2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Selam kızlar, ben de bu ay tüp bebek çalışmalarına başladım. şuan iğneleri yapıyorum transfer için tarih alacağız. 1 den fazla deneyen var mı aranızda? çok umutlanıp negatif almaktan korkuyorum açıkçası

canim benim 2.denemem birden fazla deneyen var baya evet.boyle stresli baslama canim hayirlisi olsun.ben ilk denemede pozitifi gordum.sonradan kaybettimm kendini kotuye odaklama

canim benim 2.denemem birden fazla deneyen var baya evet.boyle stresli baslama canim hayirlisi olsun.ben ilk denemede pozitifi gordum.sonradan kaybettimm kendini kotuye odaklama

Çok sabır isteyen bir süreç ve ben bu süreci rahat atlatmak için işten ayrıldım. Zaman istiyor. Bir arkadaşım var aynı doktora gidiyoruz, onun ikizleri oldu.Doktoruma güveniyorum Allah'tan... sizde ne sorun çıktı?

Herkesin rabbim kalbine göre versin dualarımızı kabul etsin ellerimiz boş kalmasın. Bugün transfer günüm dü öyle heyecanlandım Ki ama tedavi boyunca soğuk kanlı güçlü olmaya çalıştım iğneler hiç etkilemedi yumurta toplama işlemi de sadece narkozu sevmedim için korktum uyuyamadım günlerce ama öyle kolaymış ki... herşey tamam derken 4 yumurtadan 1 boş çıktı. 3 tanesinden 2 tanesi döllenmiş ve bugün gittiğim biri 3. Emriosu 7 hücreli ikincisi 3. Gün emriosu 3 hücreli ama istersen onu da transfer edelim dedi. Tabi kabul ettim sizce nasıl çok mu kötü. Yaşım 27 yumurta rezervem tüp bebek tedavisinde e öğrendik dr belki de bu senin kapasiten sesi testler de anlamadım dedi. Eşim de varikosel vardı

Herkesin rabbim kalbine göre versin dualarımızı kabul etsin ellerimiz boş kalmasın. Bugün transfer günüm dü öyle heyecanlandım Ki ama tedavi boyunca soğuk kanlı güçlü olmaya çalıştım iğneler hiç etkilemedi yumurta toplama işlemi de sadece narkozu sevmedim için korktum uyuyamadım günlerce ama öyle kolaymış ki... herşey tamam derken 4 yumurtadan 1 boş çıktı. 3 tanesinden 2 tanesi döllenmiş ve bugün gittiğim biri 3. Emriosu 7 hücreli ikincisi 3. Gün emriosu 3 hücreli ama istersen onu da transfer edelim dedi. Tabi kabul ettim sizce nasıl çok mu kötü. Yaşım 27 yumurta rezervem tüp bebek tedavisinde e öğrendik dr belki de bu senin kapasiten sesi testler de anlamadım dedi. Eşim de varikosel vardı

mrb canim ilk tup bebek demesinde direk senin kapasiten bu demeleri tuaf geldi her ay yumurta kalitesi ve sayisi degisir ilincidede ayni sorun varsa eger ozlan net birsey soylemeleri daha dogru.benim 2.denemde benzer sorun sayi cok ama yumurtalar olgun cikmiyor.kotu diye dusunme tamam belki 5.gun emvriyosu degil ama ben ilk denememde sonradan kaybetsemde 4 hucreli 2.gun embriyosuyla pozitif gormustum.suan beklemedeyim bu tedavimdede 2.gun 4 ve 2 hucreli 2 embriyo transfer edildi.rabbim nasip ettikten sonra insallah olur

ben sebepsiz infertilite grubundaydim taki tup bebek yaptrana kadar yumurta toplama isleminde fazla sayida yumurta olmasina ragmen olgun cikan 1 2 yumurta oldu dolayisi yumurta kalitesizliginden kaynakli muhtemelen dediler.demekki normaldede buyuzden olmuyormus.sebepsiz infertilite diye birsey yok aslinda illaki bir sebep var

canim benim ilk tedvimde hersey yolunda ve sebepsiz infertiltyle basvurmustum.opuda 11 yumurta toplandi.ama 10 tanesi yeterli olgunlukta olmadigi icin 1 tanesi dolleme islemine alinabildi.ozman cok uzlumustum doktor bir denemede hicbirsey anlasilmaz o ayki yumurta kalitenden kaynakli olabilir ilac kaynakli olabilir strese bagli olabilir tekrar ayni seyi yasarsan ozman bi sorun var diyebiliriz demisti.senin yasin kac xanim bide amh testi yaptrdinmi sonuc kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…