olsun canim neden uzuldun 5.gun embriyosu olacak oyleyse.kac yumurta toplamislardiMerhaba yumurtalar dün alındı bugün aradılar 2 tane dollenmis çok Üzgünüm. Pazartesi Saat 1 de transfer im var .senin durumun nedir ne gelişmeler var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canim neden uzuldun 5.gun embriyosu olacak oyleyse.kac yumurta toplamislardiMerhaba yumurtalar dün alındı bugün aradılar 2 tane dollenmis çok Üzgünüm. Pazartesi Saat 1 de transfer im var .senin durumun nedir ne gelişmeler var
İnşallah öyledir canım şimdi birde galiba mantar oldum kasintidan duramıyorum ilaç kullansam sıkıntı olur mu ki5.gun olmasi cok iyi demekki hersey yolunda ki 5.gunu bekliyolar
Üzülme canım bunlar bebislerimiz için kaç tane.yumurta varmış birsey dedi mi drya cok guzel canim demekki gelisimleri cok.iyi cok sevindim.ben bugun gittim pazartesiye kadar yine ilaccarsamba opu dedi
6 diyordu simdi bugun 8 gorunuyor dedi ama 13 le 17.5 arasi.insallah benimde 1 2 yumurta dollensin gecen seferde kimi boş kimi olgun degildi.1 yumurta isleme alinip dollenmisti.senin adina cok sevindim 8 de 6 cok iyi insallah dedikleri gbi 5.gune kadar gider birden fazlasi onlarida dondurursun.1 embriyomu transfer edilecekÜzülme canım bunlar bebislerimiz için kaç tane.yumurta varmış birsey dedi mi dr
Bilmiyorum canım doktorum hiç birşey demedi ama ben iki tane koymasını istiyorum bakalım ne diyecek6 diyordu simdi bugun 8 gorunuyor dedi ama 13 le 17.5 arasi.insallah benimde 1 2 yumurta dollensin gecen seferde kimi boş kimi olgun degildi.1 yumurta isleme alinip dollenmisti.senin adina cok sevindim 8 de 6 cok iyi insallah dedikleri gbi 5.gune kadar gider birden fazlasi onlarida dondurursun.1 embriyomu transfer edilecek
5. Gun embriyolarina blast embriyo denir.tutunma sanslari daha yuksektir.bu cok guzel bir haber.benim ilk denemelerimde 3. Gun embriyosu konulmustu tutmamisti.ama kendi arkadaslarindan bildigim kadariyla blast embriyolarin tutunma sansi cok yuksek.hayirli olsun.Kızlar ya ilk.tup bebek denemem olduğu için bazı şeyleri bilmiyorum neden 5. Gün transfer yapıyor dr bi sorun mu var acaba birde yumurta toplama işleminden sonra sizde şişlik oldu mu karnım sanki patlayacak.Bu arada Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin kucaklarımizi boş birakmasin evlat sevgisinden mahrum etmesin bizi
5. Gun embriyolarinin bolunme orani cok yuksek oluyormus.iki tane koyarlarsa 3 ya da 4 tane bebek olma olasiligi var.Doktorunuz bilgi vermesiyse dikkate alin derim.güzel haberlerinizi aliriz inşallahBilmiyorum canım doktorum hiç birşey demedi ama ben iki tane koymasını istiyorum bakalım ne diyecek
İnsallah canım bizim bebişler de bize tutunur5. Gun embriyolarina blast embriyo denir.tutunma sanslari daha yuksektir.bu cok guzel bir haber.benim ilk denemelerimde 3. Gun embriyosu konulmustu tutmamisti.ama kendi arkadaslarindan bildigim kadariyla blast embriyolarin tutunma sansi cok yuksek.hayirli olsun.
Bence sizinle kalacaklar.Iciniz rahat olsun.Ben de bu ay sonunu bekliyorum.Dondurulmus 5. Gun embriyolarim var.2 aydir surekli transferim erteleniyor.Bir aksilik olmazsa subat sonu sanirim koyulacaklar.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Hayirlisiyla nasip etsin.Uyeyim ben ama cok aktif kullanmiyorum siteyi.Ama takipte kalicam.Guzel haberlerinizi duyarim inşallahİnsallah canım bizim bebişler de bize tutunur
canım bizde senin güzel. Haberlerini duyarız herşey yolunda gider insallahBence sizinle kalacaklar.Iciniz rahat olsun.Ben de bu ay sonunu bekliyorum.Dondurulmus 5. Gun embriyolarim var.2 aydir surekli transferim erteleniyor.Bir aksilik olmazsa subat sonu sanirim koyulacaklar.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Hayirlisiyla nasip etsin.Uyeyim ben ama cok aktif kullanmiyorum siteyi.Ama takipte kalicam.Guzel haberlerinizi duyarim inşallah
ilk denemede yanasmayabilir neyse olsunda tek olsinBilmiyorum canım doktorum hiç birşey demedi ama ben iki tane koymasını istiyorum bakalım ne diyecek
Aynen canım saglikli olsun o guzel.haberi alayım da tek olsun önemli degililk denemede yanasmayabilir neyse olsunda tek olsin
İnsallaj canim sen de benim gibisin kimse haberi olmasın istedim olup olmadık şeyler söylüyorlar hakkımız da hayırlısı olur insallahRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bu süreçler çok yorucu moral ve motivasyon istiyor . Benim gibi kimseyle paylaşamayanlar için çok iyi bir yer burası sanki en yakın dostun gibi oluyorsun birbirini anlayanlar bir arada olunca . Diğer türlü kolu komşu akraba olmadık cümlelerle moral bozuyor . Kızlar rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşalah
canim sirkeli suyla yika hemen faydasini gorursun ilac kullanmaİnşallah öyledir canım şimdi birde galiba mantar oldum kasintidan duramıyorum ilaç kullansam sıkıntı olur mu ki
Çok sagol canim bende öyle yapmaya başladım bugün baya azaldıcanim sirkeli suyla yika hemen faydasini gorursun ilac kullanma
canim ben ilk denemede 7 kilo aldim tam ama gebelikte olusmustu.sonra kayip stres falan 7 kilo aldim.3 ayda 7 kiloyu verdim.tedaviye basladigimdan buyana dikkqt etmeme ragmen 2 kilo aldom yineKızlar birde bu tüp bebek ilaclari kilo aldırıyor mu iştahım inanılmaz açıldı ya yemeden duramıyorum nerdeyse![]()
amin canim insallah.yasamayan bilmedigi icin bizi bizden iyi anlayamaz kimseRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bu süreçler çok yorucu moral ve motivasyon istiyor . Benim gibi kimseyle paylaşamayanlar için çok iyi bir yer burası sanki en yakın dostun gibi oluyorsun birbirini anlayanlar bir arada olunca . Diğer türlü kolu komşu akraba olmadık cümlelerle moral bozuyor . Kızlar rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşalah