2017 Ocak Şubat aylarında tüp bebek yada dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcaklar gelin dertleşel

Gerçekten üzücü bende erken gebelik testin de negatif gördüm dün hani 9. Gün ama dua ediyorum yanlıştır salı günü kan tahlili yaptırıcam ama hiç bir belirti yok. Kan tahlilini burdan da paylaş olur mu

Kanı verdim çıkmasını bekliyorum tamam canım çıkar çıkmaz buradan yazarım inşallah senin değerin çook yüksek çıkar Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. İdrara güvenme canım

Kanı verdim çıkmasını bekliyorum tamam canım çıkar çıkmaz buradan yazarım inşallah senin değerin çook yüksek çıkar Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. İdrara güvenme canım
Amin cnm ağlamaktan dünden beri kendimi mahvettim gerçekten ama inşallah sonucun yüksek çıkar bana da bir ümit olur. Hiç belirtin var mı ?

Hiçbir belirttim yok canım bende çok ağladım üzüldüm daha sabah idrar testi yaptım çıkmadı 9. Gün degerim 2.7 12. Gün 133 kesinlikle ümidini kesme dua et hala şoktayım
İnanmıyorum direk eşime de okudum gerçekten yeniden keyfim yerine geldi inşallah benimde öyledir lütfen benim için dua et benim salı günüm testim. Erken gebelik testi olur kesin diye düşünmüştüm ve benim 3. Gün embriyosu. Rabbim sağ Salim doğmasını kucağına almayı da nasip etsin böyle bir mutluluğu bana da yaşatır inşallah

İnanmıyorum direk eşime de okudum gerçekten yeniden keyfim yerine geldi inşallah benimde öyledir lütfen benim için dua et benim salı günüm testim. Erken gebelik testi olur kesin diye düşünmüştüm ve benim 3. Gün embriyosu. Rabbim sağ Salim doğmasını kucağına almayı da nasip etsin böyle bir mutluluğu bana da yaşatır inşallah

Canım sana ve bekleyen herkese Rabbim güzel haberler versin seni şu an çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım 5 gün embriyosuydu geç tutunmuş galiba sakın üzülme kesinlikle Dr ları dinlemek lazım onların dediği günden önce yapıp moral bozmamak lazım. Kimisinde erken çıkıyor ama garanti altına almak için dedikleri günde yapmak lazım

Hiçbir belirttim yok canım bende çok ağladım üzüldüm daha sabah idrar testi yaptım çıkmadı 9. Gün degerim 2.7 12. Gün 133 kesinlikle ümidini kesme dua et hala şoktayım
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim rabbim bizede yaşatsın boyle güzel anları inş.

Hiçbir belirttim yok canım bende çok ağladım üzüldüm daha sabah idrar testi yaptım çıkmadı 9. Gün degerim 2.7 12. Gün 133 kesinlikle ümidini kesme dua et hala şoktayım[/QUOTE
Tebrikler.allah kucağınıza almayı nasip etsin.bugün bana umut oldunuz.

Canım açıkcası çok bir belirti olmadı sadece transferden 2-3 gün sonra kasılma iğne gibi bişey battı hafif bir şekilde 1-2 sefer ama sonra hiç bişey hissetmedim.
Tesekkurler ben cok korkuyorum ilk denemem ve hic birsey hissetmiyorum kasiklarim agriyor arada sadece

Tesekkurler ben cok korkuyorum ilk denemem ve hic birsey hissetmiyorum kasiklarim agriyor arada sadece

Herkeste farklı belirtiler olabilir sakın kafanı takma ben de hiç.bişey hissetmedim özel olarak her bünye farklı inşallah sonunda güzel haberlerini alırız canım tabi inşallah benimde değerim artar salı günü tekrar test istedi Dr um

Bir eczacı arkadaşım idrar sonucun negatifse 9. Gün kanama yapmış olman gerekmiyor mu o embriyonu ordan atılması için değil. Salı günü 12. Gün test yaptırıcam ama gerçekten negatif olunca kanama olması mı Laz'ım ?

Bir eczacı arkadaşım idrar sonucun negatifse 9. Gün kanama yapmış olman gerekmiyor mu o embriyonu ordan atılması için değil. Salı günü 12. Gün test yaptırıcam ama gerçekten negatif olunca kanama olması mı Laz'ım ?

Hayır canım kanama gerekmiyor.kullandığımız iğneler kanamayı engelliyor benim ilk demem negatif ti Dr um iğneleri hapları bırak dedi bıraktıktan 2 gün sonra adet olmuştum

Hayır canım kanama gerekmiyor.kullandığımız iğneler kanamayı engelliyor benim ilk demem negatif ti Dr um iğneleri hapları bırak dedi bıraktıktan 2 gün sonra adet olmuştum

Herkeste farklı belirtiler olabilir sakın kafanı takma ben de hiç.bişey hissetmedim özel olarak her bünye farklı inşallah sonunda güzel haberlerini alırız canım tabi inşallah benimde değerim artar salı günü tekrar test istedi Dr um
Insallah degerlerin artar mutlu saglikli bir hamilelik gecirirsin.cok zor yollardan geciyoruz kolay degil herkez icin hayirlisi olsun.

Slm cnm ben geçen sene tüp bebekte 8. Gun kan pihtisi gelmeye başlamıştı 9 gün iyice adet olmuştum. Kişiye göre değişebiliyor ama adet gününe kadar gördüğüm bütün tedavilerde adet oldum.
Şuan haftaya transfer olucak ikinci deneme. İyisallah Rabbim herkese yardım etsin herkesin gonlundekini nasip etsin. Sen kaçıncı gündesiniz. .

Slm cnm ben geçen sene tüp bebekte 8. Gun kan pihtisi gelmeye başlamıştı 9 gün iyice adet olmuştum. Kişiye göre değişebiliyor ama adet gününe kadar gördüğüm bütün tedavilerde adet oldum.
Şuan haftaya transfer olucak ikinci deneme. İyisallah Rabbim herkese yardım etsin herkesin gonlundekini nasip etsin. Sen kaçıncı gündesiniz. .
Bugün 10. Gün salı sabah test var ama dün erken idrar testi negatif gösterdi. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah

Arkadaşlar gaz sorunu çekenler var mı? Jel de yan etlilerin de göremedim ama son 1 haftadır çok fazla gebelik belirtisi olamaz dimi?

Back
X