aaa adetine 5 gun kalami transfer yapildi.ilk kez duydm4Ama transfer yapıldığı gün benim günüme 5 gün vardı bende ilaçlar geçiştiriyor zannediyorum kafam karıştı Cnm yaa konu ile detaylı bilgisi olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa adetine 5 gun kalami transfer yapildi.ilk kez duydm4Ama transfer yapıldığı gün benim günüme 5 gün vardı bende ilaçlar geçiştiriyor zannediyorum kafam karıştı Cnm yaa konu ile detaylı bilgisi olan varmı
şimdide ilk idrarımla yaptım pozitif çıktı :)aksam niye negatif.acaba .simdi kafan kariscak.yine.neyseki test gunun geldi
tamam canm o pozitif ya demekki birinde cikmadi resim yuklesene.kan ver bugun 1 gunde deggismezşimdide ilk idrarımla yaptım pozitif çıktı :)
canım ben örgü örüyorum kafam dağılıyorBenim de bugün transfer oldu canim iki tane embriyo koydu doktorum o tek dedi ama ben iki istedim 18 şubata kadar bekleyecegim bakalım hayırlısı olsun şimdi de oyalanmak için bişeyler arıyorum kendime yoksa sürekli aklım orda
canm nekadar belirgin masllah hem erken gebelik testide degil bu.ona ragmen cok belirgin.busefer ikiside tuttu bence
erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor canım. evet düne göre daha belirgin. dün bir de çok çay içmiştim o yüzden negatif olabilir. bu ilk idrarımcanm nekadar belirgin masllah hem erken gebelik testide degil bu.ona ragmen cok belirgin.busefer ikiside tuttu bence
hayırlısı olsun canım. yarın bakalım kan değerim ne olacakcanm nekadar belirgin masllah hem erken gebelik testide degil bu.ona ragmen cok belirgin.busefer ikiside tuttu bence
erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor canım. evet düne göre daha belirgin. dün bir de çok çay içmiştim o yüzden negatif olabilir. bu ilk idrarım
hayırlısı olsun canım. yarın bakalım kan değerim ne olacak
ben kendi kadın doğumcumdan memnunum o takip ediyor. zaten benim yaşadıklarımı bildiği için haftada 1 hep kontrole gittim öncekilerinde. bundada ilk 3 ay aynı şekilde yapar. tüp bebek olduğu için ve korkularımıda biliyor. o yüzden ilgili bir doktor.aa oyle mi bilmiyordum.hakkinda hayirlisi olsun insallah.canim onceki gebeliklerinde normal kadin dogum uzmanimi takip etmisti seni.bana doktorum birdahaki gebeliginde ogrenir ogrenmez perinatoloji bolumunde takibini yaptir dedi.(yuksek riskli gebelik bolumu)kontrollere daha sk cahriyorlarmis bebek kayiplarinda veya annenin ek hastaliklari oldugunda bu bolum bakiyormus
ozman iyi bari canim.ben kalp atisini duydum 1 ay sonra gel dedi bana.15 gun gecti esim israrla gdelim kontrole dedi.gttigimde 10 gun once kalbi durmus dediler.klp atisindan hemen sonra durmus.birde dusuk olmamasi icin ilac kullandigimdan ne leke ne de bi belirti vardi.doktoru dinleyip 1 aya bekleseydim yuksek ihtimalle bana da zarar verecektiben kendi kadın doğumcumdan memnunum o takip ediyor. zaten benim yaşadıklarımı bildiği için haftada 1 hep kontrole gittim öncekilerinde. bundada ilk 3 ay aynı şekilde yapar. tüp bebek olduğu için ve korkularımıda biliyor. o yüzden ilgili bir doktor.
doktoruna korkularını anlat daha erken gelmek istediğini söyle. 3 ay bende her hafta giderim öyle düşünüyorumozman iyi bari canim.ben kalp atisini duydum 1 ay sonra gel dedi bana.15 gun gecti esim israrla gdelim kontrole dedi.gttigimde 10 gun once kalbi durmus dediler.klp atisindan hemen sonra durmus.birde dusuk olmamasi icin ilac kullandigimdan ne leke ne de bi belirti vardi.doktoru dinleyip 1 aya bekleseydim yuksek ihtimalle bana da zarar verecekti
ben kalp atışını 3 muayenemde de duydum sonra kaybettimozman iyi bari canim.ben kalp atisini duydum 1 ay sonra gel dedi bana.15 gun gecti esim israrla gdelim kontrole dedi.gttigimde 10 gun once kalbi durmus dediler.klp atisindan hemen sonra durmus.birde dusuk olmamasi icin ilac kullandigimdan ne leke ne de bi belirti vardi.doktoru dinleyip 1 aya bekleseydim yuksek ihtimalle bana da zarar verecekti
ozman senin bebegin daha buyukmusben kalp atışını 3 muayenemde de duydum sonra kaybettim
aslında çok iyi oluriki tane ayni konu var birlessek biyerde daha mi iyi olur ne.ben farkinda olmadan acmistim konuyu.simdi bi oraya yaziyorum bi buraya :)
evet kan sulandırıcı iğne vurulmuştum. her yerim mordu. muhtemelen yarın yine kan sulandırıcı iğneye başlatacakozman senin bebegin daha buyukmusnasip degilmis simdi olsaydi dunyalar benim olurdu.kan sulandirici kullanmismiydin.kalbe yeteri kadar kan gtmediginden durabilir diyorlar birde
bana tedaviyle birlikte basladilar.ilkindede kullaniyordum.coraspin cleaxan.cok morartiyor o igne yer kalmamisti artik.eski kullandigimin hala izleri var hafif yanik gbi.evet kan sulandırıcı iğne vurulmuştum. her yerim mordu. muhtemelen yarın yine kan sulandırıcı iğneye başlatacak
şuan iğne vurulmuyorum zaten bende pıhtılaşma yok. tedbiren şuan coaspin kullanıyorum pozitifse iğne veriyorbana tedaviyle birlikte basladilar.ilkindede kullaniyordum.coraspin cleaxan.cok morartiyor o igne yer kalmamisti artik.eski kullandigimin hala izleri var hafif yanik gbi.
Canım çok sevindim inşallah çok güzel gider hamisligin bizde bu güzel haberleri alirizşimdide ilk idrarımla yaptım pozitif çıktı :)