- 15 Mart 2016
- 477
- 413
- 33
- 37
ya bil
ya bilmıyorum cnm idrar olamaz yeni çıkmıstım lavabodan
İlla ki herkes kendi hür iradesiyle kararını verebilecek kapasitededir...Bu çok tartışmalı bir konu,doktorların yarısı yaptırılması yönünde konuşuyorlar yarısı da yaptırılmaması yönünde.. Biz burda doktor da değiliz ki ben de doktorluk taslamadım bence diye fikrimi belirttim,herkes hür iradeye sahip kimse kimseyi zorlamıyor,arkadaş sadece benim fikrime ya da sizinkine bakıp karar verecek değil herhalde,doktoruyla konuşur,tahlilleri yapılır ve son kararı kendisi verir.
Benim de ailemde şeker yok ama iyiki yaptırmışım bende gebelik şekeri çıktı. Önce dahiliyeye sonra diyetisyene yönlendirdi. Sıkı bir diyete başladım canım herşey istiyordu ama yiyemedim bebeğim için. Ben karşı değilim iyiki yaptırmışım yoksa bebeğim ciddi anlamda zarar görecekti.Benim doktorum ailemde seker hastalığı olup olmadığını sordu bende olmadığını söyleyince yaptırmama gerek olmadığını söyledi..benimde çekincelerim vardı zaten yaptırıp yaptırmamakta
Benim de ailemde şeker yok ama iyiki yaptırmışım bende gebelik şekeri çıktı. Önce dahiliyeye sonra diyetisyene yönlendirdi. Sıkı bir diyete başladım canım herşey istiyordu ama yiyemedim bebeğim için. Ben karşı değilim iyiki yaptırmışım yoksa bebeğim ciddi anlamda zarar görecekti.
Haftalaar sonra hoşbulduuukk
En son 5 eylülde yazmışım buraya.
Nete pek giremedim son zamanlarda.
Bi kaç kere BDV de takıldım.
Cinsiyetini öğrenememek canımı sıkmıştı birazda.
Sonunda 5buçuk aylıkken anca öğrenebildim, kız geliyo teyzeleri.banuelis
Bütün tıp camiası ortak bir noktadayken bir kişinin faklı konuşması ne kadar inandırıcı olabilir? Dediğiniz gibi kesin konuşulmamalıArkadaşım bu kadar kesin konuşman ne kadar doğru ?
Belki gebelik şekeri var bayanda ?
Böyle kesin konuşarak vebal altına girmiyormusun sence?
Sen canan karatay'ın dediği gibi besleniyorsan,ailende şeker hastası veya şekere yatkınlık yoksa yaptırma tabi..
Haklısın ailede yok diye bizde çıkmayacağı anlamına gelmez kimseye örnek Olmasın sadece yaşadığımı anlattım.. Ben doktoruma güvenmeyi sectim ortak bir karar aldık.insallah Allah kötü durumlarla karşılaştırmasın hic birimiziBenim de ailemde şeker yok ama iyiki yaptırmışım bende gebelik şekeri çıktı. Önce dahiliyeye sonra diyetisyene yönlendirdi. Sıkı bir diyete başladım canım herşey istiyordu ama yiyemedim bebeğim için. Ben karşı değilim iyiki yaptırmışım yoksa bebeğim ciddi anlamda zarar görecekti.
Ivo hoşgeldinHaftalaar sonra hoşbulduuukk
Benim de ailemde şeker yok ama iyiki yaptırmışım bende gebelik şekeri çıktı. Önce dahiliyeye sonra diyetisyene yönlendirdi. Sıkı bir diyete başladım canım herşey istiyordu ama yiyemedim bebeğim için. Ben karşı değilim iyiki yaptırmışım yoksa bebeğim ciddi anlamda zarar görecekti.
Haftalaar sonra hoşbulduuukk
Merhabalar. Bizim de oglanın adı Deniz olacak insallah :)aa ne güzel :) başka bir deniz anası daha :)) bizde kızımıza Deniz ismini koyacağız nasipse
İki doz arasında 1ay olması gerekir. Neden oyle demişler size acaba bilemedim. Gecmiş olsun.Kizlar merhba herkese
Ayrintilıya girdim bugun kendi dr um bakti bi sorun yok çok şukur ama bebegim sırtini dönmüştu 2 hafta sonra tekrar çağırdi yüzüne bakmak için ayrintili 4 gunde 30 grm almış bebegm:)
Bide bugün ilk doz tetenoz yaptirdim 2 hafta sonra çağirdi tekrar ama 2. Doz icin bende 1 ay sonra gelsem olmazmi dedim olur dedi hemsire,1 ay sonra gidicem aşı içinde.
Bende öyle dedim canm hemşireye arasi 1 ay olmasi lazim diye oda dediki 2 hafta arayla yaptim ben aşıyi daha önce bi sorun olmadı bende olsun dedim yinede ben 1 ay sonra gelip yaptıryım olur dedi:)Merhabalar. Bizim de oglanın adı Deniz olacak insallah :)
İki doz arasında 1ay olması gerekir. Neden oyle demişler size acaba bilemedim. Gecmiş olsun.
Öyle deli yatıyorum ki gece kaç kere uyanıp küçük yastığı ayaklarımin arasına alıp soluma yatıyorum her seferinde aksi bir şekilde uyanıyorum yüzüstü sırt ustü vs.. bi de biraz çok uyuyorum 9 saati biliyor genelde o yüzden de tutuluyor her tarafımIyi geceler herkese.
Ben hamilelik oncesi hep sirtustu yatiyordum ama bebek icin daha yararli diye soluma yatmaya calisiyorum ve gece huzursuz yatiyorum. Bu arada sol omzum ve boynum 1 haftadir tutulmus sekilde. Ama ne kadar dikkat etsemde sabah sirtustu uyaniyorum.
Sizde durumlar nasil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?