2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Üzülme canım bunlar bebislerimiz için kaç tane.yumurta varmış birsey dedi mi dr
6 diyordu simdi bugun 8 gorunuyor dedi ama 13 le 17.5 arasi.insallah benimde 1 2 yumurta dollensin gecen seferde kimi boş kimi olgun degildi.1 yumurta isleme alinip dollenmisti.senin adina cok sevindim 8 de 6 cok iyi insallah dedikleri gbi 5.gune kadar gider birden fazlasi onlarida dondurursun.1 embriyomu transfer edilecek

6 diyordu simdi bugun 8 gorunuyor dedi ama 13 le 17.5 arasi.insallah benimde 1 2 yumurta dollensin gecen seferde kimi boş kimi olgun degildi.1 yumurta isleme alinip dollenmisti.senin adina cok sevindim 8 de 6 cok iyi insallah dedikleri gbi 5.gune kadar gider birden fazlasi onlarida dondurursun.1 embriyomu transfer edilecek
Bilmiyorum canım doktorum hiç birşey demedi ama ben iki tane koymasını istiyorum bakalım ne diyecek

Kızlar ya ilk.tup bebek denemem olduğu için bazı şeyleri bilmiyorum neden 5. Gün transfer yapıyor dr bi sorun mu var acaba birde yumurta toplama işleminden sonra sizde şişlik oldu mu karnım sanki patlayacak.Bu arada Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin kucaklarımizi boş birakmasin evlat sevgisinden mahrum etmesin bizi
5. Gun embriyolarina blast embriyo denir.tutunma sanslari daha yuksektir.bu cok guzel bir haber.benim ilk denemelerimde 3. Gun embriyosu konulmustu tutmamisti.ama kendi arkadaslarindan bildigim kadariyla blast embriyolarin tutunma sansi cok yuksek.hayirli olsun.

Bilmiyorum canım doktorum hiç birşey demedi ama ben iki tane koymasını istiyorum bakalım ne diyecek
5. Gun embriyolarinin bolunme orani cok yuksek oluyormus.iki tane koyarlarsa 3 ya da 4 tane bebek olma olasiligi var.Doktorunuz bilgi vermesiyse dikkate alin derim.güzel haberlerinizi aliriz inşallah

5. Gun embriyolarina blast embriyo denir.tutunma sanslari daha yuksektir.bu cok guzel bir haber.benim ilk denemelerimde 3. Gun embriyosu konulmustu tutmamisti.ama kendi arkadaslarindan bildigim kadariyla blast embriyolarin tutunma sansi cok yuksek.hayirli olsun.
İnsallah canım bizim bebişler de bize tutunur

İnsallah canım bizim bebişler de bize tutunur
Bence sizinle kalacaklar.Iciniz rahat olsun.Ben de bu ay sonunu bekliyorum.Dondurulmus 5. Gun embriyolarim var.2 aydir surekli transferim erteleniyor.Bir aksilik olmazsa subat sonu sanirim koyulacaklar.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Hayirlisiyla nasip etsin.Uyeyim ben ama cok aktif kullanmiyorum siteyi.Ama takipte kalicam.Guzel haberlerinizi duyarim inşallah

Bence sizinle kalacaklar.Iciniz rahat olsun.Ben de bu ay sonunu bekliyorum.Dondurulmus 5. Gun embriyolarim var.2 aydir surekli transferim erteleniyor.Bir aksilik olmazsa subat sonu sanirim koyulacaklar.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Hayirlisiyla nasip etsin.Uyeyim ben ama cok aktif kullanmiyorum siteyi.Ama takipte kalicam.Guzel haberlerinizi duyarim inşallah
canım bizde senin güzel. Haberlerini duyarız herşey yolunda gider insallah

Merhaba arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum ama tek diyeceğim bugün 3. Günüm transfer olalı . 5. Gün blastosist dondurulmuş transfer edildi . Beklemek çok zor . 2014 te ilk denemede hamile kaldım 5. Gün embriyosu ile . Sonra bu 3. Denemem olacak dondurulmuşlarla. Kızım 22 aylık . İnşalah tutar diyorum

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bu süreçler çok yorucu moral ve motivasyon istiyor . Benim gibi kimseyle paylaşamayanlar için çok iyi bir yer burası sanki en yakın dostun gibi oluyorsun birbirini anlayanlar bir arada olunca . Diğer türlü kolu komşu akraba olmadık cümlelerle moral bozuyor . Kızlar rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşalah

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bu süreçler çok yorucu moral ve motivasyon istiyor . Benim gibi kimseyle paylaşamayanlar için çok iyi bir yer burası sanki en yakın dostun gibi oluyorsun birbirini anlayanlar bir arada olunca . Diğer türlü kolu komşu akraba olmadık cümlelerle moral bozuyor . Kızlar rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşalah
İnsallaj canim sen de benim gibisin kimse haberi olmasın istedim olup olmadık şeyler söylüyorlar hakkımız da hayırlısı olur insallah

Kızlar birde bu tüp bebek ilaclari kilo aldırıyor mu iştahım inanılmaz açıldı ya yemeden duramıyorum nerdeyse:KK43::KK43:

Kızlar birde bu tüp bebek ilaclari kilo aldırıyor mu iştahım inanılmaz açıldı ya yemeden duramıyorum nerdeyse:KK43::KK43:
canim ben ilk denemede 7 kilo aldim tam ama gebelikte olusmustu.sonra kayip stres falan 7 kilo aldim.3 ayda 7 kiloyu verdim.tedaviye basladigimdan buyana dikkqt etmeme ragmen 2 kilo aldom yine :( aldiriyor bence.istahtim benimde cok acik

amin canim insallah.yasamayan bilmedigi icin bizi bizden iyi anlayamaz kimse

Back
X