- 7 Haziran 2016
- 247
- 133
- 103
Aynı dert bendede var bir haftadır bide daha kötüsü saat 6 dan beri iki göğsümün arasında bi noktada agri ve yanma var kaynım doktor aradım bebek büyüyor yenge ondan dediBu arda dön o yana dön bu yana bi türlü uyuyamıyorum yabedenim yorgun ama gözler fal taşı gibi maşallah oysaki hayatta en güzel yaptığım şeylerden biri uyumaktı :) sabah da alarm gibi 6 da hortlarım. Daha 3 ay var yaa , şöyle son bir ay olaydı bari uykusuzluk
Bence yok sadece genisliyoruz ve agirlasiyoruz sanırım ondan ve rahim fazlasıyla büyüdü gobek hizamizdaymis şuan benim gebelik takviminde öyle yaziyo ve futbol topu kadar olmuş o yüzden misbende aynen öyle oluyorum işte okadarcık iş yapınca bile.. bebeğin aşağıda yada yukarıda oluşuyla bi alakası varmıdır acaba
İns öyledir ben kilo aldıkça o da alıyordu dedim acaba oyle mi benim kilo alımı durdu yanı şuanGünaydın
Bu sabah ilk ben hortladım demek ki :)
Yan komşunun oğlu bağıra bağıra şarkı söylemeyi gece 3te bıraktı. Artık sinirlerim kaldırmıyor bu çocuğu
Sabah da eşim giderken uyandım
Hiç dinlenememişim, umarım biraz daha uyuyabilirim okula gitmeden
Ya bir de karnımın altında sancı var 2 gündür yürürken falan. İdrarda da yanma. Acaba diyorum monurol alıp içsem mi geçen sefer doktor onu vermişti
@Loveali canm bebeğin kilo alımının senin kilonla alakası Yok o senin depondan besleniyor yemenden değil
Bir de deneyimli anneler fikir verin lütfen. Ben daha bebeğimin banyo setini almadım e bebekten bu hafta alıcaz. Kendileri ser yapmış 120₺ ve içinde lazımlık ve sünger ekstrası var
Ben sünger almıştım diğer alacaklarım 97₺ ye geliyor. Sizce lazımlık alınmalı mı bulunsun diye?
Bir de baby me tanışma seti var 69 ₺
Biberon temizleyici yol sıvı çamaşır deterjanı falan var o alınmalı mı?
Daha sert bir Yatakta yatmayı dene Can'ım ne yazık ki öle bir çaresi yok sanırm bir rahatlıszlıgın yoksa tabi gene de fizik tedavi uzmanına görün ama oda normal diyebilirgünaydın herkese , bende de sırt ve
Günaydın kızlar , bel ağrısından duramıyorum , Yattığım zaman kalkamıyorum, resmen ağlıyorum hep sağ bacağım ve sağ kalça kemiğim daha yoğun ağrıyor. Bu işin bir çaresi yok mu ?
yatakra sağa sola dönemiyorum , çığlık çığlığa dönüyorum ..
Bende dalin alcaktim bi çok kişi dediğini söyledi ve hacı şakır i önerdi bende hacı şakır alcamGünaydın Hanımlar,
Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için herkes başka bir ürün tavsiye ediyor.Benim kafam allak bullak oldu. Ben dalinin sıvı deterjanını almayı düşünüyodum ama kullanan bi arkadaşım kokusunun çok keskin olduğunu onun yerine hacı şakirin granülmatiğini kullanmamı tavsiye etti. Bana yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler
Bende dalin alcaktim bi çok kişi dediğini söyledi ve hacı şakır i önerdi bende hacı şakır alcam
Diğerleri ya da ilk bebeği olmayanlar ne der bilmiyorum ama bende senin gibi duyduğum için bi tereddut ettim bakalım :)Teşekkür ederim.Yavaş yavaş başlıycam bende yıkamaya o yüzden burdaki hanımlara da danışmak istedim.
Ben oğlumda dalin kullandım. Kokusu ilk kapağını açtığında agır gibi gelsede yıksmada camasırlar miiss gibi kokuyor ve hiç ağır değil. Şimdide dalin aldım. Sabun tozları belki daha doğal ve ucuz olsada çamasırda yapısıp kalıyor. Ben tozdan memnun kalmadımGünaydın Hanımlar,
Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için herkes başka bir ürün tavsiye ediyor.Benim kafam allak bullak oldu. Ben dalinin sıvı deterjanını almayı düşünüyodum ama kullanan bi arkadaşım kokusunun çok keskin olduğunu onun yerine hacı şakirin granülmatiğini kullanmamı tavsiye etti. Bana yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler
Ben oğlumda dalin kullandım. Kokusu ilk kapağını açtığında agır gibi gelsede yıksmada camasırlar miiss gibi kokuyor ve hiç ağır değil. Şimdide dalin aldım. Sabun tozları belki daha doğal ve ucuz olsada çamasırda yapısıp kalıyor. Ben tozdan memnun kalmadım
canım boy uzunluğu kısa gibi geldi sanki bana ben 70×120 bakıyorum dahttp://urun.n11.com/oyun-parki-park...gclid=COmE16KeltACFeEp0wod_q4DLg&gclsrc=aw.ds arkadaşlar bu yatakla ilgi ne düşünüyorsunuz sizce nasıl ?
Hamilelik tkviminde uykusuz gecelerden bahsediyor bende de maalesef başlıyor simdidenAynı dert bendede var bir haftadır bide daha kötüsü saat 6 dan beri iki göğsümün arasında bi noktada agri ve yanma var kaynım doktor aradım bebek büyüyor yenge ondan dedi
pardon canım 70×110 yazacaktım bu da 106 imiş zaten. dönence ve alt değiştirme aparatı yok sanırım diğerlerinden farklı olarakhttp://urun.n11.com/oyun-parki-park...gclid=COmE16KeltACFeEp0wod_q4DLg&gclsrc=aw.ds arkadaşlar bu yatakla ilgi ne düşünüyorsunuz sizce nasıl ?
Canım seti çok pahalı buldum ben.
Lazımlıkta gereksiz bence.
Oğlum hiç kullanmadan klozette öğrendi.
Ben oğlumda bi kova ve küvet almıştım ama ona bile pişman oldum.
Akan duş başlığının altında yıkayıp çıkarmak hem bebeği üşütmüyor ,hem sonradan küvet kova toplama derdi olmuyor :)).
Dun benim de oyleydi deli oldum bütün gun ne yaptiysam kar etmedi ama bgn düzene girdi hareketleri.Bebeği bugün çok az hissettim öyle belirgin değildi hareketler zayıftı sayı 10 u geçmiştir diye düşünüyorum ama yine de bi korku sardı çikolata mı yesem ne yapsamay gece gece içime kurt düşürdüm
Gitti gidiyor da sadece 3 lu takımı daha uygun hatta piyasa da çocuk mağazalarında satilandan da uygun bende ordan almayı dusunuyorumYa işte insan ilk olunca gördüğü her şeyi almak istiyor iyi ki sormuşum. Mesela o set halinde satılan tırnak makası fırça vs de bana gereksiz geliyor sadece tırnak makası alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?