2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Ne olur bana da yardimci olur musunuz ben bugun transfer oldum islemden hemen sonra sedyeye sonra odada yataga aldilar cok oynattilar birsey olur mu sizlerin ki nasildi
Hayırlı olsun canım transferin . Canım ben fransada yaşıyorum burda transferi oluyorsun kalkıp işe gidiyorsun :) valla korma derim ben transfer gününden beri molasız ayaktayım hemde öyle ufak tefek değil bütün işlerimi yaptım mutfak dolap içi temizliğine kadar . Akşama kadar hasta kızımı kucağında taşıdım hemde 13 kilo :) ama kızım zayıfla dı çok hastalanınca . Sadece evi eşime süpürttüm . Sakin ol hiç birşey olmaz sadece dikkat et ani hareketlerine . Onlar önemli

Sonuç Negatif kızlar
Canım inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder . O ne zaman olmderse oluru verir Allah'a güven o gün gelecek inşallah . Rabbim dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah hayırlısını nasip etsin

Sana da allah yardim etsin gercekten zor benimde 4 yasinda oglum var bakalim ne yapacagiz oglumda tup bebekti ama islem yapulan yerde yatmistim simdi yogun oldugu icin sedyeye sonrada baska yataga aldilar

ilk tüp bebek denemem yarın test günüm. Sabırsızlıkla 12 günün geçmesini bekledim şimdi ise korkuyorum. hafif adet sancılarından başka hiç bir şey hissetmiyorum.

ilk tüp bebek denemem yarın test günüm. Sabırsızlıkla 12 günün geçmesini bekledim şimdi ise korkuyorum. hafif adet sancılarından başka hiç bir şey hissetmiyorum.
hic bakmadinmi canim nasil sabrediyorsunuz ya :) hayirlisi olsun ins pozitif haberini aliriz

saol canım inş. İlk günler çok sabırsızlanıyordum. Ama artık çok korkuyorum. Aranızda hiç pko lu var mı.

Kızlar yaaa ben grip oldum burnum akıyo ve vücut direncim çok düştü bu bi etki edermi bugün transferimin 3. Günü ve korkmaya başladım ya içimdeki miniğime bişey yaparmı doktorumu arasammı?

Sana da allah yardim etsin gercekten zor benimde 4 yasinda oglum var bakalim ne yapacagiz oglumda tup bebekti ama islem yapulan yerde yatmistim simdi yogun oldugu icin sedyeye sonrada baska yataga aldilar
Bİşey olmaz canım Allah isterse olur zaten sen elinden geleni yap gerisi Allah emanet . Ben herşeye rağmen pozitifi aldım iki gün oldu . Bu sabah tekrar kan verdim değerim yükselmiş gayet iyi dedi . Yatmakta iyi değil çok fazla dikkat et

hic bakmadinmi canim nasil sabrediyorsunuz ya :) hayirlisi olsun ins pozitif haberini aliriz
Cesaret işi bence ben hiç cesaret edemiyorum hatta kan tahlili vermeye bile giderken ayağım geri gidiyor hep . Bu arada Türkiye reçete vermiyorlar mı transferden sonra şu gün kesin yapın kan testi diye ? Burda zaten kafana göre gidip yapamazsın yapsan bile çok pahalıdır sanırım . Bu sabah için çağırmışlardı 400 lere yükselmiş değerim çok iyi dedi . Şimdide kaç haftalık diye hesaplıyorum aklım almıyor bir türlü :)

Kızlar yaaa ben grip oldum burnum akıyo ve vücut direncim çok düştü bu bi etki edermi bugün transferimin 3. Günü ve korkmaya başladım ya içimdeki miniğime bişey yaparmı doktorumu arasammı?
canim herseyi cok fazla takip kendinede stres yapiyorsun rahat ol olcagi varsa zaten oldu bile.inan bende oksurukte basladi elim karnimda geziyorum.sicak bseyler ic ilac kullanma.yatiyomusun hala bugun merkezin pskologu aradi disari cikip gez dolas sakin yatp kendini dinleme dedi

Canım ya geçmiş olsun dikkat et önemli tabi vüdun bağışıklığı güçlü olmalı . Bol bol vitaminli şeyler ye bak kendine . Benim kızım şimdi gastro bana geçmek üzere sanırım o da çok fena geçerse mahvolduk. . Karnım vıcık vıcık ediyor şimdiden

gun veriyorlar canim.ama istedigin zaman gdup herhangi biryerdede baktirabiliyoruz

kızlarr hepinize çok teşekkür ederim çok destek oldunuz.Allah razı olsun hepinizden.Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın vardır bunda da bir hayır dedim ve üzülmedim.dondurulmuş embriyolarım var artık onları transfer için hazırlanacam iki ay bekledikten sonra inşallah.bu yolda emek harcayan arkadaşlarım inşallah sizler pozitifi görürsünüz.

kızlar dondurulmuş transferlerin tedavi süreci nasıl oluyor. ilk tedavi gibi zor mu hani iğne ilaç falan mı tekrar kullanıyoruz.ay korkuyorumda ohss olmuştum çok zor günler yaşadım.
Bu grubu kuran arkadaşım S Shahida çok teşekkürler:)

canim benim bak cok sanlisin elinde dondurulmusun var sanirim ilac kullanmiyorsun rahim durumuna gore kpntroller yapilip transfer ediliyor.insallah iyi haberlerini ver bize canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…