2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

insallah canim allahim sifa versin.tez vakitte iylesir insallah.canim sebepsiz infertilte dediler buzmana kadar hersey normal sozde.1 negatif asilamadan sonra tup bebege basladik 11 yumurta toplandi hersey iyi derken bir gun sonrasi aradilar yumurtalar olgun degil isleme 1 yumurta alindi neyse sansa dollenip bolundu 2.gun transferi oldu ve tuttu.3.ayda kalp atislari durdu kurtaj oldum malesef.bu ikinci denemem bundada 9 yumurta topandi isleme alinan 2 yumurta. dollendi biri 2 hucreli digeri 4 ve orta kalite yine 2.gun alel acele bir transfer yapildi sansim yukselsin die ikisinide koydular.malum hem 2.gun embriyisu hem orta kalite.yani sebesiz diyorlardi fakat 2.denemedede ayni sorun oldugu icin sayi var fakat isleme alincak olgunlukta olmadigi icin yumurta kalitesizligi oldugunu soylediler.boyle canim.simdi bi mucize bekliyorum

canim birazda bahane bunlar rabbim nasip ettiyse olacaktir

Bu süreçler gerçekten çok yıpratıcı hergün bir gün daha katlanıyor sanki . Çok sabırlı dönemde. Geçmişsin inşallah rabbim mucizeni kucağına verir . Seni sabrıyla mükafatlandırır . Öyle hissediyorum ki çok naif kibar iyi kalpli birine benziyorsun . İnşallah rabbimde hayırlı dualarını kabul eder amin

canim birazda bahane bunlar rabbim nasip ettiyse olacaktir
Aynen canım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda . Sabah olurum bilmem kaç gecedir uykusuzum . Şimdi kızım uyuyor . Bende uyuyayım . Burda saat 12 . Ayrıca kan testini sabah 7:30 ya yapıcam ve hastaneye faxlanacak . Ama tabi ben ikinci testi kendim yapıcam . Kandan önce paylaşırım sanırım sonucu fırsatını bulursam .

aynen oyle canim sabredecegiz hayirlisini istedik hayirliysa hayirli evlatlar nasip etsin rabbim dileyen herkese.eger olmazsada yapacak birseyimiz yok rabbim daha buyuk acilar vermesin once saglik shat versin insallah.Allah razi olsun yavrun insallah iyilesir moralini bozma kendini suclama.nasibinde varsa olur canim

tamam hayirli geceler canim sabah hersey guzel olsun insallah

Aynen canım amin hayırlısını istiyoruz hayırlısını versin rabbim . Olmasada vardır bir bildiği . Yarın ola hayrola inşallah hayırlı geceler canım

Sağol Allah razı olsun canım benim 5. Gün embriyosu transfer edildi çok heyecanlıyım gece hiç uyuyamadım desem yeri yani nasıl dayanıcam bilmiyorum inşallah sende pozitifleri görürsün bize haber ver olurmu??

Canım yaaa ne güzel konuşuyosun içimi rahatlatıyosun bende öyle düşündüm daha ne yapayım 3. Gün transferi olsaydın 4. Tane embriyon vardı ama 5. Güne gitmedi ve bu bence kalitesizdi dedi neyse artık ben içimdeki miniğime odaklandım bana tutunsun diye dualar ediyorum.. inşallah 10 gün sonra burda hayırlı haberler yazarım size

Senin durumun nasıl agrıların devam ediyor mu vücudumuzu çok dinliyoruz nen eşime dedim ki belim çok agrıyor o da bana ee o zaman hayra işaret bu İlk hamileliğimde öğle olduğu için o da biliyor yani
Canım hayırlı olsun insallah sağ salim kucagına alirsin

b
Senin durumun nasıl agrıların devam ediyor mu vücudumuzu çok dinliyoruz nen eşime dedim ki belim çok agrıyor o da bana ee o zaman hayra işaret bu İlk hamileliğimde öğle olduğu için o da biliyor yani
bugun hic agri sizi yok canim :) hayirlisi olsun

Canım hayırlı olsun insallah sağ salim kucagına alirsin
Amin. Anım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin . Kan tahlilini görmeden yinede emin olamıyorum . İnsanın içinde her zaman bi şüphe kandan sonra kese beklenir sonra hayırlısı olsun inşallah

Günaydın canım kan tahlilini verdim 2 sen önce çıkmaz dediler . Evde yaptım pozitif hayırlısıyla . Sonuçları aldıktan sonra tam sevineceğim inşallah
Ayyyy cok sevindim canim Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…