birde yuksek dozdaki ilaclarda bu duruma neden olabiliyormuş diye okudum biyerde.ben ilk tedavimde menapur 225 orgarutran catlatma ignrsi olarakta gonapepty kullandim.simdi ayni merkez hepsini degisterilm dedi sonuc degisecekmi bakalim dedi.gonal f 300 cetrodite ve ovitrelle verdi.persembe gunu gorecegim sonucu allah nasip ederse insallah ayni seyi yasmamTeşekkür ederim cnm.Hormon tahlillerinde bir proplem çıkmadı,genetik testde yapıldı onda da bişey çıkmadı çok şükür.Biz 3 tedavimizde aynı doktorda denedik,ilaçların dozunda değişiklik yaptı 3. Tedavimizde de yurt dışından bir ilaç getirtti doktor serum gibi bişeydi yumurtalar toplandıktan Sonra onun için bekledi olgunlaşmasına yardımcı olur dedi. 7 tane Yumurta toplandı bir tanesi diğerlerine göre daha iyiydi onu beklettiler döllendi ama bölünme olmadı.Tabiki oda transfer olmadı.Bilmiyorum ne olacak,ne yapcaz şuan bekliyorum ,İnşallah kendiliğinden olur diye ümit ediyorum.Tekrar denmeye de çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Hayırlısı olsun hepimiz adına.
Lucrin,gonalf,ovitrelle kullandım cnm hatırladığım kadarıyla.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.genetik kromozm analizi benimde sorun cikmadi ama genetik olarak bi kalitesizlik olabiliyor bu tarz durumlarda dedi.pko yoksa eger.benim pko da yok tahlillerde temiz.cok zor bi durum gercekten.ilac degistirmeyi deneyelim dediler bakalim busfer nasil olacak.ne ilaci kullandin sen
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun.Antalya ivf den Kemal özgür iyi bir doktor. istersen telefonla bir görüş
http://www.antalyatupbebek.com.tr/index.php?goto=doktorlarimiz
hem doktoru, hem labaratuvarı iyi hemde konaklama ücretsizÇok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun.
forumda gecen senelerde okumustum bi bayan sebepsiz infertilite takipler asilama 4.tup bebek tedavisinden sonuc alamiyor izmirde bi doktor cinkoauna baktrmasini istyor cinko eksikligi oldugunu goruyor zinko veriyor ve kendiliginden hamile kaldigini yazmisti.elevit te vitamin mineral diye biliyorim.bana verilmedi canm.pko mu var kilo vermeni soylemisSelam kizlar.
Acaba elevit ve zinko kullanan var mi aranizda. Ocak ayinda tup bebek gorusmesi yaptim. Test yaptı doktor ve ilk basta kilo vermem gerektigi soylendi. Test sonucuma gore bir hafta sonra arayip cinko eksikligi ve bir sorun daha var dedi kan ile alakali. Acikcasi tam dinleyemedim ve mail olarak bu ilaclari verdi.
hayirli olsun ins tutar canim 2 koydurdun yani :) bende nasip olursa opu olacagim 1 saat sonraKızlar transferim yapıldı iki tane koydu doktorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
forumda gecen senelerde okumustum bi bayan sebepsiz infertilite takipler asilama 4.tup bebek tedavisinden sonuc alamiyor izmirde bi doktor cinkoauna baktrmasini istyor cinko eksikligi oldugunu goruyor zinko veriyor ve kendiliginden hamile kaldigini yazmisti.elevit te vitamin mineral diye biliyorim.bana verilmedi canm.pko mu var kilo vermeni soylemis
Evet canim pko var. Bana bu ilaclari verdi esimde vitamin kullaniyor. Normal yoldan hamile kalacagimi sanmiyorum ama gonul yine istiyor mucizeyi. Bakalim inşallah normal ya da tup bebek fark etmez nasip olur bu sene kucagima bir evlat almak.forumda gecen senelerde okumustum bi bayan sebepsiz infertilite takipler asilama 4.tup bebek tedavisinden sonuc alamiyor izmirde bi doktor cinkoauna baktrmasini istyor cinko eksikligi oldugunu goruyor zinko veriyor ve kendiliginden hamile kaldigini yazmisti.elevit te vitamin mineral diye biliyorim.bana verilmedi canm.pko mu var kilo vermeni soylemis
amin canim insallah hepimizz kavusuruz. Bu gun ilk kontrole geldim konseyi bekliyorumm adetin ikinci gunu 20 tane yumurta saydi ben manyak oldumm. O kadar yumurtla bitanesi denk gelmesin. Ogleden sonra konseye girecegim baslayalim derlerse tedaviye baslayacagim insallah.Çok sağol cnm Allah razı olsun.Canım senin maşallah bayağı çıkıyormuş yumurtan benim o kadar çıkmıyor birinci tedavide 4,ikinci tedavide 11,üçüncü tedavide 7 tane toplandı maalesef.Hiç transfer olmadı.Tekrar denemeye çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bekliyoruz bakalım hayırlısı.Rabbim yardımcın olsun cnm inş bu sefer olur gelir mucizen.
Sağol canım inşallah senin de opu güzel geçer yumurtaların dan da güzel haberler alirizhayirli olsun ins tutar canim 2 koydurdun yani :) bende nasip olursa opu olacagim 1 saat sonra
9 tane toplandi canim.bakalim yarin haber vereceklerSağol canım inşallah senin de opu güzel geçer yumurtaların dan da güzel haberler aliriz
Hayirli olsun.Rabbim inşallah nasip eder hayirlisi ile.Kızlar transferim yapıldı iki tane koydu doktorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Güzel haberlerinizi aluriz inşallah.9 tane toplandi canim.bakalim yarin haber verecekler
Kızlar tüm gün yatıyorum kalkıp yemek yapıyorum. Bulaşık makinasina eğilip yerleştirmek falan bişey olur mu diye düşünmeye başladım .sonra da o kadar kasma olacağı varsa olur zaten diye devam ediyorum .yormuyorum kendimi ama tedirgin oldum
Canim ben drek normal hayata dondum sadece agir kaldirmadim geri kalan herseyi yaptim bugun 5.gunum Allahtan hayirlisi bekliyorumKızlar tüm gün yatıyorum kalkıp yemek yapıyorum. Bulaşık makinasina eğilip yerleştirmek falan bişey olur mu diye düşünmeye başladım .sonra da o kadar kasma olacağı varsa olur zaten diye devam ediyorum .yormuyorum kendimi ama tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?