2017 Şubat Anneleri

canım merhaba. bu yastıktan memnunmusun acaba? çok büyük hantal görünüyor. rahat ettiriyormu acaba?

Günaydın kızlar nasilsiniz. Bu gebe yastığı çok büyük görünüyor kullanışlı mi fıtığım beni mahf ediyor. Hantal bişey değilse alayım ben de. Şeker yüklemesi en sevmedigim test ama ben de yaptiracam. Vardı geçmişim de. Yalnız bana direk 100 luk yapıyorlar. İkincisinde çıkmadı çok şükür. İnşallah bunda da çıkmaz. Bu arada ödemi başlayan var mı ben de masallah hiç yok.bi de vitaminleri düzenli kullandigimdan beri çok daha iyiyim daha bi tahlil yaptırmış değilim ama sanırım bende de değerler çok yerinde değil. CA kullanıyorum tüm kemik ağrılarım bitti. Sadece leğen kemiklerim ağrıyor o da normal sanırım. Kilo alımı ben de de hizlandi artık pek takmıyorum ödem olmayınca kilo önemli değil dedi doktor. Tabi 28. Haftadan sonra diyeti uygula dedi.hiç yapmadım da düzenli.

gunaydın şubat annelerı. hapşırdıgınız zaman gecıcı bı agrınız oluormu onemlı bişimi acaba bazen anı kalkltıgımdada oluo hafıf bı kasık agrısı sonra hemen gecıo nıye acaba

herkese günaydın;
kapalı bir gün ve hiç enerjim yok. hiç sevmediğim havalar başladı. bugün boş günüm ama hava soğuk ve kapalı olduğu için evde miskin miskin oturacağım.

canım hapşırınca pek çoğumuzda kısa süreli ağrı sızı olabiliyor. zaman zaman benim de oluyor. hapşırınca ve ani kalkışlarda kasılma meydana geliyor. önemli bişey değil merak etme. hapşırıken eğilerek hapşırırsan ağrı biraz daha hafif olur.

Kızlar tsh düşüktü diye ultrasonda tiroidime bakıldı tiroidimde 2 mm nodül çıktı şimdi kan verdim onun sonucunda belli olacak bakalım ya okudum şimdi moralim bozuldu bebeğe zararı varmış ( ve şimdi farkettik

Teşekkürler Can'ım
ailede şeker geçmişi varsa eğer yaptırılmalı bence. ben yaptırdım. çok şükür temiz çıktı. zaten onun içindeki şekeri abur cuburdan çok rahat alıyoruz. bunu bas bas söylüyorlar. eğer şekeriniz varsa bu bebeğe zarar verecek.. ben bu riski alamazdım.

Halamin kızı da troid li hep ilaç kullandı ama bebisler oyle yazıldığı gibi zeka geriliği vs ile doğmadı onlar da da çıkmış troid ilaç kullanıyorlar başka bi sıkıntıları yok netten okuyunca insan daha kötü oluyo herşeyin bi çaresi var artik okuma sen onlari

hoşgeldin. gözüm aramıştı seni:) sağlıkla kucağına al inşallah.

yağa yatıyorum, sonra sırtüstü

benim de en sevdiğim havalar. nasıl enerjik uyanıyorum hava kapalı diye yataktan ani kalkıyorum bazen unutup, hemen kasılıyorum ben de. çok normal ama

Canm ben dahil birkaç kişi hamilelik öncesinden beri tiroid hastasıyız ve ilaç kullanıyoruz. Kontrol altında oldukça dert etme

Canm ben dahil birkaç kişi hamilelik öncesinden beri tiroid hastasıyız ve ilaç kullanıyoruz. Kontrol altında oldukça dert etme
Işte kontrol altında olmalıymış ve 5.5 aydır demekki öyleymiş yeni öğreniyoruz şimdiye kadar hiç ilaç filan almadım hamilelik öncesi nelere bakılması gerekiyor demiştik tiroid hormonları o zaman normaldi sonra hiç bakmadılar umarım bu 5 ayda zarar vermemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…