mervecim ayni durumdayiz canim bende tamamen inancim bitti yaKızlar benim bugün moralimde enerjimde çok düşük sanki olmadı gibi hissediyorum sürekli hapşuruyorum bugün öksürükte başladı tutunduysada düştü diye korkuyorum hiç keyfim yok yaa ne yapsam bilemiyorum
CANım aninbşr sancıyla kanama oldu dimi . Bende öyle oldum sanki adet olmuştum . Akşama kadar bi daha gelmedi . Sancılarım devam etti ama kanama yoktu moralini bozma lütfen ben çok inanıyorum ki yumoşun sana tutundu hayırlısıyla . Ihlamur falan iç buhar yap odaya temiz hava almervecim ayni durumdayiz canim bende tamamen inancim bitti yapazsrtesi kan vericem bekledikce stres oldum iyice
ah canım ya kendini suçlama hiç tutunmasa benimlimtutunmazdı gece gündüz kızımı kucağımda taşıdım ağırdı hiç dinlenmeden koşturmaca günlerim geçti bazen yorgunluktan sırtımın ortası yanıyordu . Kanamam da olmuştu hiç umudum yoktu .rabbim nasip edecekse edecek zaten başka yolu günü YÖK . Moralini yüksek tut dua et Allah'a inşallah bak gör herşey yolunda gidecek inşallahValla hiçbişey hissedemiyorum sadece bazen karnımda batışmalar oluyo bide tuvaletim geldiğinde hiç tutamayacakmışım baskı var. Grip desen en üst seviyede sen öksürdüysen bende dünyalar kadar hapşırdım çokta üzüldüm nasıl oldu bu böyle diye kendi kendimi yiyp bitirmekten kendimi alamıyorum..eğer bu bebek tutunamadıysa sırf benim hapşırmalarım yüzünden tutunamadı
Canım ilk tedavimde 8 ve 9 günlerde yani nokta gibi kanamalar olmuştu bende ümidimi kesmiştim ama poZitifti inşallah seninde aynı olurgunaydin kizlar sabaha dogru bir sanciyla uyandim kalktim adet olmusum gbi hissettim cok az leke gelmis.devami gelmedi adetimede 5 gun var daha ama kafam karisti
Tebrikler cnmtebrik ederim canim insallah saglikli bir sekilde ilerler
Hayırlısı olsun cnmbenımYok canım artacak gibi değil. Bence hiç yok 0.100 pazartesi tekrar vereceğim büyük ihtimal sil baştan tekrar basla
Kendime engel olamıyorum belkide aldığım ilaçlardan herhalde allak bullak bütün duygularım bugün umutsuzluğumun dibine vurdum test sonucunu almış gibi ağladım bugün yinede hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCANım aninbşr sancıyla kanama oldu dimi . Bende öyle oldum sanki adet olmuştum . Akşama kadar bi daha gelmedi . Sancılarım devam etti ama kanama yoktu moralini bozma lütfen ben çok inanıyorum ki yumoşun sana tutundu hayırlısıyla . Ihlamur falan iç buhar yap odaya temiz hava al
ah canım ya kendini suçlama hiç tutunmasa benimlimtutunmazdı gece gündüz kızımı kucağımda taşıdım ağırdı hiç dinlenmeden koşturmaca günlerim geçti bazen yorgunluktan sırtımın ortası yanıyordu . Kanamam da olmuştu hiç umudum yoktu .rabbim nasip edecekse edecek zaten başka yolu günü YÖK . Moralini yüksek tut dua et Allah'a inşallah bak gör herşey yolunda gidecek inşallah
Asyacımmm inşallah umutlarını boşa çıkarmayız niye bilmiyorum ama bugün umudumu yitirdim bi an baya ağladım şimdi yeni yeni toparladım kendimi rabbim hayırlısından ayırmasın..Kizlar litfen sitres olmayin bende transferin 5.gunu bogaz giciklanmasi oksuruk bi basladi hala gecmedi valla karnim agriyo artik inanin oksururken karnimi tutuyom sanki faydasi olcakta.shida ve merve ben ikinizden cok ama cok umutluyum sizde yemeginize icmeginize dikkat edin bol su tuketin ikinizde iyi haberler verceksiniz bana
insallah canimCanım ilk tedavimde 8 ve 9 günlerde yani nokta gibi kanamalar olmuştu bende ümidimi kesmiştim ama poZitifti inşallah seninde aynı olur
Benim de var migrenim.Ilaclar migreni tetikliyor ayrica.Transferiniz yapilmis miydi ben çok takip edemedim.Daha dogrusu isimler kisiler karisiyor benim hafizada.Transfer yapildiysa sadece parola izin var.Yapilmadiysa benim merkezim bir dafaya mahsus dicloron igneye izin vermisti.Ama yine de doktorunuzla gorusun.Hatta merkezde nobetci hemsireniz bulunuyorsa arayin hemen sorun.ben bu hafta tam iki gun cektim araliksiz.Basimi duvarlara vurup parcaliycaktim.bir tek ceken bilir.Cok gecmis olsunArkadaşlar migren ağrısı fena halde ilaç da alamıyorum korkumdan benim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı?
canim benim de migrenim var tuttumu o agri gtmek bilmiyor gozlerime cok vuruyor.ben ilac almadim buz biraz iyi geliyor belki sizede faydasi olurBenim de var migrenim.Ilaclar migreni tetikliyor ayrica.Transferiniz yapilmis miydi ben çok takip edemedim.Daha dogrusu isimler kisiler karisiyor benim hafizada.Transfer yapildiysa sadece parola izin var.Yapilmadiysa benim merkezim bir dafaya mahsus dicloron igneye izin vermisti.Ama yine de doktorunuzla gorusun.Hatta merkezde nobetci hemsireniz bulunuyorsa arayin hemen sorun.ben bu hafta tam iki gun cektim araliksiz.Basimi duvarlara vurup parcaliycaktim.bir tek ceken bilir.Cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?