aynen canim bogazim kasiniyo.oksurcek gbi oluyorum korkudan elim karnimda bugun.ay insallah asyacim insallahİnsallah guzel sonuclariniz olcak canim ben inaniyorumben 5.gun hastalandim sonrada hep oyle devam etti hergun bir bardak ihlamur iciyorum hosaf cok iyi beslenmeye calisiyorum ama oldum genede hasta.benim bogazim gidiklaniyo gibi gicik oluyodu olsurmemk icin ne cabalar veriyodum cok sulur bana nasip oldu sira sizde yetisin bana tek basina kese kalp atisi zevkli olmaz
Sen var ya sen valla artik sen ne dersen he dicem1.5 kat artmasi lazim minumum canim 130 falan yetiyo :) ama bence 2 katindanda fazla artcak :)
Sen var ya sen valla artik sen ne dersen he dicembakalim ustadim artisi ben sana soylerim sen duruma gore bu mu yoksa bumu soylersin
Çok tatlısınız kızçelerrr
İnşallah ben kan verdim Allah im ne olur olumlu olsun ama kahverengi akıntı devam ediyor hala umudum hiç kalmadi.canlar
sevdim3737 neyaptin doktorla gorustun mu test yapacakmisin
R ruyagokk sendende iyi haberler aliriz umarim
M Merita idrar testi yapacaktin yaptin mi
canim bi ciksin bakalim sonuc adet gununmuydu normalde bugun.pozitif olmasada hayirlisini istedik diyip onumuze bakacagiz yapacak bseyimiz yok.rabbim kucagmizi bos birakmasin en kisa zamanda hepimize o mutlulugu yasatsin insallah.ben inan suan negatif cikasa cok uzulmem illaki uzulur insan ama.o pozitifi gorup kalp atslarini duyup kaybettikten sonra negatif gormek hic bisey hayirlisiysa olsunİnşallah ben kan verdim Allah im ne olur olumlu olsun ama kahverengi akıntı devam ediyor hala umudum hiç kalmadi.
Doktoruma yazdım ama görmedi bende kanımi verdim geldim 4.5 gibi gelin dediler. O zaman belli olacak. Ümidim var gibi de yok gi bide normalde adet günüm benim Şubat'ın 23 de kanama lekelenme hiç bişey yok.buda beni tedirgin ediyor.canlar
sevdim3737 neyaptin doktorla gorustun mu test yapacakmisin
R ruyagokk sendende iyi haberler aliriz umarim
M Merita idrar testi yapacaktin yaptin mi
ins guzel haberler alirsin canim.o cikar verdikten 2 saat sonra arar ogrenirsin degeriDoktoruma yazdım ama görmedi bende kanımi verdim geldim 4.5 gibi gelin dediler. O zaman belli olacak. Ümidim var gibi de yok gi bide normalde adet günüm benim Şubat'ın 23 de kanama lekelenme hiç bişey yok.buda beni tedirgin ediyor.
arada gelgit oluyo herkeste bi oldu diosun bi olmadi kesin.hayirlisi
İnsallah öyledir canımarada gelgit oluyo herkeste bi oldu diosun bi olmadi kesin.hayirlisi
Evet canım adet günüm bugün normalde.tabiki hayırlısıni istedik Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda hepimize nasip etsin inşallahcanim bi ciksin bakalim sonuc adet gununmuydu normalde bugun.pozitif olmasada hayirlisini istedik diyip onumuze bakacagiz yapacak bseyimiz yok.rabbim kucagmizi bos birakmasin en kisa zamanda hepimize o mutlulugu yasatsin insallah.ben inan suan negatif cikasa cok uzulmem illaki uzulur insan ama.o pozitifi gorup kalp atslarini duyup kaybettikten sonra negatif gormek hic bisey hayirlisiysa olsun
Canım sitres yapma sakın bende ilk transferimde öyle kahve rengi olmuştu. Şimdiki transferimde bildigin pembe kan geldi hemde baya bi . Aradım doktoru progesteronu artırdı sorun değil dedi . Muhakkak test yapmamı söyledi . Şakın adet olacağım sitresine girme . Bak ben kanama olmama rağmen hamileyim . Hayırlısı inşallahKızlar bugün 12.gunumdu adet oldum sanki kahverengi akıntı oldu ilk defa sizce vajinadan alınan progestandan mı rengi farklı :-(
yok canim olmaz merak etme aynen oyleydi hatta bazilari direk kaldriyor doktor bana yurtdisinda hic yatrmiyorlar bi getrisi yokta yinede yat biraz kafanda soru isareti kalmasin dediNe olur bana da yardimci olur musunuz ben bugun transfer oldum islemden hemen sonra sedyeye sonra odada yataga aldilar cok oynattilar birsey olur mu sizlerin ki nasildi
ilkindede ayni sekildeydi ve ben cok sksmistim 20 dk olmadan wcye kostum pozitifi gormustumNe olur bana da yardimci olur musunuz ben bugun transfer oldum islemden hemen sonra sedyeye sonra odada yataga aldilar cok oynattilar birsey olur mu sizlerin ki nasildi
Ciddimisin yaaa çok üzüldüm hayırlısı olsun rabbim kucağını boş bırakmasın millete imrendirmesin emin ol daha iyisi olacağı için olmamıştır. Rabbimin bi bildiği muhakkak vardırSonuç Negatif kızlar
canim benim insallah rabbim en kisa zamanda nasip eder.umudunu hic kaybetme.bir gun olacak Allahin izniyleSonuç Negatif kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?