Canim belki 10 tane resim cekip bakmisimdir yok inan senin gordugun kadar gorsem bana yeter ama yok sonra kaldirdim attim ama guzel tarafi senin testindede bisi gormuyorum bu demektirki hala % 50 sansim devam ediyord
gecmia olsun dikkat et canim.su senin gormedin benim gordugum test uzerinde inceleme yaptin mi :))
Aynen canim insallah yarin sizlere gizel hAberler veririm cok isterimYaa asya çok tatlısın güldürdün beni inşalşah güzel sonuçlar alırız rabbim ol desin yeterki
Cnm slm kaç gündür takip edemedim nasılsın test mi yaptın yarın mı kana gideceksin ben yıne idrar yaptım kana gitsem diye simdi zor tutuyorumAynen canim insallah yarin sizlere gizel hAberler veririm cok isterim
cok sukur canim cok sevindim Allah saglikli sihatli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.kizin icinde allahtan acil sifalar insallah. dikkat et kendine.Çıktı canım sonuçlar ama ben almaya gidemedim kızım çok fena hiç düzelme görünmüyor . Sonuç 190 mı 198 mi öyle bişey dedi ama unuttum . Perşembe tekrar yapılacak . Sonuç çok iyi dedi . Eşime zorla aldırdım sabah tahlili bekle diyor allahım bu erkeklerde ha valla anlamak çok zor . Ben onca gün bekleyeyim son saatler için sabredelim .
:) aynen canim ins yarin guzel haberler duyariz sendenCanim belki 10 tane resim cekip bakmisimdir yok inan senin gordugun kadar gorsem bana yeter ama yok sonra kaldirdim attim ama guzel tarafi senin testindede bisi gormuyorum bu demektirki hala % 50 sansim devam ediyor
Canım çok geçmiş olsun rabbim kızına sağlık sıhhat versin hepimizin gözü aydın çünkü burda duyduğumuz bir pozitif hepimize umut ışığı oluyo sağlıkla kucağınada alırsın inşallahCanım çok teşekkür ediyorum pozitif Allah devamını nasip ederse inşallah . 290 arası bişeydi sonuç umuttum kendim telefon edip öğrencime laboratuvar dan ama şuan kızımın başında uyumasını bekliyorum . Her bünye farklı tabi ama kızıma hamileliğimde hep yatmıştım 3 ay kalkmadan iğne vuruldum . Kanamam hep devam etmişti . Çok dikkat etmiştim . Hiç bir işmyapmıyordum . Ama şimdi öyle değil . Kanamam olduğu gece hastene sandalye başımda kızımı bekledim kucağımda ayakta evde öyle hiç duraksız iş yaptım . Daha dün mutfak dolaplarımın içini temizledim. Yapılmaması gereken en ağır işleri yaptım . Rabbim nasip edecekse edecek zaten ordan öte köy YÖK canım . Kendini çok yorma ama kendini de kısıtlama onzaman daha çok hata yapıyoruz
Özel olmazsa sizde sıkıntı nedir merak ettim yani eşindenmi sendenmi kaynaklıydı??Canım çok geçmiş olsun rabbim kızına sağlık sıhhat versin hepimizin gözü aydın çünkü burda duyduğumuz bir pozitif hepimize umut ışığı oluyo sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
Canim idrar testi yaptim negatif yarin kana gitcem 12.gunum.senin kacinci gunun 12 falansa yap kan testini eahatla gerek yok sitres yapma bosunaCnm slm kaç gündür takip edemedim nasılsın test mi yaptın yarın mı kana gideceksin ben yıne idrar yaptım kana gitsem diye simdi zor tutuyorum
idrarda cikti mi canimCnm slm kaç gündür takip edemedim nasılsın test mi yaptın yarın mı kana gideceksin ben yıne idrar yaptım kana gitsem diye simdi zor tutuyorum
Canım benım inş hayırlara vesile olur sonucun pozitif olur hiç umutsuz olma ben kandada ilaç etkisi olur diye mecbur 17 subat bekliycem doktor o tarihî verdı vardır bildiği diyorum bugun 12. gun düCanim idrar testi yaptim negatif yarin kana gitcem 12.gunum.senin kacinci gunun 12 falansa yap kan testini eahatla gerek yok sitres yapma bosuna
Cnm erken değil mi ben 2 subatta oldumda daha bakmadım sakın o kadar erken yapıp ümitsizliğe kapılmaselam kızlar.çok güzel bir grup:) bende 4 şubatta transfer oldum ilk tüp denemem dün kan testi yaptım hcg:1.54 çıktı. galiba olmadı
Cnm slm 7. 8. ve 11. gunlerde cıktı ama ben transferden sonraki sbh catlama iğnesi vuruldum o cıkıyomus dediler ondan emin olamadım sen nasılsınidrarda cikti mi canim
erken demi ay kendime geldim:)Cnm erken değil mi ben 1 subatta oldumda daha bakmadım sakın o kadar erken yapıp ümitsizliğe kapılma
Ee yanı dondurulmuş embriyomu nedir durumunerken demi ay kendime geldim:)
Birde transfer gununü sayma yanı ayın 5 i birinci günün oluyorEe yanı dondurulmuş embriyomu nedir durumun
yok dondurulmuş değildi.3.gün embriyosuydu.5 tane dondurulmuş embriyom kaldıEe yanı dondurulmuş embriyomu nedir durumun
hımm anladım canım .inşallah pozitifleri görürüz hep beraber bu grupta.Birde transfer gununü sayma yanı ayın 5 i birinci günün oluyor
olsun onun etkisi gtnistir ki yarin kan ver canim.bende bekliyorum 4.gunum bugun dahaCnm slm 7. 8. ve 11. gunlerde cıktı ama ben transferden sonraki sbh catlama iğnesi vuruldum o cıkıyomus dediler ondan emin olamadım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?