Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikiz olunca genellikle biri dusuyor diye duymustumKizlar iki gun once 9. Gun beta hcg 375ti bugun 498 cikti... hemsirem iki embriyo da basta tutmus sonra biri dusmus olabilir dedi... boyle bir sey duydunuz mu?
Biri olsun saglikli ilerliyor olsa keske.. bu ucuncu denemem ve ilkinde de tek embriyo ile beta hcg sorunu yasamistim...Ikiz olunca genellikle biri dusuyor diye duymustum
Olur insallah stres yapma degerlerinde yuksek cikmis.kacinci gun bu gun? Benim ilk denemem tranferin 2. Gunu ne olacak bilemiyorum allah yardim etsin hepimizeBiri olsun saglikli ilerliyor olsa keske.. bu ucuncu denemem ve ilkinde de tek embriyo ile beta hcg sorunu yasamistim...
Amin inşallah. .. 11. Gun bugunOlur insallah stres yapma degerlerinde yuksek cikmis.kacinci gun bu gun? Benim ilk denemem tranferin 2. Gunu ne olacak bilemiyorum allah yardim etsin hepimize
Amin inşallah. .. 11. Gun bana 14. Gun test yapacaksin dedi birde nerde yaptirdin tup bebegi
Ben de 28 yasindayim. Ucuncude ilk ikisi olmadi diye iki transfer edildi. Hakkimizda hayirlisi...Bende 2 tane istemistim ama yapmadilar yasimdan dolayi bende dayanamayip erken yapmayi dusunuyorum bakalim artik
Hakkinda hayirlisinolsun Rabbim ol derse olur.. canini sıkma umudunu asla yitirmeeMerhaba arkadaslar benimde dun embriyo tranferim yapildi.ilk tup bebek denemem cok tedirgim ve huz7rsuzum .
Canm her iki testi de aynı hastanede mi yaptrdn biyerde okumuştum birinin daha ole olmuş aynı hastanede yaptr demişler. Sanrm hastaneye göre de değişebiliyo. Buarada devlette mi yaptrdn sen tüp bebegi nerde yaptrdnBen de 28 yasindayim. Ucuncude ilk ikisi olmadi diye iki transfer edildi. Hakkimizda hayirlisi...
Evet ayni hastane ayni saat.....Canm her iki testi de aynı hastanede mi yaptrdn biyerde okumuştum birinin daha ole olmuş aynı hastanede yaptr demişler. Sanrm hastaneye göre de değişebiliyo. Buarada devlette mi yaptrdn sen tüp bebegi nerde yaptrdn
Adetten once yapilir dondurulmuslariMerhaba bunlar dondurulmuş transfer için mi.peki adetten önce mi basladin adetle birlikte mi?
Slm kızlar
Beni de aranıza alır mısınız? Kısaca kendimi anlatıyim. Kayseride yim. 6 yıllık evliyim .
3 defa klomen+çatlama iğnesi
3 defa gonal f + çatlama iğnesi
3 defa aşılama ve
1 defa tüp bebek denemesi yaptırdım .
Rahim darlığı ve septum ameliyatı oldum. Perde alındı ve darlık genişletildi. Yine gebelik olmadı. Geçen sene tüp bebekte OHSS (karında sıvı toplanması ) denilen durum oluştu ve 18 yumurta toplandı sonra 12 yumurta kaldı ve transfer yapılmadan dondurdum. 3 ay bekledim . 2 tane transfer yapıldı ve bende fitil kullaniyordum 8. Gun kan pihtisi gelmeye basladi sonrada kanama basladi .sonuç negatif .
Şuan tekrar başladık 2. Denememiz olucak . Estrofem kullaniyorum sadece . Çok korkuyorum . Sakınan göze çöp batarmış ilk grup oldum şimdide boğazım şişti. Bu ayın 22 sinde randevum var. Yine dondurulmuş embriyo transfer olucak. Çok korkuyorum . Bu sefer sadece korku var ....
Bayagi bi badire atlatmissin canim gecmis olsun umarim bu sefer rahat ol diyicem ama bende ayni durumdayim ilk denemem transferin 2. Gunu cok tedirginim.istanbulda bahceci fulya hastanesi cok iyi tavsiye ederimSlm kızlar
Beni de aranıza alır mısınız? Kısaca kendimi anlatıyim. Kayseride yim. 6 yıllık evliyim .
3 defa aşılama ve
Rahim darlığı ve septum ameliyatı oldum. Perde alındı ve darlık genişletildi. Yine gebelik olmadı. Geçen sene tüp bebekte OHSS (karında sıvı toplanması ) denilen durum oluştu ve 18 yumurta toplandı sonra 12 yumurta kaldı ve transfer yapılmadan dondurdum. 3 ay bekledim . 2 tane transfer yapıldı ve bende fitil kullaniyordum 8. Gun kan pihtisi gelmeye basladi sonrada kanama basladi .sonuç negatif .
Şuan tekrar başladık 2. Denememiz olucak . Estrofem kullaniyorum sadece . Çok korkuyorum . Sakınan göze çöp batarmış ilk grup oldum şimdide boğazım şişti. Bu ayın 22 sinde randevum var. Yine dondurulmuş embriyo transfer olucak. Çok korkuyorum . Bu sefer sadece korku var ....
Allah herkesin gönlüne göre versin canım. Bu günler geçmez senin için şimdi . Bol bol yasin süresini oku felah ve nas süresi de çok rahatlatıyor . Geceleri uyuyamazsın mutlaka ayetel kursi oku ....Bayagi bi badire atlatmissin canim gecmis olsun umarim bu sefer rahat ol diyicem ama bende ayni durumdayim ilk denemem transferin 2. Gunu cok tedirginim.istanbulda bahceci fulya hastanesi cok iyi tavsiye ederim
Canm hoş geldin geçmiş olsun öncelikle. İnşallah budefa mutlu sona ulaşırsa hayrlisiyla. Korkularını kenara atmaya çalış canm bu dönemde biraz rahat olmak gerekiomus bidefaki denememde ben öyle olmaya calstm elimden geldiğince ise yaradimi ptesi görücezSlm kızlar
3 defa aşılama ve
Katılıyorum sana ama çökmek istemiyorum. Hele ki pes etmek hiç . Evet korkuyorum ama Allahın izniyle gücümun yettiği yere kadar bir evladım olana kadar pes etmeden derdimin dermanını ariycamm. Ben dedim ya bütün proseduru uyguladım. 3.500 tüp bebek tuttu geçen sene 600 dondurma işlemine verdik. Şuan hala da 10 tane dondurulmuş embriyo var . Ama bu tutmazsa 3. Seferde dondurulmuş embriyo transfer ettirmiycem . Baştan başlıycam .Saglam olsun iyi olsun diye cok arastirdik bizde .bizim gittigimiz yer tam ozel rapor gecmiyor 10 bin tl nin ozerinde bir maliyeti oldu.ve dondurulmusumda yok gelisimleri durdu dondurulmadi 1 tane saglam kaldi onu transfer ettiler.yani her acidan cokuyor insan.