canımmm hiç böyle düşünmemiştim yüreğime su serptin evet belkide bu yüzden dondurmadılar inşallah tutunur miniğim can bulur canımda..Hayirli olsun arkadasim.Bence embriyolog dogru karar vermis.Benim daha once yapilan transferlerim icin daha sonraki gittigim doktorlar bosuna yapilmis demislerdi.1. Kaliteyi tercih ediyolarmis.Disarda gelisimini saglikli tamamlayamayan embriyonun rahimde tutunma sansi cok azdir.Seni bosuna yormuslar.Bu gereksiz denemeler seni her seferinde depresyona suruklemis demisti doktorum.Gercekten de dogruydu.Aylarca depresyondaydim ben.Blastlarin tutunma orani cok yuksek.Icini rahat tut.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canim.
o doktorlarda yablis soylemis bence sonucta dondurlmayacak kalitede bir embriyoyu neden dondursunlarki.her doktordan ayri bir ses.ve bir onceki tedaviyi begenmiyolar nedense.gttigin doktorun oyle demesi tuaf gelmedi bana.bu isler hic belli olmaz nasipte varsa olurHayirli olsun arkadasim.Bence embriyolog dogru karar vermis.Benim daha once yapilan transferlerim icin daha sonraki gittigim doktorlar bosuna yapilmis demislerdi.1. Kaliteyi tercih ediyolarmis.Disarda gelisimini saglikli tamamlayamayan embriyonun rahimde tutunma sansi cok azdir.Seni bosuna yormuslar.Bu gereksiz denemeler seni her seferinde depresyona suruklemis demisti doktorum.Gercekten de dogruydu.Aylarca depresyondaydim ben.Blastlarin tutunma orani cok yuksek.Icini rahat tut.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canim.
Canım erken yapmışsın testini idrara geçmemiştir bile inşallah gününü bekle sabırla rabbimin izniyle şnşallah hayırlı sonuç alırsın . Belkide test bozuktur hemen moralini bozma canım hakkınızda hayırlısı hepimiz içinCanim ben maalesef negatif hic birsey yok bembeyaznasip degilmis demekki bosuna heveslendim
Aynen canım benimde sabah testim var çok heyecanlıyım ayrıca bitkin . Ama en azından diyorum rabbim kızımı bana bağışlamış 10 yıl sonra ona sarılıyorum onda derman buluyorum biliyorum ki imkansız diye bişey YÖK rabbim ne zaman isterse o zaman olur inşallah rabbim ikincisinide nasip edecek dua et evladına şükretcanim ins olur hemen moral bozma aynen hayirlisiysa olsun dedik hepimiz.kotusunu dusun olmadi de bir cocucugun var rabbime sukur.bak cogu kisi burda bir cocugum olsun annelik duygusunu tadabileyim diye ugras veriyor.sende ugrasiyorsun tabiki ama Rabbim saglikli sihatli nasip etmis birtane bunada şukur.ben senin pozitif gorcegne inaniyorum bilmiyorum yanliyorum belki ama oyle hissediyorum
Slm canım transferin hayırlı olsun inşalah rabbim güzel sonuçlar nasıip etsin . Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi . Kendini meşgul edecek bişeyler bul gününe fazla takılma öyle veya böyle günler geçiyor . Erken test yapıp moralini bozup hormonlarını etkileme şakın . Şimdiden bol sabırlar benim de yarın test günüm sabah kan vericek ama eve dönerken idrar testi alıcam en azından hayitıra kalır . Kan tahlilinde garantisi olur .Kızlar transferim gerçekleşti 1 tane 1. Kalite embriyo transfer edildi. Şimdilik dinleniyorum bana çok dua edin.
