insallah canim allahim sifa versin.tez vakitte iylesir insallah.canim sebepsiz infertilte dediler buzmana kadar hersey normal sozde.1 negatif asilamadan sonra tup bebege basladik 11 yumurta toplandi hersey iyi derken bir gun sonrasi aradilar yumurtalar olgun degil isleme 1 yumurta alindi neyse sansa dollenip bolundu 2.gun transferi oldu ve tuttu.3.ayda kalp atislari durdu kurtaj oldum malesef.bu ikinci denemem bundada 9 yumurta topandi isleme alinan 2 yumurta. dollendi biri 2 hucreli digeri 4 ve orta kalite yine 2.gun alel acele bir transfer yapildi sansim yukselsin die ikisinide koydular.malum hem 2.gun embriyisu hem orta kalite.yani sebesiz diyorlardi fakat 2.denemedede ayni sorun oldugu icin sayi var fakat isleme alincak olgunlukta olmadigi icin yumurta kalitesizligi oldugunu soylediler.boyle canim.simdi bi mucize bekliyorumKaç denemen oldu canım sebebi özel değilse neden olmuyor .
Kızım iyi kötü arası 3 gün oldu yoğurt dışında bişey yemiyor yeşimi hemen çıkarıyor . 2 gece acilde kaldık dün gece sabaha kadar perişandı . Bu akşam tekrar götürecektim daha iyi gördüm götürmedim . Çantalarımız hazır bekliyoruz . Bu güne kadar ilk defa hastane gördü kızım ondan baya etkilendi doktor sayıklıyor resmen . İyi olavçcak inşallah
canim birazda bahane bunlar rabbim nasip ettiyse olacaktirİnşallah sonucum pozitif çıkarsa tarihe geçerim herhaldebugün bitmek bilmeyen yıka kurut ay temizle topla kaldır git oraya gel buraya sırtımın ortasındaki yanmayla sabah 9 dan akşam 10 a kadar molasız ayaktaydım . Dua ette olsun inaşşalah bir yanim çok heyecanlı bir yanım çok kırık olansa benim yüzümden olmayacak diye
Bu süreçler gerçekten çok yıpratıcı hergün bir gün daha katlanıyor sanki . Çok sabırlı dönemde. Geçmişsin inşallah rabbim mucizeni kucağına verir . Seni sabrıyla mükafatlandırır . Öyle hissediyorum ki çok naif kibar iyi kalpli birine benziyorsun . İnşallah rabbimde hayırlı dualarını kabul eder amininsallah canim allahim sifa versin.tez vakitte iylesir insallah.canim sebepsiz infertilte dediler buzmana kadar hersey normal sozde.1 negatif asilamadan sonra tup bebege basladik 11 yumurta toplandi hersey iyi derken bir gun sonrasi aradilar yumurtalar olgun degil isleme 1 yumurta alindi neyse sansa dollenip bolundu 2.gun transferi oldu ve tuttu.3.ayda kalp atislari durdu kurtaj oldum malesef.bu ikinci denemem bundada 9 yumurta topandi isleme alinan 2 yumurta. dollendi biri 2 hucreli digeri 4 ve orta kalite yine 2.gun alel acele bir transfer yapildi sansim yukselsin die ikisinide koydular.malum hem 2.gun embriyisu hem orta kalite.yani sebesiz diyorlardi fakat 2.denemedede ayni sorun oldugu icin sayi var fakat isleme alincak olgunlukta olmadigi icin yumurta kalitesizligi oldugunu soylediler.boyle canim.simdi bi mucize bekliyorum
Aynen canım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda . Sabah olurum bilmem kaç gecedir uykusuzum . Şimdi kızım uyuyor . Bende uyuyayım . Burda saat 12 . Ayrıca kan testini sabah 7:30 ya yapıcam ve hastaneye faxlanacak . Ama tabi ben ikinci testi kendim yapıcam . Kandan önce paylaşırım sanırım sonucu fırsatını bulursam .canim birazda bahane bunlar rabbim nasip ettiyse olacaktir
aynen oyle canim sabredecegiz hayirlisini istedik hayirliysa hayirli evlatlar nasip etsin rabbim dileyen herkese.eger olmazsada yapacak birseyimiz yok rabbim daha buyuk acilar vermesin once saglik shat versin insallah.Allah razi olsun yavrun insallah iyilesir moralini bozma kendini suclama.nasibinde varsa olur canimBu süreçler gerçekten çok yıpratıcı hergün bir gün daha katlanıyor sanki . Çok sabırlı dönemde. Geçmişsin inşallah rabbim mucizeni kucağına verir . Seni sabrıyla mükafatlandırır . Öyle hissediyorum ki çok naif kibar iyi kalpli birine benziyorsun . İnşallah rabbimde hayırlı dualarını kabul eder amin
tamam hayirli geceler canim sabah hersey guzel olsun insallahAynen canım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda . Sabah olurum bilmem kaç gecedir uykusuzum . Şimdi kızım uyuyor . Bende uyuyayım . Burda saat 12 . Ayrıca kan testini sabah 7:30 ya yapıcam ve hastaneye faxlanacak . Ama tabi ben ikinci testi kendim yapıcam . Kandan önce paylaşırım sanırım sonucu fırsatını bulursam .
