:KK43:(
Ben 3. Sanıyodum benim de 2. Deneme bende ikiz çok istiyorum ama üniversite hastanesi olduğu için banada 1 tane yapılacak tutsun da ikiz tek farketmez canım ;)

Folbiol al canım pazartesi perşembe günleri 1 tane iç bişey olmaz bizim doktor öyle veriyo hergün içersen agır gelir dedi

Merhaba arkadaslar
Ben de tüp bebek tedavisine başladım. Muhtemelen haftaya transferim olacak . Şuan rahim kalınlık 8 küsür .ben ilk denememden 1 kızım var 22 aylık . Kızımdan sonra 2 kere den dik olumsuz sonuç aldık . 5. Gün blastosit dondurulmuşlardı. Şimdi tekrar deniyoruz . İnşllah bu sefer olcak . Diğer ki denemeler paçlı bu sefer iğneyle başladık . Bakalım hayırlısı diyorum . Rabbim dualarımızı kabul etsin inş

Merhaba arkadaslar
Ben de tüp bebek tedavisine başladım. Muhtemelen haftaya transferim olacak . Şuan rahim kalınlık 8 küsür .ben ilk denememden 1 kızım var 22 aylık . Kızımdan sonra 2 kere den dik olumsuz sonuç aldık . 5. Gün blastosit dondurulmuşlardı. Şimdi tekrar deniyoruz . İnşllah bu sefer olcak . Diğer ki denemeler paçlı bu sefer iğneyle başladık . Bakalım hayırlısı diyorum . Rabbim dualarımızı kabul etsin inş
in rabbim gönlünüze göre verir kızınıza da bir kardeş gelir

Ewt canim nuray 24 ocakta test gunum idrarda yaptım dun pozitif cikio ama progestan igne kullniorum ondan da olabilir.yani suan beklemedeyim canım
Nuraycım uzun zamandır girmiyorum yazamadım sana canım merak ettim tutmuşmu bebişin. İdrarda pozitif çıktıysa kesin tutmuştur. :) inşallah inşallah tutmuştur.

Aayyy yaşasın gözün aydın canımmm :) çok şükür :) sağlıklı sıhatli hayırlı bir evladın olur inşallah. Lütfen arada yazısalım ben çok merak ederim şimdi cinsiyetini :)) senin bu 3. Denemendi dimi. 1 tanemi transfer etmişlerdi.
Ewet canim cok şükür hamileyim 3haftanin icindeyim hayirlisyla 6subat doktora gidicem

Hamilelik haberi alanları kutluyorum ,hayırlı olsun.....Kucağınıza alırsınız inş....
E2 si yüksek olanlar nasıl düşürdünüz ,yazabilir misiniz ?

Hamilelik haberi alanları kutluyorum ,hayırlı olsun.....Kucağınıza alırsınız inş....
E2 si yüksek olanlar nasıl düşürdünüz ,yazabilir misiniz ?
E2 yüksek olduğu için transfer yapılamayan ben, bu duruma bir türlü çözüm bulamadım. Doğum kontrol hapı veriyorlar sadece

E2 yüksek olduğu için transfer yapılamayan ben, bu duruma bir türlü çözüm bulamadım. Doğum kontrol hapı veriyorlar sadece

Kist olunca da e2 yüksek çıkıyor? Benim 60-70 arasında çoğu zaman senin kaç değerin canım?
Fsh ı bile bitkilerle düşürüyorlar bu E2 ye bir şey yok mu ne enteresan ?

Bu perşembe transferim vardı ama rhm kalınlığı 6 mm olduğu için ertelendi ilaç kullanma sürem çarşambaya kadar devam edicek. İlacım Coraspin Estrofem. İnşallah çarşambaya kadar istenilen kalınlığa gelir aksi taktirde önümüzdeki aya ertelenecek. Bilgisi olan varmı bu konuda ltf cvp.

Bu perşembe transferim vardı ama rhm kalınlığı 6 mm olduğu için ertelendi ilaç kullanma sürem çarşambaya kadar devam edicek. İlacım Coraspin Estrofem. İnşallah çarşambaya kadar istenilen kalınlığa gelir aksi taktirde önümüzdeki aya ertelenecek. Bilgisi olan varmı bu konuda ltf cvp.
aynı şeyleri yaşadım canım ....Estrofem kesin çözüm değil maalesef ...İnşallah güzel sonuç alırsın ...

Back
X