Ben anlatsam bir size.Polistik overliyom zaten.Ilk tedavimden sonra igne ve ovitrella kullanip olmayinca rahim filmi dediler.Cektirdik. Rahimde perde ameliyat dediler.Arastirdik bir doktor ameliyati oldum.Ameliyat sonrasi hic tedaviue gerek yok bekleyin kendiliginden olacak dedi doktorum.Bekledik olmadi.Tekrar baslayalim tedaviye dedik gittik doktora.Bu sefer cikolata kisti.Ameliyat sart dediler.Ondan da ameliyat oldum.Tekrar baslayalim dedik .Asilama yaptırdık.Sonuc negatif.Zaten asilama da bile ohss oldum.Sonra
tup bebek.Tup bebekte yine ohss.Dondurduk embriyolari.Dondurulmuslarla iki sefer transfer oldum.6 ay arayla ikisi de negatif.Gectigimiz sonbaharda yeni bir merkezde yine basladik.Embriyolar guzel .Ama ben yine ohss oldu. Gecen ay yapilacakti transferim ama hormonlar cok yuksek cikti.Simdi ilac kullaniyorum adet olunca basliycaz insallah.Tam yedi yil oldu kizlar.Vazgecmedim.Cok zorlu psikolojik olarak cok yipratici.Ama insallah ben Rabbime guveniyorum.Ona sigindim Nasipse olur ilmazsa da vardir bir bildigi diyorum.Kaliteler sayilar hepsi ayrinti inanin.Nasipse geliyor size.Arkadasimin kardesindeki gibi.ahepimiz icin hayirlisi olsun