he anladim canim dondurulmus olacakCanim benim henuz transferim yapilmayacak.Adet bekliyorum.Sonrasinda transfer icin surec basliyacak.
insallah canim.dondurulmus transferimiBenimde yarın her şey yolunda gider Allahım kısmet ederse transferim gerçekleşecek. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
insallah canim.dondurulmus transferimi
3.gun oluyo canim yarin 3.gun transferi yapilacak demekki genelde 3.gun veya 5.gun yapiliyorHayır, cumartesi günü toplama işlemi oldu. Yarın 4.gün. 4. gün de transfer yapılıyor muydu? Bu aşamaya geldik ama henüz derin bilgiye sahip değilim.
aynen canim hayirlsi olsun.tek embriyomu transfer edilecek kac yumurta vardiSağol canım. Bilsem mi iyi bilmesem mi iyi bilemiyorum. Araştırayım diyorum okudukça moralim bozuluyor, hep sanki olumsuz örnekler var okumasam hep merak içindeyim. Hayırlısı olsun inş..
canim dogurganlik icin 1 kusur ve 3 arasi olmasi en iyi degerler xiye biliyorum 3 den yukarisi polikistik over hastalarinda oluyorMerhaba hanmlar,amh testi yaptırdım fakt kafam karıstı referans değeri direkt 1,18 den baslıyor 9,16 ya kadar sonucumda 5,59 sizce nasıl?
canim 5.gune gtmesini beklemisler 5.gune beklerken fire veriyor yumurtalar.olsun sana 1 embriyo transfer edilecekti zaten.oda 1.kalite blast ins tutar yarin dan sonra yerlesmeye baslarKızlar transferim gerçekleşti ama 7 tane döllenmiş yumurtadan sadece 1 tanesi 1. Kalite imiş 3. Güne gelen olmuş hatta 4. Güne gelende olmuş ama gelişimleri sıkıntılıymış biz size 1. Kalite bi blast transfer ettik dediler ama gerisini neden dondurmadılar gerçekten anlamadım o anın şokuyla çok anlayamadım ama embrilogun dediği dondurulabilirdi ama donarken kaybedebilirdik yada çözünmede kaybedebilirdik dondurulacak kadar kaliteli değildi dedi inşallah hayırlısı olur..
İnşallahh canım benimm ben belki dondurmak içinde kalır diye düşünmüştüm o yüzden biraz üzüldüm.canim 5.gune gtmesini beklemisler 5.gune beklerken fire veriyor yumurtalar.olsun sana 1 embriyo transfer edilecekti zaten.oda 1.kalite blast ins tutar yarin dan sonra yerlesmeye baslar
illa belirti olacak diye birsey yok canim hata bi video izledim doktor diyorki belirti 6 haftadan once olmaz once hissedilen agrilar sancilar ilaclardaki hormonlardan kaynakli dior bilmiyorum.benim kasik agrim var.oncekinde gogslerm cok aciyordu dolgundu ozman pozitifo gormustum.simdi yok kasik agrisi disindaKızlar artık bi belirti olması gerekmiyor mü erken biliyorum ama test yaptım ya umutsuzum acaba olmadı mı(
Benim de göğüslerim de dolgunluk ve acı var ama kullandığımız ilaçlardan dolayı diye düşünüyorum şurda bir kaç gün kaldı ama ben acayip sabirsizimilla belirti olacak diye birsey yok canim hata bi video izledim doktor diyorki belirti 6 haftadan once olmaz once hissedilen agrilar sancilar ilaclardaki hormonlardan kaynakli dior bilmiyorum.benim kasik agrim var.oncekinde gogslerm cok aciyordu dolgundu ozman pozitifo gormustum.simdi yok kasik agrisi disinda
sabret canim ssen yolu yariladin gec olsun guc olmasin insallahBenim de göğüslerim de dolgunluk ve acı var ama kullandığımız ilaçlardan dolayı diye düşünüyorum şurda bir kaç gün kaldı ama ben acayip sabirsizim
test yaptinmi
bugun muydu test sonucun canim hayirlisini istedik rabbimden demekki hayirlisi buymuscanım negatif sonucum maalesef.umarım sizlerin ki güzel sonuçlanır.
Hayirli olsun insallah.Eabbim hayirlisiyla nasip etsin.Benimde yarın her şey yolunda gider Allahım kısmet ederse transferim gerçekleşecek. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Hayirli olsun arkadasim.Bence embriyolog dogru karar vermis.Benim daha once yapilan transferlerim icin daha sonraki gittigim doktorlar bosuna yapilmis demislerdi.1. Kaliteyi tercih ediyolarmis.Disarda gelisimini saglikli tamamlayamayan embriyonun rahimde tutunma sansi cok azdir.Seni bosuna yormuslar.Bu gereksiz denemeler seni her seferinde depresyona suruklemis demisti doktorum.Gercekten de dogruydu.Aylarca depresyondaydim ben.Blastlarin tutunma orani cok yuksek.Icini rahat tut.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canim.Kızlar transferim gerçekleşti ama 7 tane döllenmiş yumurtadan sadece 1 tanesi 1. Kalite imiş 3. Güne gelen olmuş hatta 4. Güne gelende olmuş ama gelişimleri sıkıntılıymış biz size 1. Kalite bi blast transfer ettik dediler ama gerisini neden dondurmadılar gerçekten anlamadım o anın şokuyla çok anlayamadım ama embrilogun dediği dondurulabilirdi ama donarken kaybedebilirdik yada çözünmede kaybedebilirdik dondurulacak kadar kaliteli değildi dedi inşallah hayırlısı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?