2017 Şubat Anneleri

Aynı dert bendede var bir haftadır bide daha kötüsü saat 6 dan beri iki göğsümün arasında bi noktada agri ve yanma var kaynım doktor aradım bebek büyüyor yenge ondan dedi

bende aynen öyle oluyorum işte okadarcık iş yapınca bile.. bebeğin aşağıda yada yukarıda oluşuyla bi alakası varmıdır acaba
Bence yok sadece genisliyoruz ve agirlasiyoruz sanırım ondan ve rahim fazlasıyla büyüdü gobek hizamizdaymis şuan benim gebelik takviminde öyle yaziyo ve futbol topu kadar olmuş o yüzden mis

İns öyledir ben kilo aldıkça o da alıyordu dedim acaba oyle mi benim kilo alımı durdu yanı şuan

Canım seti çok pahalı buldum ben.
Lazımlıkta gereksiz bence.
Oğlum hiç kullanmadan klozette öğrendi.
Ben oğlumda bi kova ve küvet almıştım ama ona bile pişman oldum.
Akan duş başlığının altında yıkayıp çıkarmak hem bebeği üşütmüyor ,hem sonradan küvet kova toplama derdi olmuyor :)).

Daha sert bir Yatakta yatmayı dene Can'ım ne yazık ki öle bir çaresi yok sanırm bir rahatlıszlıgın yoksa tabi gene de fizik tedavi uzmanına görün ama oda normal diyebilir

Günaydın Hanımlar,
Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için herkes başka bir ürün tavsiye ediyor.Benim kafam allak bullak oldu. Ben dalinin sıvı deterjanını almayı düşünüyodum ama kullanan bi arkadaşım kokusunun çok keskin olduğunu onun yerine hacı şakirin granülmatiğini kullanmamı tavsiye etti. Bana yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler

Bende dalin alcaktim bi çok kişi dediğini söyledi ve hacı şakır i önerdi bende hacı şakır alcam

Teşekkür ederim.Yavaş yavaş başlıycam bende yıkamaya o yüzden burdaki hanımlara da danışmak istedim.
Diğerleri ya da ilk bebeği olmayanlar ne der bilmiyorum ama bende senin gibi duyduğum için bi tereddut ettim bakalım :)

Ben oğlumda dalin kullandım. Kokusu ilk kapağını açtığında agır gibi gelsede yıksmada camasırlar miiss gibi kokuyor ve hiç ağır değil. Şimdide dalin aldım. Sabun tozları belki daha doğal ve ucuz olsada çamasırda yapısıp kalıyor. Ben tozdan memnun kalmadım

Anlaşılan her ikisinide alıp kendi kendimize tecrübe etmek olucak. Zaten herkes farklı söylediği için benimde kafam karışmıştı. Deneyim karar vericem o zaman

Ya işte insan ilk olunca gördüğü her şeyi almak istiyor iyi ki sormuşum. Mesela o set halinde satılan tırnak makası fırça vs de bana gereksiz geliyor sadece tırnak makası alacağım

Dun benim de oyleydi deli oldum bütün gun ne yaptiysam kar etmedi ama bgn düzene girdi hareketleri.

Ya işte insan ilk olunca gördüğü her şeyi almak istiyor iyi ki sormuşum. Mesela o set halinde satılan tırnak makası fırça vs de bana gereksiz geliyor sadece tırnak makası alacağım
Gitti gidiyor da sadece 3 lu takımı daha uygun hatta piyasa da çocuk mağazalarında satilandan da uygun bende ordan almayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…