2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Canım bu ilaçta estrofem benzerı bır ılacmıs daha önceden bunu kullanıyorlarmıs doktor bu Kez estrofem yerıne bunu deneyelım dedı bu ılacın içindeki acık renklıler içiliyormus rahim kalınlastırmada bıtınce tekrardan alıcam ayrıca nar suyunu duzenlı olarak hic denemedım umarım bende işe yarar Senin tedavin nasıl
senin ilacın beyazları östrofemdeki gibi östrojen içeriyor,kahverengiler ise progesteron içeriyor.Bu dkhapı gibi değil bunu kullanıp doğal yollardan gebe kalmayı deneyebilirsiniz diyen doktorlar var.Östrofemdden accuk daha masum gibi sanki:KK54:. Ben günde 6 östrofem alıyorum şuanda :işsiz:.

Kaç gün oldu alalı canım rahim kalınlığı kaçta suan? Bu arada ben sadece beyazları alıyorum canım. Sen daha önce kullandın mı bu ilacı?

senin ilacın beyazları östrofemdeki gibi östrojen içeriyor,kahverengiler ise progesteron içeriyor.Bu dkhapı gibi değil bunu kullanıp doğal yollardan gebe kalmayı deneyebilirsiniz diyen doktorlar var.Östrofemdden accuk daha masum gibi sanki:KK54:. Ben günde 6 östrofem alıyorum şuanda :işsiz:.
Kaç gün oldu alalı canım rahim kalınlığı kaçta suan? Bu arada ben sadece beyazları alıyorum canım. Sen daha önce kullandın mı bu ilacı?

Arkadaşlar 6 gün erken gebelik testi aldım negatif gösterdi 28 yani salı günü test günüm. Bugün 9. Gündü bu testlerin yanılma payı var mı bilgisi olan? Aslına bakarsanız hala kaşıklarımda agrı var jelden kaynaklı da olabilir mi?

Arkadaşlar 6 gün erken gebelik testi aldım negatif gösterdi 28 yani salı günü test günüm. Bugün 9. Gündü bu testlerin yanılma payı var mı bilgisi olan? Aslına bakarsanız hala kaşıklarımda agrı var jelden kaynaklı da olabilir mi?
erken gebelik testinde yanılma oluyor mu çok emin değilim ama standart gebelik testlerinde hata olabiliyor.Erken gebelik kitleri ,50 betahcg ve sonrası için çalışıyor genellikle...Ağrı jelden de olabiliyor sanırım ,inşallah jelden değildir seninki ...Bundandır:anneadayı: belki de ...

Ben de kullandım bu ilacı evet.Ben normal birer tane içmiştim.
Östrofemi 8 gündür kullanıyorum kaç mm bilmiyorum henüz kontrole gitmedim.Kontrolde :KK57: böyle olur muyuz acaba?

Ben de kullandım bu ilacı evet.Ben normal birer tane içmiştim.
Östrofemi 8 gündür kullanıyorum kaç mm bilmiyorum henüz kontrole gitmedim.Kontrolde :KK57: böyle olur muyuz acaba?
Rahim kalınlastırma amacıyla mı kullanmıstın canım etkısı olmadı mı sende?histeroskopi yaptırdın mı ? Bu arada sen kac estrofemle tedavıye basladın ve kontrolun ne zaman. inş. bu kez kontrolde mutlu sona ulaşırız.

Rahim kalınlastırma amacıyla mı kullanmıstın canım etkısı olmadı mı sende?histeroskopi yaptırdın mı ? Bu arada sen kac estrofemle tedavıye basladın ve kontrolun ne zaman. inş. bu kez kontrolde mutlu sona ulaşırız.
Uzun süre östrofem kullandığım iki tedavide östrofemi bıraktığımda uzun süre regli kanaması gelmeyince progynova yı vermişti doktorum.Kanamayı söktürmek içindi sanırım vermesi.Ancak kk de kalınlaştırma amaçlı verildiğini de okumuştum.Ben iki kez histeroskopi oldum .Yapışıklık görülmedi.İkinci histeroskopimi geçen ay oldum.İkinciyi olma nedenimle polip ve miyom olmuştu.Doktorlar kabul etmese de ben yoğun olarak kullandığımız bu östrojenlerden oluştuğunu düşünüyorum.
Östrofeme 2 ile başladık,4 ve daha sonra 6 ya çıktık.Salı günü kontrolüm.Senin kontrolün ne zaman arkadaşım?Daha önceki tedavilerde kaç mm de kalıyordu endometrium canım?

Benim kontrolünde çarşamba günü, gecen hafta çarşamba başladım içmeye 3 ile başladım bende gecen ay histeroskopi oldum bi problem yok dendi kazıma yapıldı kalınlasmayı arttırmak amacıyla, öncekinde 7,5-8 arası da kaldı senin kalınlık kaçta kaldı?

Kızlar Perşembe günü transferim oldu benimde :) bu arada östrafemle 6. Gün rahim kalınlığına 5.5, 11. Gün 9.5 transferim 18. Gün oldu

Bende 9. Gun yatim cikmadi bu gun 10.gun test gunum 3 martta bu tarihe kadar yapmicam

Benim kontrolünde çarşamba günü, gecen hafta çarşamba başladım içmeye 3 ile başladım bende gecen ay histeroskopi oldum bi problem yok dendi kazıma yapıldı kalınlasmayı arttırmak amacıyla, öncekinde 7,5-8 arası da kaldı senin kalınlık kaçta kaldı?
Banaydı sorun değil mi? Alıntı yapmamışsın ben de soruyu üstüme alındım :KK25:.benim tedavilerin birinde 6,5 ta kaldı ,diğerinde 6,5 a dayandı ancak 6,5 tan 4 mm e geriledi.Benim histeroda da çizikler atıldı kalınlaşmayı ve tutunmayı uyarmak için ...Bakalım ne olucüü ümit etmek zor benim eski tedavideki rakamlarla :KK17:.

Banaydı sorun değil mi? Alıntı yapmamışsın ben de soruyu üstüme alındım :KK25:.benim tedavilerin birinde 6,5 ta kaldı ,diğerinde 6,5 a dayandı ancak 6,5 tan 4 mm e geriledi.Benim histeroda da çizikler atıldı kalınlaşmayı ve tutunmayı uyarmak için ...Bakalım ne olucüü ümit etmek zor benim eski tedavideki rakamlarla :KK17:.
Sana sormuştum canım Allah yardımcımız olsun inş. Bu kez yüzümüz gülecek...

9.gün kanda 2.7 çıktı bugün 12. Günüm gidip tahlil yaptıracağım ama hiç ümidim yok 2. Denememdi ve 2 tane 5. Gün embriyosu konulmuştu

İnş. Değerler yükselmiştir allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Hayırlı haberlerini bekliyorum

9.gün kanda 2.7 çıktı bugün 12. Günüm gidip tahlil yaptıracağım ama hiç ümidim yok 2. Denememdi ve 2 tane 5. Gün embriyosu konulmuştu
Gerçekten üzücü bende erken gebelik testin de negatif gördüm dün hani 9. Gün ama dua ediyorum yanlıştır salı günü kan tahlili yaptırıcam ama hiç bir belirti yok. Kan tahlilini burdan da paylaş olur mu

Kızlar inşallah Allahım hepimizin duasını kabul eder benim de tüp bebekle ilk deneme de bir oğlum oldu suanda 18 aylık seneye yani 2018 yaz ayında dondurulmuş olan 5. Gün embriyoyu almayı düşünüyoruz ama nasıl olur bu islemler

Back
X