2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Amin cnm inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız güzel haberi. Senin nasıl oldu peki sonucun ilerledimi iptalmi oldu.
Benim iki kez iptal oldu .Endometrium çok kalınlaşmıyor estrofeme rağmen ,5-6mm lere zor geliyor sonra geriliyor :(....Nar suyu denedin mi hiç canım kimine çok iyi geliyor...

Benim iki kez iptal oldu .Endometrium çok kalınlaşmıyor estrofeme rağmen ,5-6mm lere zor geliyor sonra geriliyor :KK43:....Nar suyu denedin mi hiç canım kimine çok iyi geliyor...

Duymadım hiç ama kan söktürücü etkisi olduğunu duymuştum coraspinide kullanıyorum yanlış etki yapması ihtimalinden deneyemem... Sabahtan beride sırtım tutmuş kıpırdayamıyorum ama ona bile ağrı kesici almaya çekiniyorum. Sanırım bu konuda fazla hassasım.. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Selam kızlar.. benimde ilk tup bebek denemem olumsuz oldu. 5. gun dondurulmus 2 embriyo transfer edilmisti. Ve mukemmel kalitedeydi ama kismet değilmiş demekki tutmadi. Bugun histereskopi yapildi ama bi sorun yok cok sukur.. bir sonraki adetle dondurulmus embriyolar transfer yapilacak insallah. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..

Hamilelik haberi alanları kutluyorum ,hayırlı olsun.....Kucağınıza alırsınız inş....
E2 si yüksek olanlar nasıl düşürdünüz ,yazabilir misiniz ?
Düşmüyor maalesef ve yüksek oluncada tutunmuyor. Doktor bana bu ay lucrin iğne verdi belki kistlerini etkilerde değer düşer diye ama sanmıyorum . Her ay gittiğimde daha da artıyor. İlk ay 85 di, bu ay 300 çıktı.

E2 yüksekliği olan herkeste endometrium inceliği var mı kızlar!Yoksa E2 yi düşürmek için doğum kontrol hapı kullandığınız için mi endometrium ince kalıyor sizde? Bu durum tam bir kısır döngü ya .

Kızlar bu arada E2 yi düşüren "calcium d glucarat" diye bir ürün varmış , kk de bir kullanıcı paylaşmış birkaç sene önce ,ancak kimse itibar etmemiş .Bu ürün eskiden ülkemizde de satılırken şimdi satılmıyormuş.Bu ürünü google translate ten iyice bir araştıralım arkadaşlar.

Ayrıca bu ürünü doktor kontrolü yakın olanlar doktorlarına danıştıklarında buraya da yazarlarsa çok güzel olur ....

Aayyy yaşasın gözün aydın canımmm :) çok şükür :) sağlıklı sıhatli hayırlı bir evladın olur inşallah. Lütfen arada yazısalım ben çok merak ederim şimdi cinsiyetini :)) senin bu 3. Denemendi dimi. 1 tanemi transfer etmişlerdi.
Cok şükür canim az kanama oldu kahverengi akinti şükür simdi bisey yok.2tane transfer oldu bu 3.denememdi canim insallah dewmini getirir Allahim

Kızlar bu arada E2 yi düşüren "calcium d glucarat" diye bir ürün varmış , kk de bir kullanıcı paylaşmış birkaç sene önce ,ancak kimse itibar etmemiş .Bu ürün eskiden ülkemizde de satılırken şimdi satılmıyormuş.Bu ürünü google translate ten iyice bir araştıralım arkadaşlar.

Ayrıca bu ürünü doktor kontrolü yakın olanlar doktorlarına danıştıklarında buraya da yazarlarsa çok güzel olur ....
E2 si yüksek olup tüp bebek ile hamile kalan var mı acaba , forumlarda hi sonuç göremedim . Ya transfer yapılamamış ya transfer yapılmış tutmamış görünüyor.

E2 yüksekliği olan herkeste endometrium inceliği var mı kızlar!Yoksa E2 yi düşürmek için doğum kontrol hapı kullandığınız için mi endometrium ince kalıyor sizde? Bu durum tam bir kısır döngü ya .
Ben de aynı sorunu yaşabilirim ama daha o sürece bile gelemedim. Adetin 2. günü çok yüksek denilip geri gönderiliyorum maalesef.

