- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
canım dualarını inşallah tutar diye yapma. Tutmasıyla hersey bitmiyor. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de. ettiğin dua sadece tutması için peki sonrasıMerhaba ben de aranıza geldimTransferim 17 Şubatta yapıldı.İlk denemem 2 embriyo koyuldu,2.gün embriyosu.Çok heycanlıyım inşallah tutar.Allah hepimize bu sevinci yaşatsın.
gunaydin canim kasette cok cok silik gorunuor gbi canim.yaptigim testlerde hep ayni cikti.carsamba test gunum normalde.aksam yada yarin gderim kana insallah
sen nasilsin nasil gdiyor
şükürler olsun iyiyim. yok öyle çık belirtim. halsizlik yorgunluk var. arada kasık ve bel ağrım oluyor. onun dışında bir şey yok.sen nasilsin nasil gdiyor
belirtiler basladimi
Transferimiz ayni gün yapılmış bugün daha 4.gün gerçekten evde durmak çok sıkıcı oluyor inş bizde pozitifi görürüz heyecanla bekliyorumPerşembe günü transferim oldu arkadaşlar siz de oluyor mu uzanır vaziyette kasıklarım ağrıyor ve sanki aşağı doğru çekiyorlar gibi. Migren için de karanlık ve sessiz bir odaya geçtim ve uyudum sabaha birşeyim yoktu. Ayrıca günlük hayatta arabayla sokaktayım hafif yürüyüşler herkes kızıyor ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum evde duramıyorum
Evet yanlış dua etmişim, heyecandan sanırımcanım dualarını inşallah tutar diye yapma. Tutmasıyla hersey bitmiyor. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin de. ettiğin dua sadece tutması için peki sonrası
Kaç hücreli ben de bilmiyorum,ama doktor kaliteli güzel demiştihosgeldin.insallah amin kac hucreli emvriyolarin
Benimkiler de dondurulmuş embriyo,3.gündeyimAramızda 1gun var benimde 16subatta dondurulmuş embriyo transferi oldu inş ikimiz için güzel şeyler olur ve pozitifi görürüz
Adet gününden hesaplıyorsun canım ayrıca hemşerimsin selamkızlar bişey sorcam size kaç günlük diye hesaplarken biz hangi tarihi baz almamız gerekiyor? genelde son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor ama tüp bebekte nasıl bilen var mı?
canim bugun esim gec gelecek baya ya gece gderiz ya yarin sabah.hesaplayici var canim transfer edilen tarihe gore otomatik hesapliuorkızlar bişey sorcam size kaç günlük diye hesaplarken biz hangi tarihi baz almamız gerekiyor? genelde son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor ama tüp bebekte nasıl bilen var mı?
aynen bencede ona danis simdi arada bi durum var mi yokmu bilmiyorsunki muhtemelen kbb gtsen tahlil yaptr ona gore verelim ilac derS Shahidaasyahayat ben doktorumu aradım hemşiresiyle konuştum bi kulak burun boğaz doktoruna git durumunu anlat bakalım belki ilaç verir dedi sonra bugün transferimin 7. Günü acaba bi test yapsammı dedim oda bana hayır bazen ilaçlardan yanıltıcı sonuçlar oluyo yapma dedi ama ben kbb için gidince gebe kalırsam devam edeceğim doktoruma bi gidip danışıcam bakalım ne diyecek
yumurta toplama bazilarinin degisiyorya gec toplaniyo bazilarinin erken transferde ona gore degisiyo.aslinda en dogrusu suymus kizlar transfer oldugumuz gun 2 haftalik gebe sayiliyoruz.transferden 2 hafta oncesi de son adet tarihimiz oluyomsAdet gününden hesaplıyorsun canım ayrıca hemşerimsin selam
Evet canım ilk adet olduğun günden itibaren sayılıyor benim ikinci denemem, transfer oldun demi sen. Bende iğneleri kullanıyorum bugun 4. Günümyumurta toplama bazilarinin degisiyorya gec toplaniyo bazilarinin erken transferde ona gore degisiyo.aslinda en dogrusu suymus kizlar transfer oldugumuz gun 2 haftalik gebe sayiliyoruz.transferden 2 hafta oncesi de son adet tarihimiz oluyoms
benimde 2.denemem canm bugun yarin kan vericem gunleri bitrdimEvet canım ilk adet olduğun günden itibaren sayılıyor benim ikinci denemem, transfer oldun demi sen. Bende iğneleri kullanıyorum bugun 4. Günüm
İnşallah canım hayırlı haberler verbenimde 2.denemem canm bugun yarin kan vericem gunleri bitrdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?