2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

mervecim ayni durumdayiz canim bende tamamen inancim bitti ya pazsrtesi kan vericem bekledikce stres oldum iyice

Kizlar litfen sitres olmayin bende transferin 5.gunu bogaz giciklanmasi oksuruk bi basladi hala gecmedi valla karnim agriyo artik inanin oksururken karnimi tutuyom sanki faydasi olcakta.shida ve merve ben ikinizden cok ama cok umutluyum sizde yemeginize icmeginize dikkat edin bol su tuketin ikinizde iyi haberler verceksiniz bana

mervecim ayni durumdayiz canim bende tamamen inancim bitti ya pazsrtesi kan vericem bekledikce stres oldum iyice
CANım aninbşr sancıyla kanama oldu dimi . Bende öyle oldum sanki adet olmuştum . Akşama kadar bi daha gelmedi . Sancılarım devam etti ama kanama yoktu moralini bozma lütfen ben çok inanıyorum ki yumoşun sana tutundu hayırlısıyla . Ihlamur falan iç buhar yap odaya temiz hava al
ah canım ya kendini suçlama hiç tutunmasa benimlimtutunmazdı gece gündüz kızımı kucağımda taşıdım ağırdı hiç dinlenmeden koşturmaca günlerim geçti bazen yorgunluktan sırtımın ortası yanıyordu . Kanamam da olmuştu hiç umudum yoktu .rabbim nasip edecekse edecek zaten başka yolu günü YÖK . Moralini yüksek tut dua et Allah'a inşallah bak gör herşey yolunda gidecek inşallah

gunaydin kizlar sabaha dogru bir sanciyla uyandim kalktim adet olmusum gbi hissettim cok az leke gelmis.devami gelmedi adetimede 5 gun var daha ama kafam karisti
Canım ilk tedavimde 8 ve 9 günlerde yani nokta gibi kanamalar olmuştu bende ümidimi kesmiştim ama poZitifti inşallah seninde aynı olur

arkadaşlar merhaba, medical park bahçelievler de tüp bebek yaptıran var mı? başarı oranı, embriyologlar nasıl ? serdar koç mu ulun uluğ mu ? lütfen deneyimi olan yazsın

Kizlar iki gun once 9. Gun beta hcg 375ti bugun 498 cikti... hemsirem iki embriyo da basta tutmus sonra biri dusmus olabilir dedi... boyle bir sey duydunuz mu?

Kendime engel olamıyorum belkide aldığım ilaçlardan herhalde allak bullak bütün duygularım bugün umutsuzluğumun dibine vurdum test sonucunu almış gibi ağladım bugün yinede hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Asyacımmm inşallah umutlarını boşa çıkarmayız niye bilmiyorum ama bugün umudumu yitirdim bi an baya ağladım şimdi yeni yeni toparladım kendimi rabbim hayırlısından ayırmasın..

Bu paylasimlari niye yapiyoruz kizlar?Birbirimize destek olalim diye degil mi?Ama hepinizde bir ümitsizlik.Yapmayin böyle.Herseyden önce bilimsel araştırmalar oksurmennin hapsurmanin bebegin tutunmasina engel olmadigini gosteriyor.Lütfen toparlanin.Aglamalar duygu degisimleri de cok normal.Dunya kadar ilac aliyoruz.Hormonlar vucudumuzu de psikolojimizi de mahvediyor.Bir de ustune siz kendinizi birakmayin lutfen.Hepiniz gelecegin saglam duruslu dik anneleri olacaksiniz ben inaniyorum.Rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun.Ümitsiz olmayalim.Negatif de olabilir sonuclarimiz.Ama yilmadan devam edecegiz.Lutfen hayirlisi icin dua edip bekleyelim.Mevlam neylerse guzel eyler.Tevekkul edip bekleyelim.Kimden umidinizi kesiyorsunuz ol demesiyle yeri göğü yaratan Rabbimden mi?Sabir lutfen.Kendinize cok iyi bakin ve umitsiz olmayin.Hepiniz icin hayirlisi olsun ben de dahil.

Arkadaşlar migren ağrısı fena halde ilaç da alamıyorum korkumdan benim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı?

Arkadaşlar migren ağrısı fena halde ilaç da alamıyorum korkumdan benim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı?
Benim de var migrenim.Ilaclar migreni tetikliyor ayrica.Transferiniz yapilmis miydi ben çok takip edemedim.Daha dogrusu isimler kisiler karisiyor benim hafizada.Transfer yapildiysa sadece parola izin var.Yapilmadiysa benim merkezim bir dafaya mahsus dicloron igneye izin vermisti.Ama yine de doktorunuzla gorusun.Hatta merkezde nobetci hemsireniz bulunuyorsa arayin hemen sorun.ben bu hafta tam iki gun cektim araliksiz.Basimi duvarlara vurup parcaliycaktim.bir tek ceken bilir.Cok gecmis olsun

canim benim de migrenim var tuttumu o agri gtmek bilmiyor gozlerime cok vuruyor.ben ilac almadim buz biraz iyi geliyor belki sizede faydasi olur

Kızlar benimde migrenim var başınızı eğin ve ensenizi gerekirse saçlarınıZı dayanabildiğiniz kadar soğuk suya tutun iyi gelecektir banada daha önceki migren doktorum söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…