E2 si yüksek olup tüp bebek ile hamile kalan var mı acaba , forumlarda hi sonuç göremedim . Ya transfer yapılamamış ya transfer yapılmış tutmamış görünüyor.
Kızlar lütfen sabırlı olun. Aynı sorunları bende yaşadım ve malesef hüsranla sonuçlandı tedavim. İlk denememde yumurtalıklarım aşırı uyarıldığı için e2 im 8000 lere çıktı. 4000 e indiginde nedense! doktorum transferimi yaptı ve doğal olarak tutmadı. endometriumda yeterli kalınlığa ulaşamamıştı. Yakın bir arkadaşımda benimle aynı sorunları yaşamıştı doktoru Bülent Tıraş arkadaşımı 3 ay bekletti çünkü e2 si 3 ayda ancak alt seviyelere düşmüştü. Şuan çok tatlı bebekleri var. ilk denemesinde ikizi oldu. Sabredin ve emin olun doktorunuz bekletiyorsa dürüst bir doktora denk gelmişsiniz demektir. Ben malesef paragöz bir doktora denk gelmiştim. Tedavim çelişkilerle doluydu, anladık ama geç oldu baya bi paramız gitti. Şuandada sıkıntıdan 3. Yü Deneyemiyoruz.

Cok şükür canim az kanama oldu kahverengi akinti şükür simdi bisey yok.2tane transfer oldu bu 3.denememdi canim insallah dewmini getirir Allahim
Amin canım Allah inşallah tamamına erdirir. Adına çok sevindim inşallahda ikizin olur :) ilerki aylarda cinsiyetinide yaz unutmaaaaaa olurmu :)

Kızlar lütfen sabırlı olun. Aynı sorunları bende yaşadım ve malesef hüsranla sonuçlandı tedavim. İlk denememde yumurtalıklarım aşırı uyarıldığı için e2 im 8000 lere çıktı. 4000 e indiginde nedense! doktorum transferimi yaptı ve doğal olarak tutmadı. endometriumda yeterli kalınlığa ulaşamamıştı. Yakın bir arkadaşımda benimle aynı sorunları yaşamıştı doktoru Bülent Tıraş arkadaşımı 3 ay bekletti çünkü e2 si 3 ayda ancak alt seviyelere düşmüştü. Şuan çok tatlı bebekleri var. ilk denemesinde ikizi oldu. Sabredin ve emin olun doktorunuz bekletiyorsa dürüst bir doktora denk gelmişsiniz demektir. Ben malesef paragöz bir doktora denk gelmiştim. Tedavim çelişkilerle doluydu, anladık ama geç oldu baya bi paramız gitti. Şuandada sıkıntıdan 3. Yü Deneyemiyoruz.
Merhaba Quote , dürüst doktora işinin ehli doktora denk gelmekte gerçekten çok önemli seni anlıyorum canım inşallah doğal yoldan hamile kalırsın ! Bülent hoca arkadaşını beklettiğini bu 3 ayda bir şey kullandırmış mı csnım .destek ve paylaşımların için kendi adıma teşekkür ediyorum.

kızlar merhaba :) kasım ayında çikolata kisti ameliyatı oldum ve 3 aydır regl olmmak için visanne kullanıyordum . ilacım bugün bitti . adetimle berbaer dondurulmuş embriyo transferi yapacağım . bu benim 3. denemem olacak . Allah inşallah bu sefer nasip eder çünkü hem maddi hem manevi hem fiziklsel olarak bittim . daha önceki 2 deneme ki,ste rağmen yapılmıştı ameliyat olmayayaım diye . çünkü daaha önce aynı sebepten 2 kez ameliyat oldum ve rezervim çok azaldı . Umarım Allah ım bu sefer duyar sesimi hazır kist yokken bebişlerim bu sefer tutunur . 2 tane 3 gün 2 tane 5 gün embriyom donuk şekilde bekliyor bakalım .

