• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Son Kilo Gunlugum...

Selam kızlar, şuan kendime 1l çay hazırladım içiyorum. 4 tane sallama çayı koydum. 2 tane ıssırganotu 2 tane rezene. Issırganotu, ödemleri çözer ve vicutta su toplandıysa onları boşaltır ve tekrar toplanmasını engeller. Rezene de yemekleri daha hızlı hazmetmeye yardım eder ve hava çıkarır ve engeller. Böylece göbeğimdeki şişliği indirmeye çalışıyorum. Genelde 2 gün içtikten sonra faydasını farkediyorum. Arada yaptığım birşeydi şimdi daha sık yapacağım. Siz neler yapıyorsunuz.:kk77::hamarat::halay:

Kizlar selam ben Havvacimm. ya yeni hesap acmak zorunda kaldim. hesabimin kapatilmasi icin mail attim kk. neyse artik listeye de giremicem bu ay icin :stop: ama tekrar yaziyorum buraya 1.ocak.17 kilom 58

Arada 75 - 76 lara ciktim. Simdi kiloma baktim 73.9 kg. pek uydugumu soyleyemem asil diyet benim icin bundan sonra baslamistir. :KK51:
Olsun arada oluyor kilo alınıyor bazen kilo günlerce duruyor ama sonrada birden gidiyor. En önemlisi pes etmemek. Benim kilom bu sabah 56,2kg dı :KK49: iyi gidiyor heralde .. bi ara bende biraz kilo aldım

Son olabilir ama olmayabilir de:)

Son aylarda cok kilo vermeyi denedim olmadi denedim olmadi amaaa artikkk motivasyonum tam.

Her ayin 1'inde tartilacagim. Vermem gereken kilo 20 kg ve artik basliyorum. Aylik hedefim minimum 3 kg maximum 5kg.
[TR][TH]Uye adi[/TH][TH]1 Ocak 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]1 Subat 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]Kaybedilen Kilo/kg.[/TH][TH]Kaybedilen Kilo Orani %[/TH][/TR]

[TR]
[TD] A AklinYolu1 [/TD]
[TD1]74.9[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]

[TR]
[TD][COLOR=#006600]@ModernCadi[/COLOR] [/TD]
[TD1]63.8[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]

[TR]
[TD]@toprakkahve [/TD]
[TD1]69.7[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD] caytabagi caytabagi [/TD]
[TD1]63.0[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]

[TR]
[TD] Havvacimm Havvacimm [/TD]
[TD1]58.0[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
Boyun kac canim?

İyi akşamlar 4 ay oldu kilo vermekle ugrasyorum ama deydi 81 den 72 ye dustüm halen daha devam ediyorum 58 olana kadar . Tuzu yaģi azalttım ekmegi genelde günde iki tane yiyorum o da beyaz ekmek degil yani.ama benimde zaafım cikolata ,tatli, türü aşırı yemiyorum ama yinede az da yesem cok kötü etkiliyo kilomu. Suan regl donemim bitince bend seker orucuna baslamak istyorum bana arkadas olurmusunuz sizde. ?

Boyun kac canim?

170 e yakin . Senin boy kilo kac.

İyi akşamlar 4 ay oldu kilo vermekle ugrasyorum ama deydi 81 den 72 ye dustüm halen daha devam ediyorum 58 olana kadar . Tuzu yaģi azalttım ekmegi genelde günde iki tane yiyorum o da beyaz ekmek degil yani.ama benimde zaafım cikolata ,tatli, türü aşırı yemiyorum ama yinede az da yesem cok kötü etkiliyo kilomu. Suan regl donemim bitince bend seker orucuna baslamak istyorum bana arkadas olurmusunuz sizde. ?

Seker orucuna ben basladim devam edebilirsin benimle. 3 . gunum. Insulin direncin varsa meyveyi de kesmen gerekiyor bir sure.

Ben 55 olunca duracagim. :)

Canım diyete basladin mı hangisini yapıyorsun ?

Sen ne yapiyorsun nasil gidiyor .

Seker orucuna ben basladim devam edebilirsin benimle. 3 . gunum. Insulin direncin varsa meyveyi de kesmen gerekiyor bir sure.

Ne kadar sürecek ?

Benimde boy 1 63 . kilom 72

Yarin baslasam mi acaba diye düsunyorum ama reglim yeni basladi ya tatli krizim tutarsa malum bu donemlerde cok oluyo :/ ama erteleye erteleye de bir yere de varılmiyor ki :(

Ne kadar sürecek ?

Seker orucu mu 1 Subat a kadar. Ben 55' e dusene kadar devam edecegim cunku baska turlu kilo veremiyorum ama sen istedigin zaman kesebilirsin.

Yarin baslasam mi acaba diye düsunyorum ama reglim yeni basladi ya tatli krizim tutarsa malum bu donemlerde cok oluyo :/ ama erteleye erteleye de bir yere de varılmiyor ki :KK43:

Kendine gore ayarla o zaman. Kacamak yapacaksan anlami yok.

Ben diyette miyim bilmiyorum :eek: aslında örnek menü yazsam mesela ,ne kadar sağlıklı ve yağ yakıcı bir şey uyguluyorum fikir verseniz tam süper olur :KK53:

Back
X