Dinlenme zamanlarinda sola yatmak yeterli diye biliyorum canım tüm gece tek tarafli uyumak iskence gibi oluyor yoksa .. Önemli olan saglikli bir uyku uyumak ehh cokta deli yatmamak lazım ama sol diye şartlanmaya gerek yokmuşIyi geceler herkese.
Ben hamilelik oncesi hep sirtustu yatiyordum ama bebek icin daha yararli diye soluma yatmaya calisiyorum ve gece huzursuz yatiyorum. Bu arada sol omzum ve boynum 1 haftadir tutulmus sekilde. Ama ne kadar dikkat etsemde sabah sirtustu uyaniyorum.
Sizde durumlar nasil.
ben normalde sırtüstü yatardim daha rahat dalardim uykuya ama şimdi sırtüstü yatınca karnim geriliyo rahatsız oluyorumIyi geceler herkese.
Ben hamilelik oncesi hep sirtustu yatiyordum ama bebek icin daha yararli diye soluma yatmaya calisiyorum ve gece huzursuz yatiyorum. Bu arada sol omzum ve boynum 1 haftadir tutulmus sekilde. Ama ne kadar dikkat etsemde sabah sirtustu uyaniyorum.
Sizde durumlar nasil.
ben sabaha kadar bi sağ bi sol döne döne uyumaya çaışıyorum. hiç rahat edemiyorum. daha önce hep yüzükoyun yatardım. yan yatmak hiç rahat gelmiyor ama yapacak bişey yok.Iyi geceler herkese.
Sizde durumlar nasil.
Iyi geceler herkese.
Sizde durumlar nasil.
yaaa evet bende her gece abartisiz 5-6 kere wc ye kalkiyorum uykumu da alamıyorum bu yüzden sabah böyle uyanıyorumAl benden de o kadar.... ya sağa ya da yüzüstü yatardım. Sola yatmaya çalıştıkca yatamıyorum yauyku düzenim berbat zaten iki saatte bir wc ye kalkıyorum
Çok tatlı istiyordu canım ama yiyemedimCanım peki bir belirti falan var mıydı? Yani canın tatlı falan çeker miydi ya da tatlı yediğinde fena olur muydun?
Hoşgeldin
Hayırlı olsun kızın
Çıkmaz mı çıktı şok oldum şeker nedir bilmem ben:) 75lik yaptı 2. Saati bile yüksek çıktı. Tatlı, hamur işi, kızartma yiyemedim hiç. Hep ızgara türü şeyler o da sınırlı mesela 3 köfteden fazla yiyemiyordum. Dikkat edince şeker de düşük çıkıyor. Doğumdan sonra eve geldiğimde 3 kilo fazlam vardı sadece.İlk gebeliğinde de çıkmışmıydı şeker ?
Bir de kaç grlık yükleme yaptılar?
Yazan herkesi ekledim sanıyodum ama gözden kaçmış olabilir. Telefondan yapamıyorum eklerim bir ara.banuelis ben eklenmemisim ya listeye 31 yaş denizli kız bebek ismi nehir :) 13.02.2017 bdt ve memurum :)
Yazan herkesi ekledim sanıyodum ama gözden kaçmış olabilir. Telefondan yapamıyorum eklerim bir ara.banuelis ben eklenmemisim ya listeye 31 yaş denizli kız bebek ismi nehir :) 13.02.2017 bdt ve memurum :)
İyi geceler.. ben de aynı senin gibiydim sırt üstü yatardım hep.. ama geçen ay kontrole gittiğimde doktorum dedi ki son 1 ayın var sırt üstü yatmak için sonra direkt sırt üstü yatman yasak dedi.. ben de 2 aydır hamile yastığı kullanıyorum ve çoğunlukla sola olmak üzere sağa ve sola dönük yatıyodum ki alışayım diye.. yastığın çok faydasını gördüm ve inanılmaz rahat ettim.. cuma günü gittiğimde de tekrarladı dr artık tam sırt üstü yatmak yasak diye.. eğer zorlanıyosan yastığı tavsiye ederim baya büyük bi yastık ama inanılmaz rahat.. hatta ben uyanınca eşim alıp onla yatıyoIyi geceler herkese.
Sizde durumlar nasil.
Liste ney kim ekliyor biri açıklama yapar mı.Ben sürekli takip ediyorum ara ara yazıyorum bu ama liste konusunu kaçırmışım galiba.banuelis listeye bizide eklermisin rica etsem yaş 25 istanbul cinsiyet kız isim henüz belli değil tahmini doğum tarihi 01.02 2017
Ama bu cok guzel birsey. Hemen almak lazim.İyi geceler.. ben de aynı senin gibiydim sırt üstü yatardım hep.. ama geçen ay kontrole gittiğimde doktorum dedi ki son 1 ayın var sırt üstü yatmak için sonra direkt sırt üstü yatman yasak dedi.. ben de 2 aydır hamile yastığı kullanıyorum ve çoğunlukla sola olmak üzere sağa ve sola dönük yatıyodum ki alışayım diye.. yastığın çok faydasını gördüm ve inanılmaz rahat ettim.. cuma günü gittiğimde de tekrarladı dr artık tam sırt üstü yatmak yasak diye.. eğer zorlanıyosan yastığı tavsiye ederim baya büyük bi yastık ama inanılmaz rahat.. hatta ben uyanınca eşim alıp onla yatıyodoğumdan sonra ben kullanırım diyo benim yastığım bı sağolsun çok sevdiğim bi arkadaşım düşünüp hediye almış iyi ki almış çok çok sevdim ben..
http://www.hepsiburada.com/visco-pooly-hamile-yastigi-hamile-destek-yastigi-125x80x20-cm-p-AILEKANZ001?magaza=Yatak Merkezi&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CJGq-Lfj4s8CFUwq0wodL50JQQ
Iyi geceler herkese.
Sizde durumlar nasil.
Çıkmaz mı çıktı şok oldum şeker nedir bilmem ben:) 75lik yaptı 2. Saati bile yüksek çıktı. Tatlı, hamur işi, kızartma yiyemedim hiç. Hep ızgara türü şeyler o da sınırlı mesela 3 köfteden fazla yiyemiyordum. Dikkat edince şeker de düşük çıkıyor. Doğumdan sonra eve geldiğimde 3 kilo fazlam vardı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?