Merhaba Quote , dürüst doktora işinin ehli doktora denk gelmekte gerçekten çok önemli seni anlıyorum canım inşallah doğal yoldan hamile kalırsın ! Bülent hoca arkadaşını beklettiğini bu 3 ayda bir şey kullandırmış mı csnım .destek ve paylaşımların için kendi adıma teşekkür ediyorum.
Canım onu bilmiyorum. Sormamıştım. Fakat bunu doktorunla görüşmen daha iyi olur. Çünkü herkes için farklı bir tedavi uygulanabiliyor. Sağdan soldan duyduğumuz ilaçları almamamızda fayda var. Mg mını doktorun ayarlamasıda daha dogru olur. Ama sabredin kızlar tutmayacağını bile bile transfer yaptırmayın. Tedavi süreci zaten hem maddi hem psikolojik olarak zor bir süreç. Tekrer tekrar yaşamayın.

merhaba arkadaşlar biz daha önce bir normal ikisi dondurulmuş 3 deneme yaptık hepsi birinci kalite(AA) embriyo olmasına rahmen negetif sonuç aldık işallah şubat ayında tekrar başlıycaz doktor embriyoların genetiğinde bir sıkıntı olabilir dedi o yüzden bu sefer eşime tese yöntemi uygulanarak denencek benim durumumda olan var mı? burda fazla tüp bebek merkezi olmadığı için herkesde aynı yöntem mi deneniyor merak ediyorum

Canım onu bilmiyorum. Sormamıştım. Fakat bunu doktorunla görüşmen daha iyi olur. Çünkü herkes için farklı bir tedavi uygulanabiliyor. Sağdan soldan duyduğumuz ilaçları almamamızda fayda var. Mg mını doktorun ayarlamasıda daha dogru olur. Ama sabredin kızlar tutmayacağını bile bile transfer yaptırmayın. Tedavi süreci zaten hem maddi hem psikolojik olarak zor bir süreç. Tekrer tekrar yaşamayın.
Duygu yanlış anlamışsın!Bülent bey arkadaşınıza ne tedavi uygulamış, bir ilaç kullanarak mı e2 yi düşürmüş diye sormak ,bilgi edinmeyi istemek sağdan soldan duyduğumuz ilaçları kullanacağım ya da kullanayacağımız anlamına gelmiyordur diye düşünüyorum.Biraz peşin hükümlü olmadın mı sence ?Ya da yanlış yere yanlış mesaja cevap yazmış olmalısın !

Duygu yanlış anlamışsın!Bülent bey arkadaşınıza ne tedavi uygulamış, bir ilaç kullanarak mı e2 yi düşürmüş diye sormak ,bilgi edinmeyi istemek sağdan soldan duyduğumuz ilaçları kullanacağım ya da kullanayacağımız anlamına gelmiyordur diye düşünüyorum.Biraz peşin hükümlü olmadın mı sence ?Ya da yanlış yere yanlış mesaja cevap yazmış olmalısın !
3 ay geçici menapoza sokuyorlar, lucrin iğne ile.

merhaba arkadaşlar biz daha önce bir normal ikisi dondurulmuş 3 deneme yaptık hepsi birinci kalite(AA) embriyo olmasına rahmen negetif sonuç aldık işallah şubat ayında tekrar başlıycaz doktor embriyoların genetiğinde bir sıkıntı olabilir dedi o yüzden bu sefer eşime tese yöntemi uygulanarak denencek benim durumumda olan var mı? burda fazla tüp bebek merkezi olmadığı için herkesde aynı yöntem mi deneniyor merak ediyorum
Embriyoların genetiği PGT yöntemi ile araştırılıyor...Ayrıca IMSI tekniği ile eğer sorun sperm kaynaklı ise en sağlıklı,en hareketli ve morfolojik olarak en iyi görünün spermi embriyologlar seçebiliyor laborauvarda...IMSI yi her merkez yapmıyor ,bir araştırın isterseniz ....Sağlıklı bebişler ....

3 ay geçici menapoza sokuyorlar, lucrin iğne ile.
Bu lucrin i iyi tanımak lazım, yan etkileri yeni bir sorun yaşamanıza yol açar.Endometriumu incecik yapıyor ,endometrium incecik olunca da bu kez onu kalınlaştırmak için yüksek doz estrofem veriyorlar...Verilen Estofemler transfer yapılacak düzeyde yeterli endometriım kalınlık sağlamadığı gibi endo da miyom ve polipler yapıyor ....
Tecrübeyle sabittir maalesef :( ..... Domino etkisi gibi basit küçük bir sorun kullanılan ilaçların etkisiyle yeni yeni sorunlar yaratıyor maalesef....

Back
X