2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Geçmeyen hastalık yapmışlar yemin edeeim yakama yapıştı nefes bile almakta zorlanıyorum ve sürekli öksürüyorum ne bileyim inancımı iyice kaubettim ben

Geçmeyen hastalık yapmışlar yemin edeeim yakama yapıştı nefes bile almakta zorlanıyorum ve sürekli öksürüyorum ne bileyim inancımı iyice kaubettim ben
bu seneki salgin boyle malesef cok zor geciyo tekrarliyo surekli napalim olmadiysada yapcak bsry yok canim degistremicez sonucu artik neyse o

Aynen öyle olsun çok istedim çok umutluydum başlarda çevremdeki herkeste umutlu ama ne bileyim ben umutluda değilim umutsuzda değilim nötürüm hani bi tarafım çok istiyor ama bi tarafımda bu kadar hastalığa öksürüğe tutunamamıştır diyor bilmiyorum bekleyip görecez artık. Gerçi benim bi tarafım bana yarın kan testi yaptır diye dürtüklüyor

Merhaba ben de aranıza geldim Transferim 17 Şubatta yapıldı.İlk denemem 2 embriyo koyuldu,2.gün embriyosu.Çok heycanlıyım inşallah tutar.Allah hepimize bu sevinci yaşatsın.

Bebek tutunması için nelere dikkat ediyorsunuz? Önerdiğiniz bir şeyler var mı?

Kızlar 2 embriyomu aldım geldim bugün ikinci günüm transfer günü sayiliyor mu sayılmıyor mu 28 şubat test günüm inşallah bebislerimize kavusuruz

Kızlar 2 embriyomu aldım geldim bugün ikinci günüm transfer günü sayiliyor mu sayılmıyor mu 28 şubat test günüm inşallah bebislerimize kavusuruz
hayirli olsun canim insallah tutar transferden bir gun sonra 1.gun sayiliyor ilk gunu saymiyoruz

Merhaba ben de aranıza geldim Transferim 17 Şubatta yapıldı.İlk denemem 2 embriyo koyuldu,2.gün embriyosu.Çok heycanlıyım inşallah tutar.Allah hepimize bu sevinci yaşatsın.
Aramızda 1gun var benimde 16subatta dondurulmuş embriyo transferi oldu inş ikimiz için güzel şeyler olur ve pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…