2017 Şubat Anneleri

Dinlenme zamanlarinda sola yatmak yeterli diye biliyorum canım tüm gece tek tarafli uyumak iskence gibi oluyor yoksa .. Önemli olan saglikli bir uyku uyumak ehh cokta deli yatmamak lazım ama sol diye şartlanmaya gerek yokmuş

ben normalde sırtüstü yatardim daha rahat dalardim uykuya ama şimdi sırtüstü yatınca karnim geriliyo rahatsız oluyorum genelde soluma yatıyorum ama tutulunca sagima dönüyorum ama benim sıpa izin vermiyo sagima dönmemle tekmeleye başlaması bir oluyo esimde yatma çocuğun üstüne diye kızıyo

ben sabaha kadar bi sağ bi sol döne döne uyumaya çaışıyorum. hiç rahat edemiyorum. daha önce hep yüzükoyun yatardım. yan yatmak hiç rahat gelmiyor ama yapacak bişey yok.

Al benden de o kadar.... ya sağa ya da yüzüstü yatardım. Sola yatmaya çalıştıkca yatamıyorum ya uyku düzenim berbat zaten iki saatte bir wc ye kalkıyorum

Al benden de o kadar.... ya sağa ya da yüzüstü yatardım. Sola yatmaya çalıştıkca yatamıyorum ya uyku düzenim berbat zaten iki saatte bir wc ye kalkıyorum
yaaa evet bende her gece abartisiz 5-6 kere wc ye kalkiyorum uykumu da alamıyorum bu yüzden sabah böyle uyanıyorum

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz?Uzun suredir foruma giris yapmadim.Arada okuyup ciktim.Nasilsiniz?Keyifler yerinde mi?

Cevaplar icin Cok sagolun kizlar. Genel olarak bir rahatsizlik var sanirim uykularda.
Bu gecede nasil yaticamm diye dusunurken simdide bebis acayip tekmeler atmaya basladi. Tekme attikca karnimdan vajinama dogru sanci yada aci gibi bisey oluyor ama cok rahtsiz oldum. Ziplatiyor resmen. Neden olurki.
Ilk hamilelikte boyle seyler yasadigimi hic hatirlamiyorum.

Mide yanmasina yemek bitiminde hemen agziniza şekersiz sakiz alın cok rahat edersiniz.Mide sikayetine çözümü bu sekilde buldum.Aksama kadar 1 paket sakız tuketiyorum ama mide yanması, eksimesine bu sekilde çözüm buldum...Her ne kadar kocakarılar cok sakız cigniyorsun çocuğun çok b...olcak deselerde.

Mide yanmasina yemek bitiminde hemen agziniza şekersiz sakiz alın cok rahat edersiniz.Mide sikayetine çözümü bu sekilde buldum.Aksama kadar 1 paket sakız tuketiyorum ama mide yanması, eksimesine bu sekilde çözüm buldum...Her ne kadar kocakarılar cok sakız cigniyorsun çocuğun çok b...olcak deselerde.

Canım peki bir belirti falan var mıydı? Yani canın tatlı falan çeker miydi ya da tatlı yediğinde fena olur muydun?

Hoşgeldin

Hayırlı olsun kızın
Çok tatlı istiyordu canım ama yiyemedim bu sefer tatlı aklıma bile gelmiyor ama yine yüksek şekerim perşembe şeker yüklemesi yaptıracağım

İlk gebeliğinde de çıkmışmıydı şeker ?
Bir de kaç grlık yükleme yaptılar?
Çıkmaz mı çıktı şok oldum şeker nedir bilmem ben:) 75lik yaptı 2. Saati bile yüksek çıktı. Tatlı, hamur işi, kızartma yiyemedim hiç. Hep ızgara türü şeyler o da sınırlı mesela 3 köfteden fazla yiyemiyordum. Dikkat edince şeker de düşük çıkıyor. Doğumdan sonra eve geldiğimde 3 kilo fazlam vardı sadece.

İyi geceler.. ben de aynı senin gibiydim sırt üstü yatardım hep.. ama geçen ay kontrole gittiğimde doktorum dedi ki son 1 ayın var sırt üstü yatmak için sonra direkt sırt üstü yatman yasak dedi.. ben de 2 aydır hamile yastığı kullanıyorum ve çoğunlukla sola olmak üzere sağa ve sola dönük yatıyodum ki alışayım diye.. yastığın çok faydasını gördüm ve inanılmaz rahat ettim.. cuma günü gittiğimde de tekrarladı dr artık tam sırt üstü yatmak yasak diye.. eğer zorlanıyosan yastığı tavsiye ederim baya büyük bi yastık ama inanılmaz rahat.. hatta ben uyanınca eşim alıp onla yatıyo doğumdan sonra ben kullanırım diyo benim yastığım bı sağolsun çok sevdiğim bi arkadaşım düşünüp hediye almış iyi ki almış çok çok sevdim ben..
http://www.hepsiburada.com/visco-po...nelk.abo.pla&gclid=CJGq-Lfj4s8CFUwq0wodL50JQQ

Gunaydin kizlar. Herkese hayirli bir gun diliyorum.

Ama bu cok guzel birsey. Hemen almak lazim.

Günaydın kızlar...
Yağışlı ve kapalı bir hava var bugün..
4.5 yaşındaki oğlumla en büyük zevkimiz parka gitmekti. Havalar bozduğu için artık evde nasıl vakit geçireceğiz derdine düştüm ...
Kreşi de istemiyor bu yıl..

Valla gece uykusunu hiç sorma canım. Bir sağ bir sol bir sırtüstü... Gecede 3-4 kere wc derken hangi ara sabah olduğunu anlayamıyorum bile. Bebişler doğmadan başladı uykusuzluk...

Allah yardımcın olsun. Zor bir diyet süreci..
Benim pko rahatsızlığım var ama ilk çocukta çıkmadı. Annemde ise bütün gebeliklerinde şeker çıkmış.
Riskli grupta olduğum için direkt 75lik yükleme yapılacak 2 hafta sonra.
Bakalım artık..

gunaydın şubat annelerı. hapşırdıgınız zaman gecıcı bı agrınız oluormu onemlı bişimi acaba bazen anı kalkltıgımdada oluo hafıf bı kasık agrısı sonra hemen gecıo nıye acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…