- Konu Sahibi AklinYolu1
4 kilo verilir kacamak yapmazsak daha fazla verilir ama kacamaksiz olmuyo ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 şubatta kaç kilo olucam çok merak ediyorum yaaaa4 kilo verilir kacamak yapmazsak daha fazla verilir ama kacamaksiz olmuyo ki

Olsun arada oluyor kilo alınıyor bazen kilo günlerce duruyor ama sonrada birden gidiyor. En önemlisi pes etmemek. Benim kilom bu sabah 56,2kg dıArada 75 - 76 lara ciktim. Simdi kiloma baktim 73.9 kg. pek uydugumu soyleyemem asil diyet benim icin bundan sonra baslamistir.![]()
Olsun arada oluyor kilo alınıyor bazen kilo günlerce duruyor ama sonrada birden gidiyor. En önemlisi pes etmemek. Benim kilom bu sabah 56,2kg dıiyi gidiyor heralde .. bi ara bende biraz kilo aldım
Çok iyi böyle devamPes etmem bu kez. Resmi olarak basladim.![]()

Boyun kac canim?Son olabilir ama olmayabilir de:)
Son aylarda cok kilo vermeyi denedim olmadi denedim olmadi amaaa artikkk motivasyonum tam.
Her ayin 1'inde tartilacagim. Vermem gereken kilo 20 kg ve artik basliyorum. Aylik hedefim minimum 3 kg maximum 5kg.
[TR][TH]Uye adi[/TH][TH]1 Ocak 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]1 Subat 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]Kaybedilen Kilo/kg.[/TH][TH]Kaybedilen Kilo Orani %[/TH][/TR]
[TR]
[TD] A AklinYolu1 [/TD]
[TD1]74.9[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD][COLOR=#006600]@ModernCadi[/COLOR] [/TD]
[TD1]63.8[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD]@toprakkahve [/TD]
[TD1]69.7[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD]caytabagi [/TD]
[TD1]63.0[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD]Havvacimm [/TD]
[TD1]58.0[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
Canım diyete basladin mı hangisini yapıyorsun ?Kizlar selam ben Havvacimm. ya yeni hesap acmak zorunda kaldim. hesabimin kapatilmasi icin mail attim kk. neyse artik listeye de giremicem bu ay icinama tekrar yaziyorum buraya 1.ocak.17 kilom 58
Boyun kac canim?
İyi akşamlar 4 ay oldu kilo vermekle ugrasyorum ama deydi 81 den 72 ye dustüm halen daha devam ediyorum 58 olana kadar . Tuzu yaģi azalttım ekmegi genelde günde iki tane yiyorum o da beyaz ekmek degil yani.ama benimde zaafım cikolata ,tatli, türü aşırı yemiyorum ama yinede az da yesem cok kötü etkiliyo kilomu. Suan regl donemim bitince bend seker orucuna baslamak istyorum bana arkadas olurmusunuz sizde. ?
Canım diyete basladin mı hangisini yapıyorsun ?
Ne kadar sürecek ?170 e yakin . Senin boy kilo kac.
Seker orucuna ben basladim devam edebilirsin benimle. 3 . gunum. Insulin direncin varsa meyveyi de kesmen gerekiyor bir sure.
Ben 55 olunca duracagim. :)
Sen ne yapiyorsun nasil gidiyor .
Ne kadar sürecek ?
Yarin baslasam mi acaba diye düsunyorum ama reglim yeni basladi ya tatli krizim tutarsa malum bu donemlerde cok oluyo :/ ama erteleye erteleye de bir yere de varılmiyor ki![]()
Ben diyette miyim bilmiyorum170 e yakin . Senin boy kilo kac.
Seker orucuna ben basladim devam edebilirsin benimle. 3 . gunum. Insulin direncin varsa meyveyi de kesmen gerekiyor bir sure.
Ben 55 olunca duracagim. :)
Sen ne yapiyorsun nasil gidiyor .