Hadi hayırlısı inşallah sitres yapma yumoşunu kucakla gel inşallah .Benimde yarın her şey yolunda gider Allahım kısmet ederse transferim gerçekleşecek. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Canım benimde 10 tane embriyo dondurulmuştu. Transfer günü birtanesi çözüldükten sonra bozulmuş ve ikinciyi çözmüşlerdi . O da tutmadı ya neyse . Belkide dondurulacak kalitede değildirler ondandır . Benim kiler 5. Gün olmasına rağmen hemde . Yumoşuna odaklan duanı et inşalllah rabbim sağlıkla hayırlı sonuç almanı nasip ederKızlar transferim gerçekleşti ama 7 tane döllenmiş yumurtadan sadece 1 tanesi 1. Kalite imiş 3. Güne gelen olmuş hatta 4. Güne gelende olmuş ama gelişimleri sıkıntılıymış biz size 1. Kalite bi blast transfer ettik dediler ama gerisini neden dondurmadılar gerçekten anlamadım o anın şokuyla çok anlayamadım ama embrilogun dediği dondurulabilirdi ama donarken kaybedebilirdik yada çözünmede kaybedebilirdik dondurulacak kadar kaliteli değildi dedi inşallah hayırlısı olur..
kan testimi canim kacinci gun ins guzel haberler alirizAynen canım benimde sabah testim var çok heyecanlıyım ayrıca bitkin . Ama en azından diyorum rabbim kızımı bana bağışlamış 10 yıl sonra ona sarılıyorum onda derman buluyorum biliyorum ki imkansız diye bişey YÖK rabbim ne zaman isterse o zaman olur inşallah rabbim ikincisinide nasip edecek dua et evladına şükret
11. Gün canım benim 5. Gün transferiydi ayın 3. Ünde transferim olmuştu .kan testimi canim kacinci gun ins guzel haberler aliriz
iyi sabretmissin canim kesin cikmistir.insallah pozitif gorursun11. Gün canım benim 5. Gün transferiydi ayın 3. Ünde transferim olmuştu .
Canım takip edemedim kusura bakma bi bakıp çıkıyordum hep senin transfer ne zaman oldukizlar resmen agridan uyuyamiyorm karin kasik agrisi adet olcam desem 10 gun var nerdeyse.gervi kurtajdan sonra adet duzenim cok degisti.ins olmam
benim cuma gunu oldu canim.2.gun transfer ettiler yumurta sayim az olugu icin.onceki denememdede 2.gun transferiydiCanım takip edemedim kusura bakma bi bakıp çıkıyordum hep senin transfer ne zaman oldu
kizin nasil oldu canim buaradaCanım takip edemedim kusura bakma bi bakıp çıkıyordum hep senin transfer ne zaman oldu
İnşallah. Bakalım pek umudum yok ama hayırlısı yinede.iyi sabretmissin canim kesin cikmistir.insallah pozitif gorursun
hakkimizde hayirlisi neyse o olsun canimİnşallah. Bakalım pek umudum yok ama hayırlısı yinede.
Agrılar ilk hafta benimde çoktu canım . Hatta dedim Yok ya bu kadın embriyoyu kesin koyamadı düşürdü falan . Agrıları. Adet agrısı gibi belimde kasıklarımda bel agrım hiç geçmedi düne kadar . Ama adet sancılarım geçti ilkhafta . Kanama da bi kere pembe göründü geçti . Hiç bişeye hemen heyecan yapıp üzülme .
Kaç denemen oldu canım sebebi özel değilse neden olmuyor .benim cuma gunu oldu canim.2.gun transfer ettiler yumurta sayim az olugu icin.onceki denememdede 2.gun transferiydi
İnşallah sonucum pozitif çıkarsa tarihe geçerim herhaldehakkimizde hayirlisi neyse o olsun canim
Canım Cuma hayırlı gündür inşallah rabbim Cuma'nın hürmetine hayırlısını nasip ederbenim cuma gunu oldu canim.2.gun transfer ettiler yumurta sayim az olugu icin.onceki denememdede 2.gun transferiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?