dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş:) yok pes etmek yok tabiki inşallah en yakın zamanda bende güzel haberler veririm.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Sende sakin üzülme pes etme vakti var illaki bebisin sana gelecek
Güzel rabbim herseyin en iyisini bilir.Allah sana da bir melek nasip etsin insallah canimdua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş:) yok pes etmek yok tabiki inşallah en yakın zamanda bende güzel haberler veririm.
ayy canim cok mutlu oldum hayirli olsunKızlar sonucum 107 çıktı. 10.gunum bugün
sağol canm amin inşallah.seninde inşallah sıkıntısız hamileliğin geçer ve bebişini de hayırlısı ile kucağına alırsın..aminnnnnnn:)Güzel rabbim herseyin en iyisini bilir.Allah sana da bir melek nasip etsin insallah canim
Amin canim bugün omrumden ömür gitti valla .Allah sana da nasıp etsin sağlıcakla kucagimiza alalım insallahayy canim cok mutlu oldum hayirli olsun
bak bosunaymis butun stresler degerin cok guzel canim allah tamamina erdirsin
aminn canik dua et biz sonuc bkleyenlerde hayirli sonuc alalimAmin canim bugün omrumden ömür gitti valla .Allah sana da nasıp etsin sağlıcakla kucagimiza alalım insallah
canim benim 2.denemem birden fazla deneyen var baya evet.boyle stresli baslama canim hayirlisi olsun.ben ilk denemede pozitifi gordum.sonradan kaybettimm kendini kotuye odaklamaSelam kızlar, ben de bu ay tüp bebek çalışmalarına başladım. şuan iğneleri yapıyorum transfer için tarih alacağız. 1 den fazla deneyen var mı aranızda? çok umutlanıp negatif almaktan korkuyorum açıkçası
canim benim 2.denemem birden fazla deneyen var baya evet.boyle stresli baslama canim hayirlisi olsun.ben ilk denemede pozitifi gordum.sonradan kaybettimm kendini kotuye odaklama
mrb canim ilk tup bebek demesinde direk senin kapasiten bu demeleri tuaf geldi her ay yumurta kalitesi ve sayisi degisir ilincidede ayni sorun varsa eger ozlan net birsey soylemeleri daha dogru.benim 2.denemde benzer sorun sayi cok ama yumurtalar olgun cikmiyor.kotu diye dusunme tamam belki 5.gun emvriyosu degil ama ben ilk denememde sonradan kaybetsemde 4 hucreli 2.gun embriyosuyla pozitif gormustum.suan beklemedeyim bu tedavimdede 2.gun 4 ve 2 hucreli 2 embriyo transfer edildi.rabbim nasip ettikten sonra insallah olurHerkesin rabbim kalbine göre versin dualarımızı kabul etsin ellerimiz boş kalmasın. Bugün transfer günüm dü öyle heyecanlandım Ki ama tedavi boyunca soğuk kanlı güçlü olmaya çalıştım iğneler hiç etkilemedi yumurta toplama işlemi de sadece narkozu sevmedim için korktum uyuyamadım günlerce ama öyle kolaymış ki... herşey tamam derken 4 yumurtadan 1 boş çıktı. 3 tanesinden 2 tanesi döllenmiş ve bugün gittiğim biri 3. Emriosu 7 hücreli ikincisi 3. Gün emriosu 3 hücreli ama istersen onu da transfer edelim dedi. Tabi kabul ettim sizce nasıl çok mu kötü. Yaşım 27 yumurta rezervem tüp bebek tedavisinde e öğrendik dr belki de bu senin kapasiten sesi testler de anlamadım dedi. Eşim de varikosel vardı
ben sebepsiz infertilite grubundaydim taki tup bebek yaptrana kadar yumurta toplama isleminde fazla sayida yumurta olmasina ragmen olgun cikan 1 2 yumurta oldu dolayisi yumurta kalitesizliginden kaynakli muhtemelen dediler.demekki normaldede buyuzden olmuyormus.sebepsiz infertilite diye birsey yok aslinda illaki bir sebep varÇok sabır isteyen bir süreç ve ben bu süreci rahat atlatmak için işten ayrıldım. Zaman istiyor. Bir arkadaşım var aynı doktora gidiyoruz, onun ikizleri oldu.Doktoruma güveniyorum Allah'tan... sizde ne sorun çıktı?
canim benim ilk tedvimde hersey yolunda ve sebepsiz infertiltyle basvurmustum.opuda 11 yumurta toplandi.ama 10 tanesi yeterli olgunlukta olmadigi icin 1 tanesi dolleme islemine alinabildi.ozman cok uzlumustum doktor bir denemede hicbirsey anlasilmaz o ayki yumurta kalitenden kaynakli olabilir ilac kaynakli olabilir strese bagli olabilir tekrar ayni seyi yasarsan ozman bi sorun var diyebiliriz demisti.senin yasin kac xanim bide amh testi yaptrdinmi sonuc kacHerkesin rabbim kalbine göre versin dualarımızı kabul etsin ellerimiz boş kalmasın. Bugün transfer günüm dü öyle heyecanlandım Ki ama tedavi boyunca soğuk kanlı güçlü olmaya çalıştım iğneler hiç etkilemedi yumurta toplama işlemi de sadece narkozu sevmedim için korktum uyuyamadım günlerce ama öyle kolaymış ki... herşey tamam derken 4 yumurtadan 1 boş çıktı. 3 tanesinden 2 tanesi döllenmiş ve bugün gittiğim biri 3. Emriosu 7 hücreli ikincisi 3. Gün emriosu 3 hücreli ama istersen onu da transfer edelim dedi. Tabi kabul ettim sizce nasıl çok mu kötü. Yaşım 27 yumurta rezervem tüp bebek tedavisinde e öğrendik dr belki de bu senin kapasiten sesi testler de anlamadım dedi. Eşim de varikosel vardı
:))) çoookkkkkk sevindim canım. darısı bizlerin başına inşallah. bu ay adette bende tedaviye başlıycamAmin canim bugün omrumden ömür gitti valla .Allah sana da nasıp etsin sağlıcakla kucagimiza alalım insallah
Cnmbenım hakkında hayırlısı olsun allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşSonuç Negatif kızlar
Cnm ara istersen ama bol bol sıvı al dinlenKızlar yaaa ben grip oldum burnum akıyo ve vücut direncim çok düştü bu bi etki edermi bugün transferimin 3. Günü ve korkmaya başladım ya içimdeki miniğime bişey yaparmı doktorumu arasammı?
Cnm benımde öyle oldu merak etme mecbur olacak o kadarNe olur bana da yardimci olur musunuz ben bugun transfer oldum islemden hemen sonra sedyeye sonra odada yataga aldilar cok oynattilar birsey olur mu sizlerin ki nasildi
Cnm ben pkoluyum hamileyımsaol canım inş. İlk günler çok sabırsızlanıyordum. Ama artık çok korkuyorum. Aranızda hiç pko lu var mı.
Cnm benım hayırlı olsun cok sevındımsevdim3737
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?