2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Evet canim sen 6.gunun ne zamanda o zaman bak eger bendeki gordugumuz cizgi dogruysa tobloda 8.gun salgilaniyo yaziyor benim icin bende testi 8.gun yaprim hayalet cizgiyi gordum sende 6. Gun yap canim goreceksin insallah
Yok kiz agzima surmedim cok sukur icenleride allah o mikroptan kurtarsin insallah.
pardon ya yerlesmeyle karistirdim ben dogru 6.gunde :)

Ben anlatsam bir size.Polistik overliyom zaten.Ilk tedavimden sonra igne ve ovitrella kullanip olmayinca rahim filmi dediler.Cektirdik. Rahimde perde ameliyat dediler.Arastirdik bir doktor ameliyati oldum.Ameliyat sonrasi hic tedaviue gerek yok bekleyin kendiliginden olacak dedi doktorum.Bekledik olmadi.Tekrar baslayalim tedaviye dedik gittik doktora.Bu sefer cikolata kisti.Ameliyat sart dediler.Ondan da ameliyat oldum.Tekrar baslayalim dedik .Asilama yaptırdık.Sonuc negatif.Zaten asilama da bile ohss oldum.Sonra tup bebek.Tup bebekte yine ohss.Dondurduk embriyolari.Dondurulmuslarla iki sefer transfer oldum.6 ay arayla ikisi de negatif.Gectigimiz sonbaharda yeni bir merkezde yine basladik.Embriyolar guzel .Ama ben yine ohss oldu. Gecen ay yapilacakti transferim ama hormonlar cok yuksek cikti.Simdi ilac kullaniyorum adet olunca basliycaz insallah.Tam yedi yil oldu kizlar.Vazgecmedim.Cok zorlu psikolojik olarak cok yipratici.Ama insallah ben Rabbime guveniyorum.Ona sigindim Nasipse olur ilmazsa da vardir bir bildigi diyorum.Kaliteler sayilar hepsi ayrinti inanin.Nasipse geliyor size.Arkadasimin kardesindeki gibi.ahepimiz icin hayirlisi olsun
cok zor aeyler yasamissin canim.rabbim insallah mukafatini verir.nasibimizde varsa olacaktir ablamin tek tupu kapali ve portakal buyuklugunde cikolata kisti var tup bebek dene direk dediler kendiliginden tedavisiz 2 cocugu oldu.benim gorunurde sebepsiz dediler olmadi.demekki zamani var rabbim isteyen herkese anneligi tattirsin insallah

Evet canim sen 6.gunun ne zamanda o zaman bak eger bendeki gordugumuz cizgi dogruysa tobloda 8.gun salgilaniyo yaziyor benim icin bende testi 8.gun yaprim hayalet cizgiyi gordum sende 6. Gun yap canim goreceksin insallah
İnsallah canım seninde transferden sonra sürekli kasiklarinda batma oldu mü canım ben biraz ayak da kalayım kasiklarim da batma oluyor

İnsallah canım seninde transferden sonra sürekli kasiklarinda batma oldu mü canım ben biraz ayak da kalayım kasiklarim da batma oluyor
Evet canim ben ilk 5 gun kasil agrisi bel agrisi cektim simdi bisi yok sadece arada birsey tirtikliyo gibi bisi oluyo baskada hicbirsey yok canim

Canim neden 1 tane koyuyolar 2 tane iste bu sefer sansin artar insallah.o kafar ugrasiyoruz emek veriyoruz Rabbim bu sefer karsiligini verir insallah canim
Devlette yaptiriyorum canim o yuzden yasim 31
daha ne canim benim 3.gune bile gtmiyo.nasip ilkinde 2.gun 4 hucreli tek embriyi vardi tuttu.sonradan kaybettim.bu tedavimdede yine 2.gun transferi oldum
valla canim ikinci kalite denince benim moralim cok bozulmustu ondan

Devlette yaptiriyorum canim o yuzden yasim 31
valla canim ikinci kalite denince benim moralim cok bozulmustu ondan
moralim bozulmasin.tutacagi varsa tutuyor nasip.bende ilkinde cok uzulmustum ama simdi cok rahatim Allah nasip ettikten sonra o 2 hucreli bile bolunur tutar.3.denemede 2 embriyo koyuyolar evet bende 31 olcam

moralim bozulmasin.tutacagi varsa tutuyor nasip.bende ilkinde cok uzulmustum ama simdi cok rahatim Allah nasip ettikten sonra o 2 hucreli bile bolunur tutar.3.denemede 2 embriyo koyuyolar evet bende 31 olcam
Allahim hayirlisini versin hepimize canim

Slm kızlar kusura bakmayın yorumlarınızı okuyamadım ama herkesi çok merak ediyorum . İmşallah herşey yolundadır . Kanamamın olduğu gece kızım istifra ve ateşlenmişti sanırım bende de üzüntüden kanama başladı . İki gündür hastanedeydik . Şimdi de takip altında pek vaktim Yok
Kanam kesildi Çok az göründü birdaha gelmedi .

Doktoru aradım ne yapmam gerekiyor diye progestérone yükseltti . Be yatak istikrarı verdi . Ben geceyi sandalye başında geçirdim .rabbim herkesin iştahının karşılığını mükafatlandırsın inşallah

Doktoru aradım ne yapmam gerekiyor diye progestérone yükseltti . Be yatak istikrarı verdi . Ben geceyi sandalye başında geçirdim .rabbim herkesin iştahının karşılığını mükafatlandırsın inşallah
canim cok gecmis olsun. rabbim.sifa versin.bunada sukur ben kanaman devam etti adet oldun diye dusundum acikcasi oyuzden cok sevindim suan.

Back
X