• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Son Kilo Gunlugum...

20170201_205519.webp

Slm kizlar 2 ocakta 66,3 dü. Bugün 62,6 kg ciktim tartida 3,700 gr gitmis. Sabah yazamadim misafirim vardi. Bu arada ocak 2 de yazmistim ama tabloda dün ismimi goremedim

Slm kizlar 2 ocakta 66,3 dü. Bugün 62,6 kg ciktim tartida 3,700 gr gitmis. Sabah yazamadim misafirim vardi. Bu arada ocak 2 de yazmistim ama tabloda dün ismimi goremedim
Canım listeye katılmak için bu gece 23 e kadar tartı fotosu atman gerekiyor yeni kurala göre :KK51:

Ben bugün tartilamadim kuzum , evcilimi veterinere götürdüm hasta olmuş. Bu ara çok gelen giden oluyor evime bu ay yapamayacağım diyet galiba. Önümüzdeki ay inşallah aranizdayim. Takip edicem ama sizleri. Hepinize başarılar tatlislar :KK50:
Tamam geçmiş olsun sen bilirsin. Zaten nisan 1de bitiyor yarışma:)
Eski liste iptal. Bu yeni yarışma bugün başladı. Şimdi tartı fotosu yüklersen listeye dahil olursun yoksa malesef.

Back
X