Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugun basladim ilk ignemi vuruldum Rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin hepimize insallahKızlar bende pazartesi tüp bebek tedavisine başlıyorum inşallah herşey yolunda gider ve isteyen herkes biran once o mutlu haberi alir![]()
insallah hakkinda hayirlisi olsun canimBende bugun basladim ilk ignemi vuruldum Rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin hepimize insallah
insallah canimKızlar bende pazartesi tüp bebek tedavisine başlıyorum inşallah herşey yolunda gider ve isteyen herkes biran once o mutlu haberi alir![]()
Amin canım insallahBende bugun basladim ilk ignemi vuruldum Rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin hepimize insallah
canim ne durumda kontrole gttinmi bi aksilik olmazsa bende yarin baslayacagimAmin canım insallah
ne durumda yumurtalar canimBende bugun basladim ilk ignemi vuruldum Rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin hepimize insallah
BEN İKİNCİ TÜP BEBEĞİMİ YAPTIRACAĞIM ŞUBATTA ADET OLMAYI BEKLİYORUM BAKALIM KİMLER NE DURUMDAkizlar neler yaptiniz hangi asamadasiniz nasil gidiyor
İğneleri başladım canım yarın kontrole gidecegim bakalım yumurtalar ne alemde inanılmaz tedirginim düşünmek istemiyorum ama sürekli aklımdacanim ne durumda kontrole gttinmi bi aksilik olmazsa bende yarin baslayacagim
Canim sagda 2 tane solda daha fazlasi var dedi ama toplam kactane soylemedi bende sormadim.cumartesi tekrar cagirdi buyuk bir ihtimalle cumartesi catlatma igneni vurucaz pazartesi opu olcak dedi.esimede pazartesiye 4 gunluk perhizle gel dedi.cumartesi gunu yumurtalarin durumunu ogreniriz insallah kaliteli yumurtalarimiz olurne durumda yumurtalar canim
İnsallaj canim sen iğneleri ne zaman başladın tozu kacCanim sagda 2 tane solda daha fazlasi var dedi ama toplam kactane soylemedi bende sormadim.cumartesi tekrar cagirdi buyuk bir ihtimalle cumartesi catlatma igneni vurucaz pazartesi opu olcak dedi.esimede pazartesiye 4 gunluk perhizle gel dedi.cumartesi gunu yumurtalarin durumunu ogreniriz insallah kaliteli yumurtalarimiz olur
Canim ben cumartesi basladim bugun ignemin 6.gunu yarin son ignem bitiyor.hergun 300 unite vurdum canim bugunde orgulatron diye bi igne vurdum ayni zamanda.yarin ignelerim bitiyor cumartesi oglen kontrol var bakalim nasipte ne var.sen ne asamadasin?İnsallaj canim sen iğneleri ne zaman başladın tozu kac
Canım ben de pazartesi başladım gonal f 225 ünite yapıyorum yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecekCanim ben cumartesi basladim bugun ignemin 6.gunu yarin son ignem bitiyor.hergun 300 unite vurdum canim bugunde orgulatron diye bi igne vurdum ayni zamanda.yarin ignelerim bitiyor cumartesi oglen kontrol var bakalim nasipte ne var.sen ne asamadasin?
İnsallah kaliteli bereketli yumurtalarin olur canim.hemen hemen yakin zamanlarda beraber beklicez guzel sonuclar aliriz Allahin izni ile.sen nerde tedavi oluyorsun canimCanım ben de pazartesi başladım gonal f 225 ünite yapıyorum yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek
İnşallah canim ikimiz de kırmızılar görmeyiz ve mutlu haberler alırız ben ankarada medicalpark da tedavi görüyorumİnsallah kaliteli bereketli yumurtalarin olur canim.hemen hemen yakin zamanlarda beraber beklicez guzel sonuclar aliriz Allahin izni ile.sen nerde tedavi oluyorsun canim
Sen nerde başladın tedaviyeİnşallah canim ikimiz de kırmızılar görmeyiz ve mutlu haberler alırız ben ankarada medicalpark da tedavi görüyorum
Bende bursa acibademdeyim canim doktor pazartesi buyuk bir ihtimalle opu olcak dedi.cumartesi kontrole gidince kesinlescek insallah.bu durumda belki seninde carsamba opu olabilir burdan takip ederim ben seni:)Sen nerde başladın tedaviye