2017 Şubat Anneleri

İlla ki herkes kendi hür iradesiyle kararını verebilecek kapasitededir...
Bir şeyler söylenirken "sakın yaptırma ,ilerde şeker hastası olur çocuğun" gibi bir söylemde bulunmanızı karşı tepki verdim sadece.
Amacım tartışma yaratmak değil..

banuelis ilk sayfada isim olarak Serra yazılı ama uzun bir kamuoyu yoklamasından sonra kısmetse kızımızın adı Defne olacak. Müsait olduğunda düzeltebilirsen çok sevinirim.

banuelis listeye bizide eklermisin rica etsem yaş 25 istanbul cinsiyet kız isim henüz belli değil tahmini doğum tarihi 01.02 2017

Benim doktorum ailemde seker hastalığı olup olmadığını sordu bende olmadığını söyleyince yaptırmama gerek olmadığını söyledi..benimde çekincelerim vardı zaten yaptırıp yaptırmamakta
Benim de ailemde şeker yok ama iyiki yaptırmışım bende gebelik şekeri çıktı. Önce dahiliyeye sonra diyetisyene yönlendirdi. Sıkı bir diyete başladım canım herşey istiyordu ama yiyemedim bebeğim için. Ben karşı değilim iyiki yaptırmışım yoksa bebeğim ciddi anlamda zarar görecekti.

İlk gebeliğinde de çıkmışmıydı şeker ?
Bir de kaç grlık yükleme yaptılar?

Hoşgeldin. Seni epey merak ettik. İyi olmana çok sevindim. Bebeğini inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın .

Bütün tıp camiası ortak bir noktadayken bir kişinin faklı konuşması ne kadar inandırıcı olabilir? Dediğiniz gibi kesin konuşulmamalı

Haklısın ailede yok diye bizde çıkmayacağı anlamına gelmez kimseye örnek Olmasın sadece yaşadığımı anlattım.. Ben doktoruma güvenmeyi sectim ortak bir karar aldık.insallah Allah kötü durumlarla karşılaştırmasın hic birimizi

herkese merhaba;
bugün ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür her şey iyi çıktı.
şeker yüklemesi konusu konuşulmuş. ben yaptırmadım. tatlıya çok düşkün biri değilim zaten. beslenmeme genelde dikkat etmeye çalışırım. bazı uygulamaların sonuçları çok uzun süre sonra ortaya çıkabiliyor diye düşünüyorum. o yüzden de kendi adıma risk almak istemedim. size örnek olsun diye bir haber paylaşıyorum;
http://zelaldemir.com/zelal-demir/b...-verilen-olumcul-bir-hastaliga-yakalandi.html

Ivo hoşgeldin

Bu Zaman'larda çok sık oluyor heralde 2 gündür bende de birden ıslaklık oluyor idrar olmadığına eminim, tatlı kaşığı yada yemek kaşığı kadar miktarda merak ediyorum ve endişeleniyorum. Şeker yükleme konusuda benim mutlaka yaptıracağım bir şey. Çok fazla verilen bir miktar değil bildiğim kadarıyla. Çarpıntı benim şu aralar sıkıntıda olduğum bir konu. Kardiyologa da gittim artan kandan dolayı dedi. Zaten ilaçta vermicez dedi. Doğuma kadar böyle Fullialein dikkat et kendine, geçmiş olsun.

Bende de pko var insulin direnci için ilaç kullandım o şekilde yumurtam çatladi anca. O yüzden şeker yüklemesi yaptırmam şart benimde bir dahaki kontrole sabah aç karnına hrl değil doktor.

Canım peki bir belirti falan var mıydı? Yani canın tatlı falan çeker miydi ya da tatlı yediğinde fena olur muydun?

Hoşgeldin

Hayırlı olsun kızın

aa ne güzel :) başka bir deniz anası daha :)) bizde kızımıza Deniz ismini koyacağız nasipse
Merhabalar. Bizim de oglanın adı Deniz olacak insallah :)

İki doz arasında 1ay olması gerekir. Neden oyle demişler size acaba bilemedim. Gecmiş olsun.

Merhabalar. Bizim de oglanın adı Deniz olacak insallah :)

İki doz arasında 1ay olması gerekir. Neden oyle demişler size acaba bilemedim. Gecmiş olsun.
Bende öyle dedim canm hemşireye arasi 1 ay olmasi lazim diye oda dediki 2 hafta arayla yaptim ben aşıyi daha önce bi sorun olmadı bende olsun dedim yinede ben 1 ay sonra gelip yaptıryım olur dedi:)

Iyi geceler herkese.
Ben hamilelik oncesi hep sirtustu yatiyordum ama bebek icin daha yararli diye soluma yatmaya calisiyorum ve gece huzursuz yatiyorum. Bu arada sol omzum ve boynum 1 haftadir tutulmus sekilde. Ama ne kadar dikkat etsemde sabah sirtustu uyaniyorum.
Sizde durumlar nasil.

Öyle deli yatıyorum ki gece kaç kere uyanıp küçük yastığı ayaklarımin arasına alıp soluma yatıyorum her seferinde aksi bir şekilde uyanıyorum yüzüstü sırt ustü vs.. bi de biraz çok uyuyorum 9 saati biliyor genelde o yüzden de tutuluyor her tarafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…