Aynen canım amin hayırlısını istiyoruz hayırlısını versin rabbim . Olmasada vardır bir bildiği . Yarın ola hayrola inşallah hayırlı geceler canımaynen oyle canim sabredecegiz hayirlisini istedik hayirliysa hayirli evlatlar nasip etsin rabbim dileyen herkese.eger olmazsada yapacak birseyimiz yok rabbim daha buyuk acilar vermesin once saglik shat versin insallah.Allah razi olsun yavrun insallah iyilesir moralini bozma kendini suclama.nasibinde varsa olur canim
Sağol Allah razı olsun canım benim 5. Gün embriyosu transfer edildi çok heyecanlıyım gece hiç uyuyamadım desem yeri yani nasıl dayanıcam bilmiyorum inşallah sende pozitifleri görürsün bize haber ver olurmu??Slm canım transferin hayırlı olsun inşalah rabbim güzel sonuçlar nasıip etsin . Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi . Kendini meşgul edecek bişeyler bul gününe fazla takılma öyle veya böyle günler geçiyor . Erken test yapıp moralini bozup hormonlarını etkileme şakın . Şimdiden bol sabırlar benim de yarın test günüm sabah kan vericek ama eve dönerken idrar testi alıcam en azından hayitıra kalır . Kan tahlilinde garantisi olur .
Canım yaaa ne güzel konuşuyosun içimi rahatlatıyosun bende öyle düşündüm daha ne yapayım 3. Gün transferi olsaydın 4. Tane embriyon vardı ama 5. Güne gitmedi ve bu bence kalitesizdi dedi neyse artık ben içimdeki miniğime odaklandım bana tutunsun diye dualar ediyorum.. inşallah 10 gün sonra burda hayırlı haberler yazarım sizeCanım benimde 10 tane embriyo dondurulmuştu. Transfer günü birtanesi çözüldükten sonra bozulmuş ve ikinciyi çözmüşlerdi . O da tutmadı ya neyse . Belkide dondurulacak kalitede değildirler ondandır . Benim kiler 5. Gün olmasına rağmen hemde . Yumoşuna odaklan duanı et inşalllah rabbim sağlıkla hayırlı sonuç almanı nasip eder
Canımmmm yerleşme ağrısı olsun inşallahkizlar resmen agridan uyuyamiyorm karin kasik agrisi adet olcam desem 10 gun var nerdeyse.gervi kurtajdan sonra adet duzenim cok degisti.ins olmam
insallah canim sende durumlar nasilCanımmmm yerleşme ağrısı olsun inşallah
Günaydın canım kan tahlilini verdim 2 sen önce çıkmaz dediler . Evde yaptım pozitif hayırlısıyla . Sonuçları aldıktan sonra tam sevineceğim inşallahGentille canim test yaptin mi ?
Senin durumun nasıl agrıların devam ediyor mu vücudumuzu çok dinliyoruz nen eşime dedim ki belim çok agrıyor o da bana ee o zaman hayra işaret bu İlk hamileliğimde öğle olduğu için o da biliyor yaniGentille canim test yaptin mi ?
Canım hayırlı olsun insallah sağ salim kucagına alirsinSenin durumun nasıl agrıların devam ediyor mu vücudumuzu çok dinliyoruz nen eşime dedim ki belim çok agrıyor o da bana ee o zaman hayra işaret bu İlk hamileliğimde öğle olduğu için o da biliyor yani
ayy cok sevindim canim insllah kandada gorunce sevincin katanir Allah tamamina etdirsin canimGünaydın canım kan tahlilini verdim 2 sen önce çıkmaz dediler . Evde yaptım pozitif hayırlısıyla . Sonuçları aldıktan sonra tam sevineceğim inşallah
bugun hic agri sizi yok canim :) hayirlisi olsunSenin durumun nasıl agrıların devam ediyor mu vücudumuzu çok dinliyoruz nen eşime dedim ki belim çok agrıyor o da bana ee o zaman hayra işaret bu İlk hamileliğimde öğle olduğu için o da biliyor yani
Amin. Anım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin . Kan tahlilini görmeden yinede emin olamıyorum . İnsanın içinde her zaman bi şüphe kandan sonra kese beklenir sonra hayırlısı olsun inşallahCanım hayırlı olsun insallah sağ salim kucagına alirsin
Sağol canım inşallah bakalım hayırlısı inşalah sende götürüsün hayırlı pozitifini canımayy cok sevindim canim insllah kandada gorunce sevincin katanir Allah tamamina etdirsin canim
Ayyyy cok sevindim canim Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahGünaydın canım kan tahlilini verdim 2 sen önce çıkmaz dediler . Evde yaptım pozitif hayırlısıyla . Sonuçları aldıktan sonra tam sevineceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?